Jos tak tupý úhel lepší než ostrý
buď tam budeš mít skříňku s policemi nebo nějaký ten systém, co se používá u pravého úhlu, ale tím pádem bude kus vlastně zaslepený.
design a architektura
notna a spíš bych řekla, že trpí, když je venku 35 stupňů, než v zimě. Vybrali jsme nějakou, u které psali vysoké rozmezí okolní teploty.
Díky, to je užitečný info. To ani nevím, že jsou v tom rozdíly.
Garfie My uz taky neco bourali, ale nejak uz na to nemame energii a neco predelat nejde, protoze kuchyn sousedi s velkym krbem a zrusit dvere znamena hrozne obchazeni cele velke mistnosti. Tak to poresime asi necim na miru, deska je celkem jasna. Spis jsem chtela nejake vychytanejsi skrinky a aby to nejak vypadalo. Uprimne moc nevarim, takze pracovni plocha mi staci, ale mame moc veci asi
.
Jos Tak a nemůžeš udělat jednu stěnu plnou? Jako skříňky od shora dolů a pracovní plochu mít jen v tom zbytku, jako do L? To ti přibude spoustu místa a pokud by ti stačila kratší pracovní plocha...
Jos jestli je ten tupý úhel v rohu, tak to určitě půjde poskládat i ze skříněk z ikei, akorát tam bude zaslepený prostor. Myslím, že i desku by ti upravili. Samozřejmě kuchyní na míru to můžeš vyřešit efektivněji.
Garfie Plnou stenu udelat muzeme (nad mycku). Stejne clovek nikdy nepouziva obe volne linky zaroven. Tady to je jen takovy povzdech, ze rekonstrukce je nekdy krkolomejsi nez se zprvu zdalo. Odpustne bordel, nejak jsem rezignovala.
Jos Já bych to zvážila, zdá se mi, že té pracovní plochy tam budeš mít i tak dost a úložného prostoru ti tak hodně přibude. A koukám i dost nízký stropy :-(, nebo se mi to zdá?
Garfie Stropy budou asi dobry, spis mate fotka. A skrinky nejsou do stropu (dalsi neprakticnost). Tady ta vyfocena cast linky jde udelat do praveho uhle, takze tam trochu mista i ziskame.
Jos 4 hrnce na plotně a prej moc nevaří ![]()
JankaM Gulas a psi papinak sim te. Polivka byla odstavena a ten posledni byl prazdnej
. Ale nevarim, gulas delal muz. A psum tam hodim maso a zeleninu
.
JankaM mě by i vařily, ale se mi tam pořádně nevejdou. Takže je vždy některý vysunutý mimo plotýnku.
continuity Nevejdou. To me taky stve, treba vetsi panev a ten papinak se pretlacuji. Asi se nepocita s plnym obsazenim plotynek ![]()
Jos me se větší pánev přetlačuje s čímkoliv. No mám zas ponaučení, na co si dát pozor v nové kuchyni.
continuity Přesne, to je moje největší bolest, ještě mám plotýnku s takovým rantlem, prakticky se mi tam nevlezou dva větší hrnce vedle sebe. ![]()
continuity Jj přesně to si říkám, sic se to tam pěkně nevejde. Ale vždycky uvařím....takže je otázka zda ta širší je fakt třeba....
Karja některé ty indukce umí "hřát" po celé té čtvercové ploše, to by možná pomohlo.
continuity Garfie Ježiš presne, najväčšia bolesť. Predtým som mala starý plynový sporák a vošlo sa naň všetko. No a nám nedošlo, že nová vstavaná platňa je o dosť menšia. Plus má asymetrické mreže, ak chcem dať veľký hrniec do stredu horaka, tak zas hrozí, že sa preklopí z mriežky
. Veľké wtf, vôbec sa na tom nedá variť ani tri veci naraz.
Karja hlavně je potřeba taková bez toho kovového rantlu.
Jako já uvařím, ale půlka plotýnky ohrejva ucho sousedního hrnce.
Jinam mě nikdy nenapadlo, že to je takový běžný problém. Cítím s vámi velkou sounáležitost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my