Kan No víš, většina kvítek nemusí mě;-(. Já a květiny nejdeme dohromady. Mám přesně doma čtyři kytky, z toho jedna je bazalka, pak rymovnik, fialka a něco co nevím co je. Všechny kytky co jsem měla, my buď zemřely nebo jsem je těsně před smrtí darovala:-D.
design a architektura
Karja Ale houby, mám ti něco namnožit?
letolet no vidíš, díky.
Kan Hahahaha, vyzvednu si to za rok:-D. Hele nám pěstují už rodiče sousedů víno (to je tak milý) a ségra mi rozpestovava ruzne na zahradu, dokonce má i fakt pěknej javor, ona si bere z lesa nálety a tak různě to zkouší a dobry. Pak jsem kamarádovi darovala pár pokojovych kytek, taky to teď množil, tak snad na me mysli:-D. Víš co, ale já se o ty kytky fakt nestarám, ale vůbec, já je jsem schopná třeba měsíc nezalit, já je prostě nevidím no;-(. Tak možná kaktusy?
Karja Ok, tak za rok máš u mě trojboj, Monsteru, Zamio a photos.
Kan Je to velkej závazek!
Karja drevo je nejlepsi, ale bracha ma vinylovou plovoucku a je to taky moc prijemny. asi zalezi i konkretni provedeni, on to ma i strukturovany jako "leta" a je to takovy teply a mirne mekky
viktorka_od splavu to máme taky, ty léta, ale zase se to o fous hůř čistí. Klasické lino je teda i měkčí na došlap, ale ta odolnost je fakt jinde.
Evaeva klasicky lino co byvalo v panelakach je mi hrozne neprijemny, brrr, kor to podlepeny penou ze je takovy propadavy uaa
viktorka_od splavu možná jak jsem na to zvyklá od mala, tak mi to vyhovuje. Pocitově mám vůbec nejradši koberec, ale v ostatních ohledech mi tolik nevyhovuje.
Karja Zkus Aloe, tu mi donesla loni tchyně, s poznámkou, že se prej nemá moc zalejvat. A fakt si asi bere vláhu ze vzduchu, protože ji mám šouplou na takovém místě, kde si jí moc nevšimnu a neustále ji zapomínám zalévat :o) A ještě mám ibišek a ten zaliju vždycky až ve chvíli, kdy sklopí listy a on se vždycky okamžitě vzpamatuje, ten mám ráda :o)
viktorka_od splavu Jj to má teď každej, ten vinyl s letama, to je oblíbené. Jakoby je to příjemný, ale to dřevo je prostě dřevo! Ale ona i ta lina jsou dneska úplně jiná. My máme jedno v kuchyni, kupoval ho švagr a ten jako ví, kde co pořídit a skutečně nám ho několik návštěv pochválilo i se ptalo, co to je za podlahu. A to ta kuchyň jako takova cela je hnusná, tam jako neni celkove co k chvále.
DruI Jo, to koupil kdysi sambo, máš pravdu, to trvalo roky než to odešlo:-D
DruI já mám kytky asi čtyři, zalévám živelně, většinou tak jednou za měsíc, ale občas mám nějaké hnutí mysli a pak zalévám častěji. A žijí už několik let, zamiokulanus (nebo jak se to píše) jsem dokonce musela expedovat na balkón, aby chcípnul:)
tak jsme se včera s mužem doma dohadovali, jak odclonit ta naše dvě okna na jih. On říkal něco o látkové roletě, já mu říkám, že přesah je nejlepší (to je teda u nás tak na zbourání a postavení nového
), nemohli jsme se shodnout. Dneska jsem padla na tenhle dům, tak mu říkám, že jsem myslela takový přesah. Tak prý až budeme ti rentiéři, tak na takovém domu bychom se shodli.

MaeGandal přesah je nejlepší! Nicméně pokud neplánujete být rentiéři, tak doporučuju předokenní žaluzie (ne rolety):)
MaeGandal Připomíná mi to benzinku. Njn. tak to jsem zvědavá, co už na hotovém vymyslíte, to je hned komplikovane.
Sambo jde dodělat to okno, trochu nadával jak špaček, on už ho totiz zazdil:-D. Ale prej ať jsem spokojena já, že jemu je všechno jedno. Pozvala jsem si kamarády a argument ,,dneska oknem navic nic nezkazis,, vyhrál:-D.
Karja super argument
ale mají pravdu
Evaeva jak píše Karja v hotovém už těžko.
jako mně by se líbilo něco takového

nebo aspoň tak

ale i na to bychom museli vyhrát v sazce ![]()
Navíc zatím je to zbytečné, těch pár týdnů v roce, kdy je teplo a ani přes noc se nedá vyvětrat, vydržíme. Pokud by se ty teploty měli šplhat výš, tak budeme muset ten dům řešit komplexně.
Karja K oknu gratuluji
MaeGandal předokenní žaluzie se dají namontovat i dodatečně. Je to samozřejmě složitější a ten "kastlík" nahoře je vidět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my