design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline continuity
42652 příspěvků moje polička 08. února 2022 13:05

Karja tak, když jsem předtím měla puštěnou horkou, tak nejenom, že je teplá, ale navíc nezdravá. Ta tepla voda v panelácích je deklarovaná jako užitková, ne pitná. 

U vás je to předpokládám s lokálním ohřevem celkem jedno. 

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 08. února 2022 13:07

Evaeva na ven je to super. Na to mám takovou skleněnou nádobu s kohoutkem, přihodím tam ovoce ze zahrady, meduňku,... Ale zatím tím víc vybryndají než vypijí, protože si s tím hrají.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 13:11

Pinot Noir Jo, to jsem měla na mysli. Právě myslím, že starší by už moc nerozléval, mladší jo:) My teda v létě na tom balkoně prakticky nejsme, jak je na jih, je tam nesnesitelně. Ale dětem to nevadí

Offline continuity
42652 příspěvků moje polička 08. února 2022 13:19

U nás měli barely na čaj ve školce, takže ty tříleté děti s tím naučili normálně zacházet. Jediné co říkaly učitelky u nástupu, že se zkraje občas ve spaní počúrají, protože je baví z toho pít. 

Offline rasaNori
8822 příspěvků moje polička 08. února 2022 13:45

Doufam ze si na tuhle lednici za 3 roky vzpomenu:D i kdyz muze na posunuti drezu z rohu pod okno pripravuju uz ted, tak mozna abych uz zacla setrit, nebo tak neco, protoze se 100% zasekne

Offline Torrah
3281 příspěvků moje polička 08. února 2022 15:05

Nejikoničtější bydlení v LA

a řekla bych, že asi i na celém světě

Online Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 15:13

rasaNori No teď jsem otevřela tu svoji a beru všechno zpět. Hrozny, hrozny, měla jsem obětovat ty skříně;-) Garfie 

Offline Mrs.Robinson
591 příspěvků moje polička 08. února 2022 15:42

Garfie To je opravdu krásná lednice

Offline Garfie
28422 příspěvků moje polička 08. února 2022 15:53

rasaNori Jestli myslíš tu moji, tak my jsme ji koupili za 17 tisíc, to už asi není zase tak šílená položka, za tři roky ji určitě seženeš ještě levněji! :-)

Karja Hele, v Japonsku mívají ledničky i venku, taky řešení!

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 08. února 2022 16:05

Garfie my máme ledničku i venku, k tomu vinotéku jak krávu, a stejně je to všechno furt přeplněné!

Ale jinak je venkovní lednice super věc.

Offline Garfie
28422 příspěvků moje polička 08. února 2022 16:09

Pinot Noir  Tak ještě doporučuju hodit ven pračku, to je v Japonsku taky hodně k vidění! 

Jinak teda moje zkušenost je, že kolik máš místa, tolik ho zaplníš. 

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 08. února 2022 16:20

Garfie tu pračku bych u těch zahradních prací nevyužila tolik jako ledničku (= sklad piva)

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. února 2022 16:44

Garfie pračky měli venku i ve Španělsku, ale v Japonsku je větší zima, ne? To jim to nezamrzalo v zimě?

Offline notna
9361 příspěvků moje polička 08. února 2022 16:48

Torrah Fascinující dům!  A ta zeleň okolo.

Garfie Krásná lednice.

Pinot Noir Ta lednice venku mě zajímá. Taky by se nám hodila. Máme posezení kus od domu, občas se teda dost naběhám. Nevadí jí stát venku v mrazu? A nekoroduje vlhkem?

Offline notna
9361 příspěvků moje polička 08. února 2022 16:50
Reakce na Pinot Noir:

Garfie tu pračku bych u těch zahradních prací nevyužila tolik jako ledničku (= sklad piva)

​Bych v tom potenciál viděla. Vyslečeš kluky ještě na terase, špinavé prádlo hned nacpeš do pračky. Se ti nenanosí bordel do domu

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 08. února 2022 17:01

notna máme ji teprve druhou zimu. Je po střechou, ale občas na ni naprší nebo nasněží. Jakmile se teplota na podzim přiblíží nule, tak ji vypneme a necháme celou zimu pootevřenou. Přes zimu tam necháme jen alkohol, takže nezmrzne. 

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 08. února 2022 17:02

notna a spíš bych řekla, že trpí, když je venku 35 stupňů, než v zimě. Vybrali jsme nějakou, u které psali vysoké rozmezí okolní teploty. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. února 2022 17:04

Neresil nekdo staveni male kuchyne bohuzel do U, kde rohy ale nejsou prave?  proste tupy uhel, v jednom je drez a ve druhem hluboka skrinka (uplne naprd). Naproti mame jeste kus linky a lednicku. Bohuzel mame dispozice hodne debilne rozmistene a kuchyn deli mimojine i dvere (ty zrusit nejdou). A kuchyn je oddelena od mistnosti zdenym barem s osvetlenim, tam skrinky taky nedam. Uz jsme se asi petkrat pohadali, protoze muz by nejradsi nic nemenil a ja vsechno, ale nejak se to tam rozumne neposklada. Hrozne me stve, ze barak mame obri, ale jednotlive dispozice jsou vzdy kompromis, pokud maji zustat nosne zdi . 
A do plena, lednicky mame dve. Jednu v kuchyni, druhou na chodbe. Ta se presune do technicke mistnosti vedle vinoteky, ale jedna nam nestaci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 17:05

Pinot Noir já myslela, že lednice se v mrazu pouštět nesmí, že jí nedělá dobře, že má najednou vlastně topit. Vy jí máte vypnutou, takže jedině ty povětrnostní vlivy.

Offline notna
9361 příspěvků moje polička 08. února 2022 17:07

Pinot Noir Díky. Ta lednice by se mi fakt hodila. Ještě teda kredenc na nádobí. To taky taham jak koťata sem tam. A pak budu chtít myčku, abych to tam nemusela mít v ruce.  Muž si myslí, že v tom posezení u máme hotovo