Jiná Realita To se mi moc nelíbí, ale asi je to jen otázkou vkusu. To už spíš to parketové kladení, ale ani to není bůhví co. :-) Řešíš to kvůli té výšce?
design a architektura
Jiná Realita Růžový obklad dobrý, ale to vertikální kladení je takové zvláštní. Ale možná je to jen nezvyk. V dobře vyřešeném celku by to nemuselo vypadat zle.
Jiná Realita na vejsku za me ne, spis ty parkety nebo klasika. Ale ten ruzovej obklad je bozi
jinx mně přijde, že možná hodně (plusu) dělá ten předěl mezi linkou a obkladem (netuším, z čeho je, ale mít ho tam určitě nebudu). možná, že bez něj by to vypadalo divně.
asi do toho nepůjdu, ale zaujalo mě to, něco do sebe to má.
Garfie no říkala jsem si, že by to třeba trochu opticky zvětšilo prostor, a možná by to na stěně, kde nemají být horní skříňky, působilo líp.
OliveOyl Žádný velký poklady, jen zrestaurovaný stolek se skleněnou deskou, který má doma kde- kdo.
Kan Aha
já mám (ne v bytě), stolek a dvě křesla, a ještě gauč a skříň, vždycky jsem myslela, že to patří k sobě, ale Google mi na kropáček koželka trienále Miláno najde vždycky jenom stolek a křesla. Tak jsem zadoufala, že u tebe uvidím známé kusy ![]()
Trochu mimo mísu - včera se tu zmiňoval IG a Designtales, tak se tím teď u kafe kochám ( při pohledu na kuchyň, která už by zrenovovat taky chtěla) . Máte ještě nějaké oblíbené IG profily na inspiraci?![]()
Mně třeba udělalo radost, když v našem detašovaném bydlišti byla teď kamarádka mojí dcery a říkala mi, že vůbec neví, co by tam vyměnila. Zařizovala jsem to před 15 lety a pořád to funguje. Je to zvláštní směs věcí, něco jsem koupila ikonické, něco jsem koupila, protože se mi to líbilo a za těch 15 let se to ikonické stalo :-). Je tam masivní dubová podlaha, která bude čím dál hezčí, secesní třídveřová knihovna, kterou s sebou vláčím celý dospělý život, asi 2000 knih, nějaké obrazy, koupelna, jakou jsem nikdy nikde neviděla. Je to takový byt bez inspirace čímkoliv, jenom moje vize příjemného prostoru :-).
OliveOyl Křesla jsem měla taky, ale byla hodně poškozená a babička mi darovala její oblíbené halabala, tak jsem renovaci odsunula na někdy.
Myslím, že Kropáček a Koželka mají jenom ten stolek a křesla, Halabala s Koželkou poválečnou řadu U-1.
mnum Ta kuchyn na prvni fotce je moc hezka, mosazny prvky s tou salvejovou vypadaji dobre, zalezi na zivotnosti, jestli se ti to bude libit i po 10 letech treba. Ale neni problem asi vymenit?
Pinot Noir Ja to chapu naprosto! Plus teda to neznamena, ze se to vylucuje. Spoustu lidi to netankuje a maji to doma hezky :) reliefy na nabytku, to je dobry ![]()
Luna oooooo!!!! ![]()
![]()
moc se tesim!!
Gatita diky moc! Kytky jsem vzdycky uspesne morila, ale posledni rok se vic snazim, tak lepsi. Radila mi kamoska co to mu rozumi a pak tady v kytkovym vlakne je to super!
999 Prosim si prohlidku after Corona!! ![]()
0zero7 Jasně :-)
Resch solebeich je fajn, civilni a vetsinou z Nemecka, tak jsou ty interiery blizsi CZ dispozici nekdy apod.
Ucet Athena Calderone je super, ma krasnou kuchyn v Brooklynu - eyeswoon
klasika apartmenttherapy
jeste hodin namatkou nektery ucty, jsou tam souhrny profily, kde postuji ruzne veci a pak ucty, kde je jeden byt jen.
0zero7pěkné to je. nejvíc se mi asi líbí myhomeonthegrid, a v tom local project mají hned ze začátku krásnou koupelnu.
Resch Já ze všeho nejvíc teďka miluju themodernhouse, tam slintám snad úplně nad vším, krása střídá nádheru! A pak mám ráda třeba ještě swantjeundfrieda, mumakari,... a instáče konkrétních značek, haydesign, muutodesign... možná si ještě na něco vzpomenu.
Resch Je toho spousta! TheCrapFlat by se asi libil Pinot Noir
myslim ma pidi kuchyn do modro-salvejova, malinky, ale hezky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my