design a architektura

09. října 2016 22:17
Online Garfie
28422 příspěvků moje polička 08. února 2022 09:41

Lamicka Mně se to líbí, fakt. Jen prostě je na tom všechno vidět, pamatuju si to už z kanceláře, kde byl černý nábytek, pořád zaprášený. A ty kuchyňské prostory jsou fakt namáhané. No jsem nepoučitelná, právě jsem si koupila do kuchyně obrovskou vitrínu.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. února 2022 09:46

Garfie na te me mozaice neni nic videt, mozna proto ji mam tak rada

Online Garfie
28422 příspěvků moje polička 08. února 2022 09:50

Lamicka  No tak tomu rozumím!!!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 09:56

Garfie hladká černá je fakt choulostivá, ale když to není jednolitá barva, nemusí to být tak zlé.

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 08. února 2022 10:10

Lamicka my máme taky antracit a proti kdysi béžovému, je to super. A to máme vodu dost tvrdou. Jednou týdně ho vezmu důkladněji,ale jinak ho jen opláchnu teplou vodou. Béžový mi ničil čaj, červená řepa atd. Po nějaké době nestačil cif, pak ani savo, prostě flekatý dno, hnus.

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 08. února 2022 10:17

Lamicka Garfie my máme černý nábytek v obýváku, černý jídelní stůl a černou kuchyňskou linku. Jo a černý dřez i s baterií. Ale nadávám jen na ten nábytek, je to televizní stůl a stolek k PC. To nejde mít uklizeno déle jak dvě hodiny, pak už je zase vidět prach.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. února 2022 10:34

Evaeva ja mám hodne svetlý drez len teda blanco a najlepšie to ide fakt cifom, chvíľu ho aj nechaj pôsobiť. Alebo keď už nič iné, tak ocot :)) Ja to cifom čistim aspoň dva krát do týždňa, inak by to vyzeralo strašne.

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 08. února 2022 10:52

Karoleena

Garfiecierna chladnicka vravis? Hmmm my sme mali jednu so zrkadlovym povrchom znacka hayer, no lakla som sa vzdy ked som isla okolo

Online Garfie
28422 příspěvků moje polička 08. února 2022 10:59

Janulik03 Tahle právě není lesklá, to je velká výhoda! Je to tahle. (možná ne úplně přesně ten typ, ale značka)

Offline viktorka_od splavu
49174 příspěvků moje polička 08. února 2022 11:18
Reakce na rozarka:

Lamicka my máme taky antracit a proti kdysi béžovému, je to super. A to máme vodu dost tvrdou. Jednou týdně ho vezmu důkladněji,ale jinak ho jen opláchnu teplou vodou. Béžový mi ničil čaj, červená řepa atd. Po nějaké době nestačil cif, pak ani savo, prostě flekatý dno, hnus.

​béžový/pískový si chválím a občas poliju tím savem, zatím to už 8 let funguje výborně:-)

a nerez lednice s protitlapkavou úpravou, je taková trochu matná, na té není vidět nic. stejně tak dřezová baterie, matný chrom, není třeba s tím nic dělat, semtam otřu. klasický lesklý nerez je peklo

Offline viktorka_od splavu
49174 příspěvků moje polička 08. února 2022 11:19

Garfie teda ta vypadá krásně!

jo ještě ta výklopná dvířka - kování Blum, jeden píst jsme teď měnili, jinak naprostá spokojenost, stejně jako spodní a špajzkové výsuvy

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 11:26

viktorka_od splavu tak já nevím, mě nepomohlo ani savo, to vůbec nebylo poznat.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. února 2022 11:28

Garfie To je bombová lednice.

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:11

Garfie noo ta vyzera krasne

Offline Tabea
8020 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:12

Karoleena Janulik03  mám dobrou zkušenost s touhle utěrkou. Na černý sklo i "dřevo" za varnou deskou. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:13

Garfie Tyhlety americký lednice jsou úplná bomba. Mně od toho teda odrazovalo, že já jsem takovy jakoby zapometlivy prase, takže to by nešlo. Vůbec tahle vlastnost hodně ušetří ve výsledku:-D člověk si radši nic moc nedopreje:-D. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:15

Pinot Noir Jo jasný, protože linku i stůl, kór s dětma, stejně otiras několikrát za den, tam se to neusadi. 

Online Garfie
28422 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:37

viktorka_od splavu Kan Janulik03 Je skvělá! :-) Já tady do teď měla nějakou prastarou vestavěnou, ještě po původním majiteli, asi 30 let starou (sice funkční, ale stejně!), takže se úplně vznáším.

Karja To nechápu, jak zapomnětlivý prase? :-) Mně právě přijde hrozně přehledná, daleko líp se v ní orientuju. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:42

Garfie No víš co já bych ji celou nacpala jídlem a kastrolama:-D. Teď mě to trochu mírní, protože se mi to tam už nevejde, tak mi to mírní i ty nákupy a i to vaření dopredu. Teď máme o jednu polici navíc než u té predchozi a i to je znát a kolikrát tam něco zapomenu na dlouho:-D.

Online continuity
42652 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:43

Karja určitě si do té kuchyně ne naplánuj americkou, ty hodně a řada vaříš, je to ohromná pomoc. Navíc děti se hodně rychle naucili si brát vodu sami. 

Jinak jsem zjistila, že něco spíš vyhodím, pokud málo vařím. Pokud vařím 2x denne, tak ty zbytky od oběda vždy nějak spotřebují.a to včetně všelijakých malo častých surovin, typu kokosové mléko.