Janulik03 No vidíš v ceně se vůbec neorientuje kolik tak může stát metr.
design a architektura
andulka01 ale bacha, je to Žgrloš :)
Mrakoplas díky! Tím líp, přesně to sedí na jednoho kolegu
Mam ho ráda, ale je to prostě žgrloš, no ![]()
Emerald v UK jsem nikdy nebyla, ale v Irsku měli záchod s takovým packovym splachovanim, no byl to vzdycky docela adrenalin to nastartovat
Karja no tym ze to musi byt hlavne v sprche vodeodolne tak myslim ze okolo 100€ za meter stvorcovy. Robil im to odbornik, myslim ze aby to nepresakovalo, tak tam by som asi samodomo moc nechcela a to si robime vsetko sami.
Janulik03 Tak to je vážně hodně, když je to na celou koupelnu. Že u nějakého dekorovaného obkladu by člověk primhouril ocko, když je to třeba jen na jednu stěnu. No asi by to byla docela drbacka dělat si to samy, my teda máme kamaráda co dělá koupelny, to on poradi a zadozoruje, ale stejně si myslím, že je při samodomo je velká šance když to neudělat technicky blbě tak to třeba vyjde trochu hnusné.
Potrefenáhusa To jsme na jednom záchodě v pronajatém domě měli taky. Totální atrakce. A v noci jsme na tomhle záchodě radši nesplachovali, protože by to vzbudilo celej barák.:-)
Karja no ono v kupelke ked to nedas aj do sprchoveho kuta a na zem vyjde lacnejsie ale oni uz to dali vsade a teda riadne sa prehli. Ale je to krasne, ak si zmyslim vyfotim ti to.
Janulik03 Tak mi to vyfoť pro zajimavost, já to naživo takhle neviděla a musím říct, že jiné barvy než šedé jsem snad neviděla ani na netu. Koupelnicku máme malou, to nám při tom projektování vůbec nedošlo, ale ve studiu nám říkali, že v poslední době mají zkušenost, že ty koupelny se čím dál tím víc zmenšují. To je jasný každej šetří metry:-D
Karja ale oni to maju svetlo sede, to ja som chcela biele ale videla som vzorkovnik a maju na vyber dost farieb, len vacsinou si kazdy dactu sedu
Karja tak takto

Janulik03 Jo to je hezké, škoda že to nemají bílé, to bych chtěla vidět. Já jsem v těch koupelnovejch skupinách na FB, tak tam to nemá v podstatě nikdo. Ale tam jsou spíše lowcostovejsi koupelny celkově. Dva tisíce za metr2 tam nikdo v podstatě nemá, to už se asi ty lidi nechodí radit na fóra;-)
Karja no biele som videla a je to krasne, mne to prislo aj take "teplejsie" ako sive. No ked uz to robia od zaciatku tak asi pri tych vsetkych vydavkoch im to neprislo az tak vela, mne teda ano, ale vydrzi im to dufam hodne dlho. Tak ti zelam stastnu ruku pri vybere, nech sa vam to podari. ![]()
Janulik03 to je moc pěkná koupelna![]()
Janulik03 koupelna je krásná.
Janulik03 je to krásne.
Sesternica má buď bielu alebo takú off-white/béžovú v kúpeľni a vyzerá to super.Má tak urobenú aj stenu v spálni a pár rokov aj v salóne. Vyzerá to stále ako nové.
Tiež zvažujem stierku do kúpeľne.Je obložená len do určitej výške a aktuálne omaľovaná sivou umyvateľnou farbou.Len tá cena :(
martek01 dočítám zpětně, diskuze už se posunula, ale my jsme moc spokojeni s dveřmi od hormana. Kupovali jsme je v sadě s vraty do garáže a obojí funguje jak má a bylo to za super cenu. Libi se mi porad. https://www.hormann.cz/novostavby-a-rekonstrukce/dvere/vchodove-dvere/
KonečněTady my budem mít všechno od Dafe plastu a nakonec jsme vybrali jednoduchý dveře, rozdělený na třetiny a prostřední třetina bude z matného skla. Rozděleno vertikálně
martek01 Já jsem si teď prohlídla ty naše a jsou úplně blbý:-D. Jsou takový jakože takový asymetrický a to mi hrozně vadí (a to máme v tom domě hrozně často a mě to nelicovani tak nějak vadí, asi mám taky nějakej autistickej rys) a je tam obyčejné sklo a je tím hrozně vidět, nesmím se tam moc nastřásat:-D. Ale je to jen taková ta obouvaci a svlikaci předsíň malá, nic se tam dít nebude. No hele nepřišla bych na to bez tvého příspěvku. Už snad nic jinýho nikdo tady dělat nebude:-D Myslim si totiž, že sambo bral v té urcite kvalitě ty nejlevnější, ještě to navíc vybíral se svym kamarádem, co je hrozně praktickej a chtěli mi dodatečně zazdít ty francouzský okna! Tak těma dverma jsem z toho vyšla ještě lehce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my