design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 22:06

Evaeva Tak to mě nenapadlo s tou indukcí. continuity Jojo, nějak to vymyslim,jako pětiplotýnková je asi nadbytečná pokud na to není fakt joo místo, ale nějak to vyřešit, aby tam šly ty dva velký kastroly, jo to je ta správná cesta.

Offline continuity
42652 příspěvků moje polička 08. února 2022 22:08

Karja budes chodit po elektrech s kastroly. Pak nám prosim tě sděl, co jsi vymyslela, ať jsme toho ušetřené.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. února 2022 22:27

Karjaja jsem dala vetsi desku , ale i tak mi obcas chybi. Pak ale musi byt i vetsi digestor a razem je omezena nabidka

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. února 2022 22:32

Prosim nemate nekdo nejake inspirace vstupnich prostor do domu? Idealne tvar L. 

Potrebuju nakopnout a asi jsem se zacyklila. Nacerpala bych inspiraci a pak dala navrhy pro rady.

Jeste se zeptam, mate nekdo predsin bez veseni (jen napr.vstavenou skrin)?

Vymyslela jsem si hlubokou vestavenou skrin, ze tam by se odkladaly bundy i boty, a vse by bylo schovane, protoze nesnasim dvacet bund na vesaku ale zjistila jsem, ze asi jeste vic nesnasim otevrenou vestavenou skrin a v ni nahazene veci a k tomu by urcite dochazelo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 22:40

Candance u nás by předsíň jen se skříní rozhodně nefungovala, ale tchýně to tak má a jsou spokojení

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. února 2022 22:43

Candance Já mám na chodbě jenom a pouze starý věšák od Tonetu a zrcadlo, dvacet bund nám tam teda netrčí, protože máme šatnu se štendrem.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. února 2022 22:52
Reakce na continuity:

Karja budes chodit po elektrech s kastroly. Pak nám prosim tě sděl, co jsi vymyslela, ať jsme toho ušetřené.

​moja mama chodila s velkym plechom a vyberala podla toho ruru a chladnicku

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 22:52

Candance Jež, no tak já budu mít digestoř v prostoru, už tak potřebuju aby to nějak vypadalo, natož vybírat z omezené nabídky. S tou digestoří mě to ale vůbec nenapadlo a dokonce mi v jednom studiu pořád nabízeli tu větší varnou desku, udělali mi s tím i návrh, ale o digestoři nepadlo ani slovo, že má byt nějaká větší..... jako fakt? Teda sambo se mě zeptal, zda tu digestoř musíme mít. Tak jsem mu řekla že ne, že v podstatě nemusíme mít ani sporák:-D že můžeme jíst věci jen z mikrovlnky. 

Nemůžeš to skombinovat? Na jedné straně vestavná skřín a na druhé nějaký menší užší věšák. Tak to mají přátelé a je to super, prostě jen lavice a k tomu zrcadlo a věšák. Já si myslim, že by přesně docházelo k tomu co píšeš,věčně vytelená skřín s věcma od letních až po zimní. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. února 2022 23:08

Karja to se mi nabizi ale ja na tom miste chci prece konzolovy stolik a zrcadlo, nebo zrcadlo a taburetku. Proste dizajn, ne?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. února 2022 23:09

Karja jo a u nas to dopadne : na jedne strane vytlemena skrin a na druhe preplneny vesak se zrcadlem, ve kterem se odrazi ta vytlemena skrin

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. února 2022 23:17

Karja my ted mame  tu digestor vestavenou a doporucili nam sirsi k sirsi desce. 

Puvodne jsme meli priznanou a ona asi byla sirsi i tak oproti klasicke desce 

Pokud nechce sambo tu kominovou, muzete mit v ostruvku odtah v desce. To ma kamaradka ale mne by tam furt neco asi teklo z plotny

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. února 2022 23:30

Candance Tomu nějak nedůvěřuji. Ale prosím tě, jemu se to nějak nechtělo dělat a jak žije v tom svým světě, tak mu i nika v koupelně přijde jako zbytečnej vymysl, natož digestoř:-D:-D. Jak říkám já jsem tohle téma vytáhla na silvestra a kamarádka říkala, jestli se nechystá i prodat auto a jezdit koňským povozem. No asi tak no.... 

No jak myslíš, ta kámošky lavice se rýsuje moc pěkne, určitě půjde udělat design i s věšákem! Jako na ramínko to nikdo uklízet nebude, musela bys tam mit nějak rychlovesak na poutko a pak všechny tak rok prudit ať to zavírají....pak to instruováni návštěv kam to dát, teď když to nebude žádná vzácná návštěva který bys odebírala kabát a svlíkne se sama  tak hned uvidí ten bordel v té skříní:-D:-D Nevím mně to nepřijde praktické řešení, ale já jsem hrozně negativisticka, zpátečnicka a neprogresivní;-) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2022 23:50

Karja já si myslím, že není nutné, aby digestoř byla stejně velká jako deska. Jestli jí budeš mít v prostoru, tak některé jsou třeba i kulaté a tak.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 09. února 2022 08:13

@Candanceja předsíň resila pet let, měli jsme tam jen starou skříň a nástavec jako botník a nemohli se domluvit na něčem rozumném, já chtěla za dveře věšák s lavicí a zbytek skříň.neco takového

Offline Garfie
28421 příspěvků moje polička 09. února 2022 08:16

Candance Kamarádka to měla, v panelákovém bytě a prostě tam nebyla jiná možnost a fungovalo to. Jen bylo trochu otravné, když přišla návštěva, že všechny bundy věšela do skříně na ramínka, vždycky mi to přišlo pracné a trvalo to. A určitě doporučuju posuvné dveře. 

Karja Ty prostorové digestoře jsou trochu dražší, ale dají se najít i hezké. Já vařím v prostoru už asi deset let a musím teda říct, že buď musíš mít digestoř nízko, nebo opravdu větší, jinak pára uniká kolem. Mně to zase tak moc nevadí, ale počítej s tím. Asi to tak je i u normálního vaření, jen tam jak je stěna, tak ti to tak nepřijde, v prostoru má ta pára přece jen větší vůli. Teď uvažuju o černé digestoři (v prostoru) a právě z tohoto důvodu dost váhám, mám strach, že bude pořád špinavá. 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 09. února 2022 08:17

Candance manžel byl proti, protože jsem bordelar a dopadlo by to tak že narvany věšák a na lavici třicet kabelek-kez bych měla tolik kabelek,trval na skříni, já na věšáku tak máme dva v jednom a dobry nakonec 

Offline continuity
42652 příspěvků moje polička 09. února 2022 08:34

A kdyz nemáte klasický věšák, kam dáváte mokré bundy? 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 09. února 2022 08:38

Garfie Jo, mně právě kvůli tomu říkali, ze je nutnost si snížit strop jinak je moc vysoko. Já doma ani moc digestoř nezapínám, jen když něco smazim, takže jsem na trochu páry zvykla. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2022 08:39

Mě to bez věšáku přijde šíleně otravné, ani mě by se nechtělo bundu pokaždé věšet na ramínko natož, aby to dělaly děti. My máme něco podobného jako je na prvním obrázku od Vlm akorát místo skříně na straně jsou police a šuplíky. Nahoru jsem chtěla skříňky, ale je tam malá hloubka, tak je tam zase jen police.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2022 08:41

Karja když máš v kuchyni okno, tak trochu páry nevadí. Já v jednom bytě neměla digestoř, sporák byl v rohu daleko od okna a ještě nad ním byly otevřené policeto bylo dost šílené.