MP Meri Ten jutovej je parádní. Díky za tip.
design a architektura
0zero7 akorát v ty ikei už nic nemají. Potřebuji kancelářskou židli od začátku podzimního lockdownu, koukám teda sem tam, ale moji barevnou kombinaci ještě za téměř půl roku neměli.
0zero7 Já má šířku balkónu nějakejch 126 cm, takže ideál se mi zdá těch 100-120 cm šířka, ale to nemůžu sehnat. Chci to teda jen na jednu část, pod sezení, jinak tam mámprávě poházený ty bavlněný pruhovaný.
continuity no to je pruda! Tady obcas neco nemaji, povleceni co jsem chtela. Ale naskladnujou to. Tak snad Ti ji brzo naskladni! Kdyz si neco vyhlidnes a nemaji je to na houby.
MP Meri Jo to je dobrej plan, ja ten vetsi popotahnu az pod ten stolek na jidlo, presne jak pises. Ty rozmery jsou vetsinou po sirce 80 hned 160, coz je na nic teda, fakt se to shani blbe. ja mam sirku 110, tak ten 80 jde jeste. Ted teda bude snad novej beton nebocotamdaj, tak snad ok, ono se to nijak nerozpaluje, mam to spis ze se mi to vic libi. Uz jsem v utery slunila, tak me nakrkli. Ale tvari se, ze makaj, tak uvidime.
continuity my potřebujeme mimo jiné pracovní stůl a to vůbec nevím, jestli ještě nějaké budou mít. Ty stávající píšou poslední šance nákupu a nové nemají.
Garfie jsem si vzpomela na tebe, kdyz jsem videla tuhle nemovitost (kuchyn), moc hezky to je celkove, kamaradka je z Yorkshire, byli jsme tam 2018 na svatbe a hromadnym vylete, je tam krasne. Moc se mi libi ty knizky, akorat to asi neni prakticky pri vareni. Ten barak se mi libi komplet, hned bych tam jela na relax dovcu.
Evaeva stůl jsem naštěstí stihla, to bych už byla rozvedená. Muz se divil, proč na to tak spěchám, pochopil asi za dva týdny.
continuity my máme dva pracovní stoly:), ale bohužel už jsou moc velké. Né teda, že bych neužila i větší, ale kam ho dát;)
Garfie jsem si vzpomela na tebe, kdyz jsem videla tuhle nemovitost (kuchyn), moc hezky to je celkove, kamaradka je z Yorkshire, byli jsme tam 2018 na svatbe a hromadnym vylete, je tam krasne. Moc se mi libi ty knizky, akorat to asi neni prakticky pri vareni. Ten barak se mi libi komplet, hned bych tam jela na relax dovcu.
to je krásný!
My zvazujem tu novou kuchyň, nefungující a vybrana ikea mě dost děsí
Potrefenáhusa no to teda. Me stve ze si to nemuzu jit ani osahat.
Potrefenáhusa s kuchynou teda drzim palce, ty to isto vychytas s vkusom ![]()
mneuz ikea nevyraba skrinky co som chcela do kupelne. Nechcem ustupit z ciernej farby skriniek a baterii a tak bude musiet asi zas nastupit chlap a jeho vyroba ![]()
a vyber dlazby mam za sebou a nakoniec steny budu iba s omietkou s vodeodolnym naterom a v sprche biely obklad.
Potrefenáhusa a ktoru kuchynu mas predvybranu ak mozem vediet ?
Janulik03 v zásadě váhám mezi tadytema dvěma, jenže obe mají zařazené pod béžovou, bude to slonova kost a rada bych viděla naživo, jak moc - radši bych teda bilou, ale tu už asi??? neprodavaj?
budem mít úplnou nudnou klasiku, s dřevěnou deskou, jen premejslim, ze bych místo metro dlaždic koupila nějaký s trochu venkovskym vzorkem, buď modrým nebo zelenym

0zero7 To je krásný!!
Mně se tyhle "stodoly" strašně líbí, něco takového bych jednou chtěla. Tohle bych klidně brala prakticky beze změn. Jen bych to posunula trochu na jih. :-)
Potrefenáhusa mě přijde zajímavější ta první, ta druhá je taková "ohraná", ale obě jsou nadčasové. Ta první bude tmavší, víc do béžova. Neměli před tím tvrdým lockdownem možnost těch konzultací? Něco takového jsem zachytila, tak třeba to po Velikonocích zase umožní.
prosim vas, kdo z vas tu aktualne stavi/dela nejake stavebni upravy-potrebuju vybrat venkovni dlazbu a po netu to teda fakt nedam.. jak to resite?
viktorka_od splavu Do všech těch hobymarketů se dá normálně vejít s živnosťákem, tak si někoho najdi (je to živnostník + jeden člověk). Případně nevím jak v Brně, ale do Baumaxu po mně dokonce nic nechtěli, požadovali ho až když jsem chtěla něco koupit. Takže si vybereš uvnitř a buď normálně koupíš, nebo pak objednáš přes net. Do OBI nás pustili se mrknout na obklady, když jsme se zeptali, jesli si můžeme od každé barvy objednat jeden balík a pak si při vyzvednutí vzít jen jeden a zbytek vrátit. Záleží na lidech a určitě v nějakou dobu, kdy tam nikdo není, všední den a tak.
Evaeva ohrany jsou asi obe stejně a ta barva prave těžko rict...ty konzultace asi maj, ono bez toho bych se to asi neodvazila koupit, ale je to otrava. Kamaradka teď čekala na novou desku k lince v ikee 3 mesice. Takže to asi teď nebude úplně radost
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my