Karja Asi jo, já si ho tam nechám, ono to stejně jinak nejde. Navíc jsem vždycky toužila po dřezu pod oknem a třetího baráku se nedočkám ![]()
design a architektura
viktorka_od splavu Viď, druhejm poradit umím:-D:-D.
viktorka_od splavu No že by ty cákance rajčatové omáčky zázračně zmizely, to bohužel ne... Spíš jen že mít vaření u zdi, asi bych právě radši šla do o něco míň hezkýho a naopak víc praktickýho obkladu, taky su docela čuně, navíc se zálibou v indické kuchyni. :)
Zelená je taková šedozelená, u Eggera říkají pistáciová, ale já teda moc nesouhlasím...
Karoleena Já to vidím bíle:-D:-DNo jo to je fajn v prostoru, ale hlavní výhoda je ta, že mas pracovní plochu u ostrůvku, nemáš to jen na tu desku.
Karoleena ta kuchyň vypadá moc dobře. co je tady v tom výklenku vepředu?
viktorka_od splavu já mám nějaké prskance tak 10, max 15cm za sporákem na té pracovní ploše. takže místo dlaždiček na zdi setřu pracovní desku.
Karoleena kuchyn je bozi!
Karja ten ostrůvek je plánovaný 180cm? varnou desku plánuješ klasickou 60 nebo větší?
já jsem řekla, že ostrov musí být větší než 180, ale mám varnou desku se šesti plotýnkama. Ale 60 by na prkýnko na krájení vedle varné desky stačilo, ingredience jsou potom před prkýnkem. Na ostrově se přeci jen pracuje trochu jinak, není omezen 60 hloubkou jako klasická pracovní plocha
Karja ja bych jeste mimo kuchyn nezadane poradila - napr.myslet na nove dalsi technologie - zabudovat prazdne chranicky na dalsi kably do pokoju deti. Vyrostou, budou chtit PC, playstation, a tak
Predpripravu na neco, co ted neplanujes, ale casem mozna budes.
Karja To jo, velká plocha kolem je fajn, však ty to ale na těch vizoškách taky nemáš nějaký prťavý, že by ses kolem v běžným provozu nevytočila a hrnce by ti padaly přes okraj nebo tak něco :D, no jsem zvědavá, jak to nakonec rozsekneš!! Mě tohle plánování sice hodně baví, ale i tak jsem nakonec vždycky ráda, když už je konec a můžu s velkou slávou smazat z pc těch 937857 záložek s všelijakejma úchytkama a lištama a zásuvkama...
Karoleena Mně to tolik nebaví, protože mi to nejde a výsledek je neuspokojivý. Ale ty na to máš i díky škole blízko;-). I když jedej můj znamej je tvůj spolužák a taky mi přijde, že to doma má, jak kdybych to vymejslela já:-D Takže to není asi pravidlem, že každej s tímhle vzděláním na to má vlohy;-)
Karja to jsou plastove trubky, zabudovame ve zdi, ktere vedou napr.k hlavnimu routeru na net, priprava pro kabelovku
Nekdo ti to vysvetli lip.
Kazdopadne jde o to, ze az si dcera vzpomene na TV, tak ve zdi bude pripravena trubka, kterou se privede kabel.
My to ted na posledni chvili chystali do zeme pod dlazbu, jako pripravu pro opticky kabel.
Ted dodelavame pripravu pro otevirani dveri - z kuchyne pres vratnika mame, ale deti se nonstop vymykaji, takze se tam.vede net a otevru jim pres apku. No kravina ale super vec
Nemusite to udelat ted, mozna za par let to ocenite (az pujdou ze skoly samy)
Kamos udelal i pripravu na klimu a tu dodelal za deset let
Karja Souhlasím s Candance, taky máme různě ve zdech husí krky pro případné budoucí datové kabely a tak. A udělali jsme si třeba i přípravu na tepelné čerpadlo a na možnost splachování dešťovkou z nádrže s tím, že někdy časem... no a to splachování jsme nakonec udělali hned a nějaké další kabely jsme už taky těmi husími krky protáhli ![]()
Candance tyo s tou klimou je to hodně dobrej poznatek, já měla před deseti lety stejnej názor jako Karjovi, že je naprd, no teď samozřejmě bychom už ji chtěli ale zas všecko rozbombardovat:-/
zas i iot věci už mají/budou mít brzo každá simku, tak tahat kabely nebude třeba![]()
viktorka_od splavu s tou simkou je to pravda, ale zase ne vsude je net vzduchem dostacujici a rychly
pri dome je treba uvazovat, ze se situace zmeni - deti vyrostou, my zestarneme a budeme chtit veci jinak, zmenime nazor a na to je treba byt pripraven
protoze, co ja nesnasim, jsou listy a podobne - kvuli dalsimu pristroji, zasuvce
Candance Chránička je oficiální název, mají i různá označení. Víc o tom nevím:)
viktorka_od splavu ja ji do domu nechtela, ale dali jsme ji a nepouzivam ji, muz ano.
Karja me zabije, ale uz jste uvazovali o zakopani nadrzi na sber destove vody? nechej si na terasu (nekam ven) privest vodu vodovodni i tu destovou. Nebudes pak muset resit barely na zalevani. Nebo si na to udelat pripravu a nadrz zakopes potom az budes potrebovat prihodit do jamy i samba
Candance tiež nemam rada listy, každú izbu to dá vizuálne o úroveň dole. Na klímu sme tiež nachystali káble ale spravili nám ich v blbej výške (pat a mat fakt). Zatiaľ dva roky čo tu bývame su celkom znesitelne leta, tak sme ju nedali, ale do budúcna sa to hodí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my