design a architektura

09. října 2016 22:17
Online continuity
42652 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:46

Karja mě malá lednice v zimě nijak neomezuje. Já mám i ted kastroly na balkóne. Ale to je dáno tím, že já tam klidne dám jednu porci polévky v 4 litrovém hrnci. Předtím jsem to musela přelévat do misek. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:47

continuity Já právě kvůli tyhle svoji vařící obcesi to nechci, chci ten sporák omezovat, já bych byla schopna to narvat a pak hodit do popelnice. Vodu sami nechápu? My pijeme vodu z vodovodu, my máme dobrou, snad to tak stale vydrží. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 12:51

Karja Americká může mít takový ten výdejník vody, asi? Já uvažovala, že koupím dětem nějaký ten barel, ale asi až budou rozumnější:)

Online Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:52

Evaeva a vy nepijete vodu z vodovodu? 

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:52

Karja fakt je ta americka mnohem prehlednejsi a tak jako pristupnejsi, pokud mas na ni prostor, tak nevahej

Offline Garfie
28422 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:53

Karja  No hele, ale já bych to stejně zvážila, mně připadne přehlednější, daleko spíš jsem na něco zapomněla v té staré. A ráda vaříš, jak říká continuity, navíc si tam můžeš nastavit různé teploty, i třeba v mrazáku, to je úplně super.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 12:55

Pinot Noir samozřejmě, že pijeme, ale z kohoutku si to sami nenatočí. Leda v koupelně, ale tam nemám ráda sklenice. Já myslela jen nádobu, do které bych tu vodu dávala, takovou jak bývá na letním grilování na limonádu třeba.

Online continuity
42652 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:55

Karja no ona je to voda kohoutková, připojena na rozvod.  akorát si to natočí sami i ve věku, když ještě na kohoutek nedosáhnou. Navíc naše děti byly schopné si ji nenechat odtéct a napít se teplé ( co je v kombinaci s ústředním zásobováním pěkný ekl). Tady to úplně odpadá. 

Je tam nějaký filtr, ale nikdy jsem ho neměnila, my máme vodu dobrou. Ale centru v kancelarich je strašná, tam se to vůbec nedá. 

Offline Garfie
28422 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:55

Karja Evaeva Ta voda z výdejníku má tu výhodu, že je studená, třeba v létě, jinak to moc nechápu. My tam tu možnost teď máme, ale zatím vůbec nepoužíváme, uvidíme v létě. U kamaráda mi ta voda přišla, že má takovou trochu plastovou pachuť, tak to mě vůbec nenadchlo. Tu ledničku měl ale v té době novou, tak snad to časem vymizí...

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:57

Garfie baltik Jo,mně se tam stejně nějak pohodlne nevejde, už by to bylo na úkor něčeho jiného. Ale v projektu byla počítána, ale pak jsme to uřízli ve prospěch.....tramtadadaaaaa....... Skříní do loznice:D Člověk musí mít priority.  

Pinot Noir No možná pak pijou víc když si to samy cepujou? Nevím. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 12:57

Garfie no nám se americká lednice fakt nevejde, takže o tom vůbec neuvažuju. V létě si dáváme vodu do ledničky v konvici na čaj, než tu odteče teplá, hrozně to trvá.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 12:58

Karja minimálně tě s tím neotravujou:)

Online Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:58

Evaeva Ríša už si napustí vodu z kteréhokoliv kohoutku. Lednice je to super, to nerozporuju, sama bych ji chtěla, ale není místo. Ale zrovna ta voda je funkce, která mi v našich podmínkách připadá úplně zbytečná.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:58

continuity Aha, tak to vůbec neznám teda. Zajímavý, jo to někde může být praktické. 

Online continuity
42652 příspěvků moje polička 08. února 2022 12:59

Jinak my si hrozně pochvalujeme i ten zásobník na led. Já teda s ledem nepiju nic ani v parném létě, ale takto si udělám čaj a docela rychle si ho vychladím na nějakou letnejsi teplotu. Jinak jsem musela strašně dlouho cekat a to mě neba. 

Offline Garfie
28422 příspěvků moje polička 08. února 2022 13:00

Karja Tak hele, kdybych si musela vybrat, taky volím skříně do ložnice!!!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 13:00

Pinot Noir já mám ovládání baterie takové krátké, tam pořádně nedosáhnou ani z podstavce. Já ten barel stejně na léto plánuju na balkón na hry s vodou, tak ho pak jen přesunu domů, když se osvědčí.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 13:00

Evaeva Moje děti si chtěj i připravovat mlíko samy, mně by neotravovaly naopak kdyby všechno si nechaly dělat ode me a nedělaly nic samy:-D.

Nám asi teče hned studená voda já to nikdy nenecháváme odtékat, většinou jen návštěvám:-D. no ám naopak hrizne dlouho trvá než začne téct tepla:-D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 13:03

Karja v paneláku to tvá, než ta studená ze sklepa doteče ke kohoutku, ta v trubkách je už trochu nahřátá:) Mlíko z lednice si taky vyndají sami, ale tu vodu nezvládnou:D Já o americké lednici nikdy nesnila, akorát v pubertě mě fascinoval ten výrobník ledu.

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 08. února 2022 13:03

Tabeadakujem vyskusam