MaeGandal Jj, to je další možná alternativa:-D. Teď jich mám fakt hodně, a kreslím si to na papír, je to lepší než na PC nakonec. No a pak dám pokoj, dál je mi už všechno sumak:-D
design a architektura
Karja ale to delsi L a velky stul nezni spatne
Candance No jako, i sambovi se to líbí. (ty vole, jemu se líbí všechno:-Dvsechno je nejlepší a bude to bezvadný!!!). No nezní to špatně, navíc my půjdeme trochu do toho retra, nebo klasiky nebo jak to nazvat a přijde mi, že to se do obýváku hodí, když to tam bude trochu zasahovat. Na protejsi straně od těch oken jsem měla v plánu takove ,,jinxpolice,, primárně na knížky,,. No možná se na to vykaslu a dám tam nějaké kredence s nádobím a bude to prostě kuchyň přes 2/3 obytné místnosti:-D.
MaeGandal Přesně takovou do U (tu první) by u nás šlo udělat, úplnou kopii a dokonce jsem o tomhle řešení uvažovala, ale přijde mi nešikovné to obcházení linky když jdu na terasu.
Karja Mně kuchyň přes 2/3 místnosti nezní špatně, vlastně to tak taky mám a to ani nevařím zdaleka tolik (a ráda) jako ty!
Stejně to dopadne tak, že strávíš v kuchyni většinu času, budou tam sedět i návštěvy, sambo tam bude u stolu třídit žížaly a holky psát úkoly...;-)
Karoleena nemas fotku kde to je komplet Se zarizenim? To je super barva! Skoda ze to neni vic videt
viktorka_od splavu my teď dvě rohovy máme a naprd mi vůbec nepřijdou, v ty jedny je police, protože je v ni vyrezanej komin (tam teda,obavam se, vznikne asi casem koutek hamby, ale jinak to udělat neslo) a v druhy je takovej ten kolotoc a zatím mi to přijde úplně v pohode, nic blbyho jsem na tom neshledala
Jak Se Tady bavite o tech stolech, tak ten venkovni S sutrem co ji dali na zahradu pri rekonstrukci je bozi!
0zero7 Našla jsem ještě tuhle fotku, možná tam jde ta barva vidět o něco líp, ale zas je tam větší bordel, a to už jsem ořízla kastl s pivama. :D A toto je aktuální stav, je tam ještě práce jak na kostele, musíme vymalovat, na okno bych chtěla římskou roletu, stínidla nemám vybraný, barový stoličky taky ne (i když tam aspoň tuším), no a o jídelním stolu a židlích, kterej bude v místě odkud je to cca focený, nemluvě...

Karoleena jdes mi do rany s rimskou roletou.
Chci to tez do kuchyne a dceri nad pracovni stul.
Dava se to do nejake specialni listy? Nebo jen normalni systemy a rolovani bude jen na rolete? Nasla jsem oboji ale tady to nikde nazivo nemaji. Musim nekam zajet
Kam ji das v te kuchyni? Jakoby do okna nebo pred ten vyklenek na strop nebo stenu?
Candance Pokud vím tak to není co do montáže nic spešl, roleta může mít klidně tunýlek na klasickou garnýž, jde připevnit na strop, na zeď, nebo přímo k okennímu rámu, jak kdo chce. Já bych chtěla jednu velkou, takže bych ji dala na zeď nad okno, ale nevím, jestli už nejsem náhodou nad nějakou maximální šířkou, do které se ta roleta pohodlně skládá, to budu muset ještě prozkoumat...
Garfie Třídit žížaly:-D....no asi fakt potrebujeme ty dvě lednice jak psala Pinot:-D. I na tyhle rybářský obskurnosti:-D
Karja akorát když zrušíš ostrůvek ubyde ti hodně pracovní plochy
Evaeva Já vím, ale já myslím, že na tom ostrůvku, když tam nebude varná deska stejně nic dělat nebudu, že to nebudu přenášet. Jen výjimečně jako cukroví a podobný hovadiny:-D Jako já fakt vařím hrozně rychle, mně to jede, dřez, sporák, hotovo. Teď mám sporák dokonce u zdi, z druhý strany hned dřez a nevidím problém, vyhovuje mi to, právě to jede razdvatri....Jako na nějaké servírování to není, ale to já vůbec nedělám, já prostě valim:-D
Karja třeba i na to cukroví nebo jen odkládání věcí... Já spotřebuju libovolnou plochu;) Ale teď mám asi 120 cm pracovní plochu a stačí mi to.
Evaeva No na to cukroví a odkládání pri velkem vaření používám stůl. Já jako nějaký prostírání a podobný věci nevedu. Takže tam dám prkýnko, na to plech s něčím a tak;-). Jsem tak nějak zvykla.
Karja jojo, to znám:)
Karoleena to jsem tez zjistila ale nebyla si jista. Dekuji
Len Jako nám by se tam velkej taky vesel. Ale už bys to jakoby cejtila při pohybu ta., že by to bylo na centimetry, když by se tam pohybovala celá rodina, vyhnout se, když by jeden seděl rozvalenej a tak. Navíc......na stole spíš necháš na stálo nějakej bordel, pastelky, výkresy, vždyť už vím, jak to chodí. Ono zas nejde počítat, že to bude furt uklizený:D a prázdný. Segra má velkej stůl, vždycky na jedné straně něco děcka dělaj a k obědu to aspoň neuklizej, ale sednou si na druhej konec:-D
Rhaenys ja mam dřez pod oknem, bez sklápěcí baterie. Okno otviram jen na vetracku a v pohodě. To okno se teda blbě myje musím k němu zvenku že zahrady. Ale ja zas tak často okna nemyju a mám v kuchyni ještě další okno, když potrebuju pořádně vyvetrat. V pohodě s tím ziju už 17let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my