design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Potrefenáhusa
38675 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 08:47
Reakce na Karja:

Potrefenáhusa Zkusit se to musí! Přesně! Pak nám dej info:-D:-D.

​tak se to zkusilo a furt nevim, prostor teda dost ubyl, stůl máme docela velkej 

(židle simvas budou casem jiný)

edit: vedle okna vlevo bude ještě radiator a to okno casem potencialne vymenime za dveře ven)

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 08:54

Potrefenáhusa mně se to líbí

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:25

Karja Takhle to bylo vždycky u našich, jedlo se na volný části stolu a člověk koukal na binec na druhý straně... Tak to doma nikdy nedovolím.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:27

Potrefenáhusa Za me ok :)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:27

Potrefenáhusa Záleží, jak moc často otevíráte spodní část kredence. Já tam chodím pořád, takže by mě štvalo, že je moc blízko, ale pokud tam bude uložený něco, pro co se chodí sporadicky, tak bych ji nechala.

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:31

Potrefenáhusa Tonje moc moc hezky! A to planujete vybourat stenu? My mame taky na terasu jen okna, ale nejak se nam to uz nechce bourat. Preci jen, fasada nova a psi otevirajici dvere a delajici bordel...ale zase musime obchazet pulku domu...

Offline Potrefenáhusa
38675 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:41

Jos stěnu ne, jen ty dvere a tam udělat schody na zahradu, ale zatím se jen odhodlavame, ale tu rekonstrukci kuchyně jsme tomu teď uzpusobili, proto není linka pod oknem

a jinak dekuju za vyjádření, já bych tady tu kredenc rada měla, ale je to fakt dost na krev. Uloznej prostor máme jinde, takže nic dulezityho, pro co by se chodilo dvakrát denně, tam byt nemusi. 

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:57

Potrefenáhusa jestli do kredence nechodíš denně, tak bych ji tam nechala, vypadá dobře.

A k bourání a dveřím na zahradu: doporučuju se odhodlat, my to udělali předloni (i s teráskou za dveřmi) a byl to nápad desetiletí. My tam teda měli zeď a teď tam máme dvoumetrové francouzské okno a je to nebe a dudy, fakt. Přímý vstup na zahradu a spousta světla. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:58

Mate nekdo lnene zavesy? Podari se mi to nekdy vyzehlit? Trochu se toho bojim, aby to nevypadalo jak krave z tlamy.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:59

Potrefenáhusa to je velmi prijemna kuchyne, uplne citim jak v ni voni kava a cerstve upecena babovka (nebo chlebik)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:59

Potrefenáhusa za me fajn

Co mate na zdi, kterou nevidime?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:02

Potrefenáhusa mně se to líbí, působí to hrozně příjemně... a až budou i ty židle, tak to bude úplně super...

Offline vanilka
2160 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:25

Potrefenáhusa To je pěkná kuchyň, kredenc super.

Zajímá mě, jak se udržuje takováhle podlaha? Při tolika zvířátkách, malém dítěti....

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:26

Mohučanka No proste manzel nechce. Ale snad casem az se dodelaji akutnejsi veci. Terasu mame peknou.

Online viktorka_od splavu
49181 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:30

Jos to by me mrsklo chodit z kuchyne na terasu, kterou takhle oknem vidim, okolo celyho baraku. no aspon si muzete podavat talire zejo:-))

Potrefenáhusa na fotce to vypada krasne, ale ja bych dala prednost prostoru

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:38

viktorka_od splavu Jojo, oknem ???? Ono si zvyknes, kdyz jina varianta neni k dispozici. Jak je dum viceurovnovy ve svahu, tak z kazdeho patra a vstupu vylezes nekam jinam. Ale tohle casem doufam prosadim. 

Offline Potrefenáhusa
38675 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:43
Reakce na vanilka:

Potrefenáhusa To je pěkná kuchyň, kredenc super.

Zajímá mě, jak se udržuje takováhle podlaha? Při tolika zvířátkách, malém dítěti....

​blbě, nesmis bejt moc outlocitná :-) 

dite dostalo pod zidlicku velkou podložku pod kancelářskou židli z ikey (ale dohodí i dál)

Offline notna
9366 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:51

Potrefenáhusa Taky se mi kredenc líbí a nechala bych ho tam, pokud nezavazi sedícím u stolu, že by do něj naráželi.

Offline vanilka
2160 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:53
Reakce na Potrefenáhusa:

​blbě, nesmis bejt moc outlocitná :-) 

dite dostalo pod zidlicku velkou podložku pod kancelářskou židli z ikey (ale dohodí i dál)

Takže jenom luxovat/zametat? Vytírat asi ne co. Jinak vzhledově to je moc pěkný, líbí se mi ten styl.

Offline Potrefenáhusa
38675 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:53
Reakce na Candance:

Potrefenáhusa za me fajn

Co mate na zdi, kterou nevidime?

​budoucí lednici a dvere do obejvaku