design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline notna
9382 příspěvků moje polička 19. března 2021 11:10
Reakce na Potrefenáhusa:

andulka01 já prave nevim, celou dobu jsem počítala s tema metro, jenže je máme v koupelně a na zachode, tak jestli si do ty kuchyně nedat něco něco jinyho. 
jeste mě napadly hexagony nebo ty metro v salvejove zelený....jenže máme hodně napadnou tu podlahu a k tomu ta linka není bila, tak nevim 

​Ty jsou moc hezké! My naopak máme metro v kuchyni a koupelna se záchodem na rekontrukci čeká. Taky jsem uvažovala znovu použít metro. V bytě jsme měli kuchyni, záchod a koupelnu se stejným obkladem i dlažbou a líbilo se mi to. Ale to bylo malé 2+1. Teď  je to  metro skoro všude, hlavně bílé, které máme my. už jsem od něj upustila.

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 19. března 2021 11:21

Potrefenáhusa Ty jsou krásné, trochu podobné těm, co máme v našem druhém bytě, taky takový drobný vzor, zkusím sem hodit ještě znovu nějaké foto, udělala jsem výřez, aby to šlo trochu vidět. Ty zelené metro se mi líbí moc, i jsem nad ním chvíli uvažovala, ale asi bych se styděla sem přivézt rodinu a kamarády, kterým už deset let tvrdím, jak nesnáším tu zelenou kuchyň.  Hexagony jsou taky krásný, viděla jsem je v moc hezkých provedeních. Jen já nechci horní skříňky, takže se mi moc nelíbí to zakončení ve volném prostoru. 

Offline Janulik03
20155 příspěvků moje polička 19. března 2021 12:05

Garfie ta tvoja kuchyna sami velmi paci. Cela 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 19. března 2021 12:19

Janulik03  Děkuju. Taky si myslím, že se povedla!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 12:51

Potrefenáhusa já bych taky šla do nějakých jiných než metro, nějaký vzor by byl hezký

Offline notna
9382 příspěvků moje polička 19. března 2021 13:11

Garfie Kuchyně je moc pěkná. Originální a nevyjde z módy.

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 19. března 2021 13:20

viktorka_od splavu na ico, dokonce nakupuju na manzelovo, a nikde s tim nemaji problem. 

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 19. března 2021 13:24

Potrefenáhusa ja ti zavidim, ze se doma dovedete shodnout a budes mit co se libi tobe... U nas je to desny boj o kazdou kravinu, muz ma opravdu diametralne odlisny pohled. 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 19. března 2021 14:10

rasaNori Takhle to má moje ségra, to je fakt utrpení. :-( Lituju tě, rekonstruovat tak něco je děs! 

Offline Potrefenáhusa
38683 příspěvků moje polička 19. března 2021 15:23

rasaNori ani ne, jenom kuchyně ho úplně moc nezajímá a navrch jsme porad jen v teoreticky části, taky má velký nadáni do něčeho hodit vidle na poslední chvíli 

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 19. března 2021 15:47

Garfie me by vyhovovalo kdyby mi dal kreditku a cau:D a verim ze by se mu konecne reseni libilo, jen si to podle meho neumi predstavit a navic tchani byli a jsou zamrzli v minulosti, zaatimco u nas kdyz byla nejaka rekonstrukce tak to pak i vypadalo dobre:) 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 19. března 2021 15:52

rasaNori  To by asi vyhovovalo každýmu, ne? 

Offline viktorka_od splavu
49188 příspěvků moje polička 19. března 2021 16:18

Garfie tak nekoho to treba nebavi a nechce to resit? to byl exmanzel a mne to teda vyhovovalo, nicmene o to vetsi sok je to ted

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 19. března 2021 16:26

viktorka_od splavu Já nemám nic proti těm, co je to nebaví a nechtějí řešit, spíš proti těm, co chtějí a mají jiný vkus a potřeby!!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. března 2021 16:38

rasaNori jezisi u nás je to tak isto väčšinou teda ustúpim, lebo inak by sme nemali nikdy nič.

Teraz som ale napríklad vo farbe stien v obývačke neustupila a už to ľutujem, lebo muž chodí stále strašne zroneny a kolom dokola to rieši, že sa mu to nepáči a chce to inak

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 19. března 2021 16:52

Potrefenáhusa Garfie me se to taky moc libi, vylozene na tyden s vinem a knizkama, varit a vylety, uplne to vidim! Je to samo na prodej, skoda ze ne na kratkodobej pronajem. 

Garfie na jihu bysme si pronajali nejakej dum v italii, tohle nechas na zamlzena rana, ten italskej by byl urcite taky dobrej. Kdyz jsem byla 2019 tak ceny za celej dum na den velmi priznive. 

Potrefenáhusa me se asi na fotce takhle libi vic ta prvni, jak se jmenujou, zjistime jak to vypada u lidi doma! 

Offline viktorka_od splavu
49188 příspěvků moje polička 19. března 2021 16:55

Garfie no jasně! já reagovala na to, že tak by to chtěl každý - no nechtěl, někdo uvítá když to vybere druhý za něj. to je pak parádička nicméně ani tak bych to zpátky nechtěla, radši se budu hádat dva roky o konferenční stolek

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 19. března 2021 16:55

Potrefenáhusa Kachlicka je moc hezka

Offline Potrefenáhusa
38683 příspěvků moje polička 19. března 2021 17:10

0zero7 Stensund a bodbyn

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 19. března 2021 17:12

viktorka_od splavu Aha tak, to potom jo, ale takových lidí znám málo! Spíš jen těch, co se jim to nechce řešil, ale pak brblají.

0zero7 Jo, ta Itálie je teď fakt levná, jak kde teda pochopitelně, ale byla jsem překvapená. Kdysi jsme uvízli v nějaké díře asi na čtyři dny, než se vyřešily nějaké technické problémy, tak jsme si jako zábavu našli procházení zdejších nemovitostí, je to tak deset-patnáct let a od té doby šly ceny hrozně dolů (a asi i naše příjmy celkově nahoru), fakt není problém si tam něco pořídit.