betsey já do těch horních skříněk lezu přes dětský stupínek:) Ale mám tam věci, které moc nepoužívám. Do spodní poličky nejhornější skříňky dosáhnu i bez toho.
design a architektura
betsey No kamarádka bydlí v dost malém 3kk s dvou dětma a fakt má vršek linky plném krabic, páč se jim to jinam nevejde a budou si kvůli tomu taky nechávat až do stropu. Prostě ty prostory časem docházejí:-D. Ale oni mají hodně koníčku, sport, muziku, to je hodně krámu.
betseynormalne zatlacis. Ale to je asi jedno, ono by stacili aj obyc panty a uchytky, ja mam horne skrinky bezuchytkove, tak kvoli tomu sme tam dali tieto.
Mrakoplas no mam kuchynu zatial novu, tak zatial vsetko funguje. za 5 rokov mozem podat recenziu
na spodnej rade hornych skriniek mam tiez presah.
A s tou stierkou si ma nepotesila, pan co nam to maloval, hovoril ze ten material sa dava aj na podlahy a ze s tym mozem robit co sa cistenia tyka cokolvek, jedine ze neodporuca uplne blizko toho flambovat a pustat paru z papinaku
betsey skrinky po strop sú super, ja si tiež musím dávať stoličku aby som dosiahla ale dávam tam veci, čo nepotrebujem denne. Len pozor ak ste v paneláku ako my a nie sú tam úplne rovné stropy, tak to až úplne hore nepôjde. Nám stolár povedal, že by musel ísť sadrokartón na strop a to som nechcela. Tak mi skrinky končia asi 10cm pod stropom. Sú biele, takisto aj steny, tak to vyzerá v pohode a nevadí mi to.
Karja vies co, ti predchadzajuci majitelia mali skrine v chodbe, v spalni aj v detskej az po strop a my ked sme sa sem prestahovali, tak sme to vsetko povyhadzovali, ze je to strasne. No uz sme dospeli do stadia, ked sme pochopili ![]()
Teraz zavidim susedom, ze si dali skrine az po strop v chodbe a mam chut zasa ist vsetko prerabat ![]()
Mrakoplas aha, no u nas to dopadne asi rovnako, su tu strasne krive steny vsade
mnum neboj, určite už je odvtedy dačo lepšie na trhu a keď vám to odporucil odborník, tak mňa nepočúvaj. :) Určite lepšie ako čistenie bielych špar (čo mám doma ja:))
Mrakoplas no v predchadzajucej kuchyni som po povodnych majiteloch mala mozaikovy obklad. Ako krasny, ale to cistenie ![]()
betsey ohledne spodni rohove skrinky jdu proti proudu. U otocneho kose mi vadi, ze jsou vyuzitelne max. 2/3 plochy a jeste Tam nedas treba velky hrnec. Uz u druhe kuchyne jsem si nechala udelat police a sirsi dvirka, takze veci v prvni rade za dvirky jsou pohodlne dostupne a v druhe rade a v tom zadnim rohu je prave forma na babovku a jine malo uzivane nadobi. Vsude jinde dolni skrinky se supliky. Doporucuju pracovat s hloubkou supliku a do tech hornich dat jeden vlozeny bez vlastniho cela. Je zbytecne, any na pribory bylo 15 cm vzduchu.
Makara já mám v rohové skříňce takové ty výsuvné ledviny a mám tam úplně všechny hrnce a pánve, co mám, i papiňák a velký hrnec. Na kraji mám ty, co používám nejčastěji, vysouvám to míň často.
Makara my máme dvě rohové skrinky, jednu otočnou a druhou ne (je tam v rohu komin) a ta otočná mi přijde asi milionkrát lepší, jde to vysunout úplně cely a denně to používat, v ty obyčejný s polici jsou pohřbený nejaky věci ani už nevim jaký
Mrakoplas no v predchadzajucej kuchyni som po povodnych majiteloch mala mozaikovy obklad. Ako krasny, ale to cistenie
já mám mozaiku v kuchyni 12 let a nepřijde mi, ze by bylo nutný nějaký zvláštní čištění, spara tam není bila, ale nějaká světle šedá, v koupelně dtto
Evaeva Potrefenáhusa tak jo, prevalcovaly jste me
. Preji vam, ze jeste spokojene. Ja jsem spokojena taky.
Makara já ty rohy fakt nemám ráda, ale u nás to bez něj bohužel nešlo.
Potrefenáhusa mozna kdybych to mela od zacatku, tak bych to nejakou udrzbou udrzela ciste. Ale pred nama tam bydlel takovy mlady muz, ktery ten byt vyuzival jako party byt a nez jsme se do bytu nastehovali, dost jsme si makli s uklidem, byl tam strasny bordel a spina. Takze v tech (bilych) sparach uz byla spina dost zazrana, totez v koupelne kolem vany a umyvadla. Ja jsem se snazila, drhla to vsim moznym, ale nikdy to uz nebylo ciste, proste ta frekventovana mista byla uz takova usmudlavejsi. Jinak se mi to libi, v koupelne byla ta mozaika bila s tu a tam perletovymi odlesky, bylo to moc hezke ![]()
Tim rohem ziskas dalsi pracovni plochu. To se hodi. Ale je fakt, ze mnohdy je ucelnejsi mit jen dve soubezne linky, zvlast v uzkem prostoru.
Kdyz je spojena kuchyne s obyvakem, tak se libi reseni, ze ta rohoiva skrinka vlastne neni rohova, ale z obyvakove casti je to bezna skrinka treba I suplikova.
Makara no právě. Já mám malou kuchyni, dvě linky proti sobě se nevejdou, resp. nemohla bych tam mít průchod a to by bylo dost nepraktické.
Makara neznášam roh. Človek si tam vkuse zavadzia. Ale u nás to inak nešlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my