Liesel Pohled na tu jednu posunutou polici v Billy knihovně napravo mi dělá vyloženě nedobře. :D
design a architektura
Garfie A jaky budou k tomu metru skrinky?
Karoleena Jezis no! Je to blbost, ale citim to naprosto stejne!
Jiná Realita taky jsem zvedava jak to dovymyslis. Ruzova muze bejt dobra. Videla jsem tohle vcera, tak jsem si na tebe hned vzpomela. 
Nemate nekdo tuhle venkovni solarni lampu Ikea? Prisla vcera, ale jak sviti jeste nevim, nebyla dostatecne na slunci zatim. Koupila jsem na balkon, pocitam, ze to bude spis dekorativni nez "svetelna" zalezitost.
A chtela jsem doporucit tyhle maly koberecky, inspirovala jsem se MP Meri nebo marieu - uz nevim?? a koupila jsem je na balkon. Je to 100% bavlna, nelze teda vybrat barvu, ale prisly mi moc hezky, pastelovy, svetly a jsou kvalitni, spis tlustsi, byla jsem az prekvapena. Akorat je na CZ Ikea nevidim. Na balkon budou super.
0zero7 já nic, vůbec, ani koberečky. Ta růžová kuchyně je dost dobrá. Jen vůbec nemám šajn, jestli se to může/nemůže okoukat...
marieuasi okouka casem? Zmenis na jinou barvu a je to! ![]()
0zero7 leda by to šlo celé přelakovat. A jo, viděla jsem různý makeover videa s lepšími/horšími výsledky... vlastně jsem o tom ještě nepřemýšlela, takže z fleku nejsem schopná ani popsat, jak si představuju nadčasovost...
Liesel Asi sofistikovaná sušička ovoce? ![]()
0zero7 Této otázky se trochu bojím! :-) Chtěla bych jednotlivé kusy, trochu bohémskou kuchyni, takový ten klasický kus s keramickým dvojdřezem, velký prosklený kredenc na nádobí-ten doufám dotáhnu z Japonska a nějaký kus kov/dřevo, něco takového velmi přibližně.

Garfie ten napad s jednotlivymi kusy se mi libi! K tomu bude ten mat metro ideal. No uz se tesim, bude to eklekticky a k tobe se to hodi!!
0zero7 No trochu se bojím, aby se ten eklektismus nezvrhl v mišmaš, ale uvidíme, dík za podporu! ![]()
V dome umyli okna tak me to trochu nakoplo (plus pocasi). Balkon, Beta verze #1

0zero7 bože hneď sa tam chcem ísť zvaliť!
.
Ten dlhý koberec je prosím odkiaľ?
0zero7 no u teba vyzerá veru lepšie!
0zero7 závidím, balkon i procházku.
Jen pro informaci, tady sněží. Normálně bych to i uvítala, ale v kombinaci s tím, že nemůžeme ani za humna, mě to dost štve.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my