mnum ty bílé spáry vždycky zajdou, vyplatí se je rovnou udělat světle šedé nebo béžové.
design a architektura
Evaeva jj, ja vim. Tamto byl byt v kterem jsme byli v podnajmu, tak vsechno tam uz bylo udelane
Makara Neboj, já si budu taky dávat slepý rohy. Prohlídla jsem si to ruzně po návštěvách a přišlo mi to nejlepší řešení. A vlastně mně to v jednom rohu stejně ani jinak nejde. A možná to vymněnim z té obývákové strany za tu skřínku no.
Makara prehlasovavat jsem te nechtěla, spis asi záleží na víc okolnostech a vlastnostech ty který kuchyně, my máme teď kuchyň jakoby do U a jsem spokojena moc, po půl roce užívání bych nezměnila nic, ale je velká, nebojujem s místem, nic mi neprekazi.
mnum taky je člověk na tu cizi špínu asi i haklivejsi než na tu vlastní
Pred nějakou dobou (někdy v létě) jsem tu psala, ze maj v Gorenje vystavenou linku, která trochu imituje kredenc, myslím Karja to chtěla vidět?
ted jsem šla konečně okolo za tmy a šlo to poradne vyfotit
Mne se to líbilo moc, ale k nám by se to nevešlo a z ikey poskladat by to neslo, ale líbí se mi to
(digestor a obklad jsou hrozny)

Karja když máš dost místa, tak je zaslepený roh určitě možnost. Ani ta skříňka z obýváku mi nepřijde marná. Já mám v tom rohu vlastně jeden z největších úložných prostorů, pak už mám jen dvoje šuplíky a jednu malou skříňku pod troubou.
Makara to máme v tom druhém rohu. My máme kuchyň do U a to druhé rameno je kvůli místu z horních skříněk, takže je deska jenom cca 45 cm hluboká. všechny skříňky jsou policové a otočené směrem do obýváku.
betsey Do těch rohových skříněk dělá zajímavý výsuvný systémy např i Häfele - VS Cor Fold a VS Cor Flex, ten Fold byl u nás chvíli ve hře, než jsme to nakonec celý přeskládali a rohu se tak naštěstí zbavili úplně.
Nam rikali v kuchynskem studiu, ze jednak umyvadlo uz se do rohu nedava, ze to bylo jako za trest (pocitove) poslat tam cloveka umyvat nadobi a ze nevyuzitim rohu se ztrati jen strasne maly objem, takze mame na obou stranach supliky.
Rodice tam maji kose, ale bez jakehokoliv vysouvani a je to na nic
baltik jestli koukám do rohu nebo do zdi, to mi jedno, ale ta spodní skříňka je šílená, to je jediné, co mi na tom vadí. Druhá věc je že bych bez umyvadla v rohu, měla méně místa na lince.
Ani nesouhlasím s tím, že se o moc místa nepřijde, stačí si to nakreslit. Já bych musela mít linku o 40 cm delší, abych byla na svém a to nepočítám ten roh.
continuity oni pocitali jako realne vyuziti, kdyz tam das treba kolotoc, tak taky nebude v cele skrince apod.
betsey rodicia to maju a pokazilo sa im to asi po 10 rokoch a oprava draha.
ja som si spravila nirmalne zoznam ze kde co sa bude v byte prerabat. U nas je moznos linky len v tvare L takze roh musi byt. Sucasny stav je taky ze je este aj skoseny takze kym sa dohrabem k hrncom vzadu tak nadavam ktory debil to vymyslel. Ja chcem urcite vysuvny system ako tu bol spominany vyssie ten s obdlznikovymi kosmi a nie kruh alebo ladvinku. A skrinky az po strop tiez. Tam ulozim sezonne veci a tak. Osobne ma stve aj male umyvadlo v kuchyni lebo v tom velky hrniec ci plech nejde umyt normalne a vsade spliecha voda
eless no musim si aj ja porobit poznamky. Male umyvadlo mame aj teraz, ale to mi neva, ja pcham aj plechy do umyvacky
Ale dostala som tu vela super tipov, diky moc vsetkym
betsey v kuchyni mám takýto drez a umývanie väčších riadov je bezproblémové
(foto Ikea)
betsey Tohle na mě teď vyskočilo
https://www.archdaily.com/976101/culinary-architecture-16-projects-that-explore-different-kitchen-layouts
u nas je to takmer takto. lenze sporak je vedla chladnicky. uuuuplne cele zle. nemam normalnu pracovnu plochu a vsetok pracovny priestor je seknuty platnou, umyvadlom a mikrovlnkou. cele zle![]()

betsey jeste bych asi nedoporucila dvirka s folii, mam osobni i zprostredkovanou zkusenost, ze moc nevydrzi.
potvrzuju. To se mi takhle jednou samovznitilo sadlo, a folie je ze spodu priskvarena. Ale hlavne, ze jsme nevyhoreli. Od te doby vim, ze do horiciho sadla nemam lit vodu![]()
Mulen ani do hořícího oleje. Když je to pánev, úplně nejlepší je to přiklopit pokličkou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my