design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 04. února 2022 09:55

Karja tuhle jsme jeli zase na obhlídku a jeden domek měl dveře prosklené, jak chceme my, ale sklo bylo normální. Za ním dvě čivavy a průhled až na zahradu :-D

taky nám bylo naídnuto mít tu prosklenou část na boku, ale to sem nerozdejchala a bude to vycentrovaný

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 04. února 2022 10:46

martek01 Jo, přesně máme tu průhlednou část na boku! Ale naštěstí je to fakt místnůstka 2x2, kde se obujeme a cusbus. Jako já jsem strašně nevsimava, mně spousta věcí nedochází, proto taky tady věčně kopíruju nějaký oblečení.....no ale pak si toho casem třeba díky nekomu všimnu a je to v háji:-D 

Offline chia
příspěvků moje polička 04. února 2022 10:52

Karja My máme časť dverí tiež presklenú normálnym sklom a som s tým spokojná, človek vidí, komu otvára. Hlavne deti to ocenili.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 04. února 2022 10:56

chia No vidíš to mě nenapadlo. Ale my jsme si to dávali kvůli světlu. Není tam okno. Ale určitě to šlo řešit nějakým vidím ven a nevidím dovnitř, ale sambo říkal, že ty stejne propouští málo světla. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. února 2022 11:01

Karja Se musim podivat, ale asi mame taky na boku a vlastne jsem vubec nezjistila, ze by to mohlo vadit . Dvere se vybiraly, aby sly odemykat i s klicem v zamku z druhe strany a byly bezpecnostni nebo tak neco. My ten hlavni vchod vlastne moc nevyuzivame, mame tam jenom botnik a jinak chodime garazi vnitrkem domu. Ale zas to ma do budoucna vyhodu, az to dodelame, ze tam bude porad uklizeno, kdyz se to nepouziva. To budou navstevy koukat

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 04. února 2022 11:03

Jos :-D:-D To je fakt! 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 04. února 2022 11:09
Reakce na chia:

Karja My máme časť dverí tiež presklenú normálnym sklom a som s tým spokojná, človek vidí, komu otvára. Hlavne deti to ocenili.

​my máme hnedka vedle dveří okno, tím číhá vlk :-D

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. února 2022 11:21

chia Karja my dali mlecne a pak dokupovali vratnika s kamerou, bo deti nemely sanci videt, komu oteviraji. Plus teda ma funkci otevrit i pres apku a to je k nezaplaceni. Kdyz nemas klice, dcera nedokaze odemknout, prijedou necekane nasi

Online continuity
42660 příspěvků moje polička 04. února 2022 11:43
Reakce na Karja:

chia No vidíš to mě nenapadlo. Ale my jsme si to dávali kvůli světlu. Není tam okno. Ale určitě to šlo řešit nějakým vidím ven a nevidím dovnitř, ale sambo říkal, že ty stejne propouští málo světla. 

​Tak vždy tam můžeš nalepit polopropustnou fólii, když by tě to štvalo moc. Dělají se teď různé. že to je fólie, není vůbec poznat, kdyz se to nalepí dobře. 

Offline notna
9363 příspěvků moje polička 04. února 2022 11:49
Reakce na Candance:

chia Karja my dali mlecne a pak dokupovali vratnika s kamerou, bo deti nemely sanci videt, komu oteviraji. Plus teda ma funkci otevrit i pres apku a to je k nezaplaceni. Kdyz nemas klice, dcera nedokaze odemknout, prijedou necekane nasi

​To je super! Já tyhle technický vymoženosti vůbec neznám. Když jsem na návštěvě, kde mají částečně senzory a zbytek ovládání hlasem, tak se musím strašně soustředit, ať na ty vypínače pořád nehrabu. Dítě jim tam minule nějak to nastavení dokonce rozhodilo Vidláci jsme

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 04. února 2022 11:53

notna Candance Já tyhle moderní domácnosti taky nechápu. Bože moje děti mě jednou budou mít za technicky nemehlo jak já svoje rodiče... Prostě vůbec nezvládám jít kupředu 

Online continuity
42660 příspěvků moje polička 04. února 2022 11:55

notna rolety na senzory jsme v měli v posledních dvou pracích. No. Dělaly si co chtějí a rozhodně mi to nevyhovovalo. 

Otevírání dveří přes aplikace asi pošlu klukům jako námět na další přednášku o bezpecnosti. Naposledy včera kolegovi autova aplikace oznámila, že ma otevřený, vykradený auto a už dávno není na svém místě. Teda stalo tam, ale k čemu to pak je?

Offline notna
9363 příspěvků moje polička 04. února 2022 12:00

Karja Jedu do toho bytu příští týden zalít kytky. Plánuju tam jet za denního světla, abych napáchala co nejmenší skody

Nechápala jsem nikdy, jak babička neměla ráda telefon. Už jí začínám rozumět. Vždycky mě to naštve, když se provede akturalizace nebo si musím koupit nový. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 04. února 2022 12:03

notna No a bude hůř, jde to hrozně dopředu a já nestíhám v podstatě už od pětadvaceti! 

Offline notna
9363 příspěvků moje polička 04. února 2022 12:07

continuity Zlobí to, ty vymoženosti. Do toho bytu, kam jedu zalít kytky, jedu i z důvodu kontroly. Po posledním výletu se vratili a všechno jim svítilo. V obci opravovali el. vedení a nadělalo jim to doma paseku.

A kamarádovi se nedávno zastavilo auto a zavolalo si odtah pro poruchu. Nesvítilo jedno světlo :-D Ale moc nenadával, protože už měl jednou i velkou nehodu a to teda fungovalo super. Hned po vystřelení airbagu s ním začala operátorka komunikovat, přivolali všechnu pomoc a tak. To bylo super. Pro mě jsou tyhle věci úplně z jiného světa.

Online continuity
42660 příspěvků moje polička 04. února 2022 12:08

notna Karja buďte rádi, googlila jsem teď asi 5 minut. Nevím jaké má kdo zámky, ale na GSM klíč mě napadl útok hned teď, stačí znát to telefonní číslo a to jsem prd hacker. Technických znalostí není potřeba. 

Online continuity
42660 příspěvků moje polička 04. února 2022 12:10

notna jakože,když si auto po vystřelení airbagu zavolá 112, to beru jako užitečnou věc, hlavně pokud lze poplach relativně jednoduše zrušit. Resp. zisk z toho je větší než potenciální ztráta. 

Offline notna
9363 příspěvků moje polička 04. února 2022 12:15

continuity Je mi to úplně jasné, že tyhle technologie by byly v mých rukou nebezpečný. Doufám, že normální klíče k domu se budou používat do konce mýho života. Ale moc tomu nevěřím, když už je ruší u aut.

Offline notna
9363 příspěvků moje polička 04. února 2022 12:19

continuity Vůbec tomu nerozumím, ale myslím, že to nevolá přímo 112, ale operátora služby spojené s provozem toho auta. A ten se s tebou spojí a vyhodnocuje situaci, tu 112 případně další volá on. Jestli jsem to pochopila správně. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. února 2022 12:32

continuity

U nas by ten zlodej urcite nesel temito dvermi ale garazovymi se starym dalkovym ovladanim.Nebo pres prosklena francouzska okna do zahrady, do ktere neni videt a je pres ni k domu mnohem lepsi pristup autem.. Urcite ne dvermi, ktere jsou oproti sousedum.

K te aplikaci musis znat nekolik kodu a hesel. Neni to tak jednoduche.