design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 17. března 2021 12:00

rasaNori dala bych něco, kde světlo bude svítit i nahoru, myslím, že by to pomohlo pocitově.

tady je vidět, co myslím

nebo i jednoduššího

nebo

další možnost je něco takového a roztáhnout to nad ten stůl a kuchyň, vybrala bych něco subtilního teda, ale nic jsem nenašla

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 17. března 2021 12:01

Garfie bych potrebovala projit obchody se svetlama a podivat se jak vypadaji realne. Jako osvc muzu do vetsiny, ale mam na krku porad ty deti ted a s nema je to bez sance... 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 17. března 2021 12:02

rasaNori Já vím, tohle je fakt těžké. Hoď děti na chvilku někomu na krk, to se špatně vybírá na dálku! 

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 17. března 2021 12:03

MaeGandal to prvni je pekne, blbe jeste je ze sice chci zavesne, ale aby bylo vysoko, protoze tam je nizky strop. To prvni bude dobre v tom vedlejsim pokoji, tam je vyssi strop. 

Offline Resch
152 příspěvků moje polička 17. března 2021 16:49
Reakce na Zu:

Magráta jee, gratuluju, nekde ve meste nebo mimo? A hodne stesti, my po 2 letech stale nemame stavebni povoleni, ted budeme prekladat na nase naklady lampu a pak uz to je snad vsechno a muzeme kopnout

​Neee, o 2 letech čekání na stavební povolení nechci ani slyšet. Momentálně od srpna čekáme na schválení nového územního plánu v nadvesnici, aby jsme o stavební povolení mohli požádat. Původní plán byl, že novější územní plán obce bude schválený v listopadu,max.lednu, všechny podklady pro stavební povolení budou připravený a hned se podá žádost a ještě do prázdnin se začne stavět.. S dvouma rokama čekání teda smířená vůbec nejsem

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 17. března 2021 16:55

continuity Sneziiiiii???? Omg, mama nic nerikala, vetsinou mam info od ni. Suchej hezkej snih je super, za humnama nemuzete bobovat? To nemyslim ted vubec ironicky, tady nasnezi jednou za rok a kazdej kopecek obsypanej. 

Re balkon, vcera jsem jeste koupila bezvadnej kvetinac na palmu, trochu funky a vetsi, at se neprevraci, solarni lampa nabita (ja taky ) no a rano na dverich oznameni, ze se budou opravovat balkony, pisu managerovy, tak muj asi prvni pac to nebude oprava, ale komplet vymena, UAAAAA, no zurim .

Sice pry bude vypadat stejne, ale samo bordel, leseni, pruda, plus to bude trvat. Mam uz ted otevreny dvere i okna skoro porad. No fakt na facku, zacinaj zitra!!!!!

Magráta Dekuju, to byl plan tak nejak. Jestli to budou natahovat vic nez 14 dni tak asi budu chtit nejakou ulevu na najmu, nastvali me, protoze uz je hezky. 

Garfie Dik, jak vidis netrvalo to dlouho HA HA. (palma je umela psssst, koupila jsem na FB marketplace a myslela jsem teda napred, ze ziva, hi, neni to vubec poznat, vydrzela by i ziva teda)

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:02

rasaNori Svetlo vysoko v mensi mistnosti s nizsim stropem je skoro vzdycky narocny, asi fakt takovy, at z toho mas svetelnost u ktere vidis a je prijemna, plus budes mit neco na lince urcite. Nektery co tady probehly jsou fajn!

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:02

0zero7 Umělá?  Hned je mi líp!!!! 

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:23

Garfie Neprud nebo ti pridam i zivou vedle v ulici maji pred domem dve, veliky, je to moc hezky! 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:27

0zero7 Kuš babo, za chvíli jsem v Jokohamě, tam je teď 18 stupňů!

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:29

Garfie No vidis!!! Sakrys myslela jsem, ze je tu smajlik se svatozari! A jak to vypada s odcestovanim, videla jsem v Jap vlakne, ze teda opatreni maj drsny. 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:37

0zero7 Vůbec netuším, navíc stopli to množství lidí, kteří můžou přicestovat, takže šílený. :-/ A dnes jsem házela do koronaviru historku, jak měl dnes do Japonska odletět spřátelý Číňan s rodinou, šli na testy a on i žena jsou negativní a jejich pětiletý dítě pozitivní, tak tu uvzíli. Rozumíš, dítě nikam nechodí, je furt jen s matkou zavřený v bytě, ani kamarády tady nemá...tak se předháníme, komu se podaří odletět dřív! 

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:39

Garfie OMG to je teda dobrodruzo, ktery skoro nechces. Drzim palce!! Tady Justin vcera zas prudil ze zadny otvirani hranic nebude ted (s US) coz je na nic

Offline Janulik03
20155 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:47

0zero7 krasne pripraveny balkon. No tak to teraz musis zbalit a dat priestor opravarom? Adpon snad budu rychli. A budes ho mat ako novy. Vydrzat

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:01

Janulik03 no pri predstave, ze zmizi komplet se mi jezi chlupy haha. Ale co uz, snad to bude rychle. Melo by to vypadat stejne, jen novy a bezpecnejsi. 

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:02

Janulik03 A diky moc, vcera jsem si sedla s knizkou chvili a je to fajn, jak je to vysoko, tak tam ani nikdo nekouka, max mozna lidi od naproti z budovy. 

Offline Zu
2768 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:03

Resch neboj! My máme dům cca 20 minut pěšky od centra 100 tis. města. Takže ten problém je- malá zahrada, na pozemku byl takový pidivjezd, kde v případě nutnosti majitel parkoval, ale pidiautem a ještě to nebylo ofiko parkovací místo. Naším by to nešlo ani náhodou. Z toho vjezdu chceme ofiko garáž, takže zlepšení stavu, protože parkovali na ulici. A protože teď už musí být prkování na pozemku, pak ještě snad točny apod. a je to počítané podle rozlohy baráku (my máme hodně sklepů a atrliér, ale jinak to bude 3+1), točili jsme se na tom poměrně dlouho. Já bych to snad i vyfotila, kde by po nás chtěli "kruháč". A revitalizace ulice loni skončila u sousedů (včetně výměny lamp). My u toho vjezdu, z kterého chceme vybudovat nevyhovující garáž na pouze jeden vůz máme tu starou lampu s tím plastovým krytem nad zemí, který brání výhledu při výjezdu (je to tak nízko, že vy to bránilo tak dítěti na odrážedle). My jsme udělali projekt a vyhodili prachy na zrcadlo naproti, ale zamítli a musíme přeložit ty lampy včetně vedení. Revitalizece totiž může být u nás teď nebo za 20 let

Takže jestli jste ve vsi nebo máte alespoň velký pozemek, mnoho starostí budete ušetřeni!

Offline Janulik03
20155 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:13

0zero7 knizka kava vino vonku v klude. Aaaach uz aj chcem teraz by som samusela zamotat do deky

Offline Resch
152 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:15

Zu No, nemáte to jednoduchý My jsme na vsi, pozemek velký, akorát schválený jako stavební parcela je jeden obrovský - 5500m a my chceme jen půlku, takže čekáme až se to schválí na dvě stavební parcely.. Celkem nijaký problém, ale teď se to zdá neproveditelné. Už jsme se s mužem shodli, že vědět to, tak to snad pořídíte celé. Jenže primárně chceme postavit chalupu a na to je ten pozemek megavelký a pak na trvalo na stáří a to už by byl zase až moc velký na údržbu. Teď už na stavebním odboru visí žádost o rozdělení parcely přes měsíc a půl.

Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:15

0zero7 zas tolik toho sněhu není právě, akorát to hned taje a v lese bahno. Ale na horách nasnežilo 25 cm. A tam se teď nesmí.