betsey Takto vie hrať na city aj moja mama, nedaj sa! ![]()
design a architektura
Potrefenáhusa Nemaj ten stensund v off white a bezove? Vylozene to pri hledani vyjede jakoby dve ruzny barvy, jestli ne a je to jedna barva co jen vypada ruzne na fotkach tak je to fakt tezky, vidim i skoro bilou, svetlejsi nez na fotce tady. Hmmm
Garfie haha tak to mně vadí akorát v případě, že se mi to samotné moc nakonec nelíbí:-P jinak je mi to upřímně fuk, ať si brblá hlavně že je po mým![]()
0zero7 nevim, v tom katalogu vidím jen jednu, ale kdo ví
Garfie no já jsem došla k závěru, že seženeš levněji apartmán v Dolomitech, než pod Klinovcem. O Špindlu a podobných mistech ani nemluvě. Tady se ty ceny fakt utrhly z řetězu.
continuity Je to tak. Asi tak pred rokem jsem nekde videla tabulku mezirocniho narustu cen nemovitosti v Evrope a CR jednoznacne vedla.
hlásím že fakt živnosťák na konzultační činnost ve stavebninách/hornbach/bauhaus funguje
takže děkuju za radu poradu moc!
Nejake inspirace hledáte spíš na pinterestu nebo na Instagramu?
Karja oboje, ale na pinterestu se lip hledá
Potrefenáhusa Musím oživit své mrtvé účty:-D.
Mám si vybrat úchytky do kuchyně. Tam v té prázdné skříňce budou zase šuplíky. Za Růžou otvírací dvířka, aby byl přístupný roh z obou stran.
Líbí se mi tyto, už vzhledem k zeleno-černým kamnum.
https://www.ikea.com/cz/cs/p/borghamn-uchytka-20316046/
Co vy na to?
Nejdou mi nahrat fotky.

Dadoo mě se k tobě líbí. Jaká bude nakonec finálního barva té kuchyně? Vím, že si to tu řešila.
Evaeva zůstane téhle dřevěná. Jen chci koupit v ikee ten olej a tím ji napustit. Vrchní desku bych chtěla taky asi tmavou. Nebo takovou tu šedo-cernou zrnitou žulu. Tedy ne opravdu kamennou.
Dadoo ten olej v ikee mi přijde hroznej, dřevo je pak hrozne do žluta a dlouho to lepí, neporadím kde, ale koukni po oleji jinde
Potrefenáhusa super! Diky za varování. Máme tu perfektní Barva-laky, tak se domluvím tam. No a vlastně s autorem kuchyně taky. ![]()
Dadook té kombinaci dřevo+tmavá deska ty úchytky půjdou dobře
Dadoo pry jsou dobre oleje Osmo. Mame tim nove napustene parkety. Truhlar rikal, ze tu znacku pouziva na drevene desky.
Taky máme Osmo na dubové pracovní desce a rozhodně doporučuji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my