design a architektura

09. října 2016 22:17
Online Karja
44427 příspěvků moje polička 09. února 2022 13:51

notna Jj já právě chci mít třeba gauč, páč na něm rád leží sambo a já stejně upřednostňuji nějaká křesílka a tak;-)

No tak to je hrubá chyba s těma mistama k sezení no;-(

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 09. února 2022 13:59

Karja Jsem tým ty a Garfie , nejradši žiju v kuchyni. Resp. já miluju ty propojený s obývací částí, to mi přijde ideální. Pachy a hluk mi nevadí, spíš to, že bych byla daleko od dění. Byli jsme se podívat na jeden byt a muž vůbec nedokázal pochopit, proč jsem ho nechtěla - nebyl tam vůbec prostor na jídelní stůl, a to prosím ani na malej. Já sním o velkým dubovým, a takhle bych se musela tísnit u mini kulatýho. Nebo zrušit gauč, a to by zas neprošlo přes muže. 

Offline DruI
5554 příspěvků moje polička 09. února 2022 14:07

Karja Taky jsem tým velkej stůl a kuchyně :) a ono stejně když máte obývák u terasy, tak jak bude počasí, tak návštěva bude stejně posedávat na zahradě. Rozměrný gauč netřeba.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. února 2022 15:56

Karja my mame tu digestor stejne velkou jako desku, protoze ji ted mame vestavenou a nechci, aby ta para sla okolo ale ja to nechtela ani v byte.

Ja digestor zapinam furt, hlavne kvuli svetlu a jeste mame spojenou desku s digestori pres bluetooth a kdyz se vari na vyssi stupen, tak sama se po chvili zaplne sama a pak se zase vypne. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. února 2022 15:57

Lenja si poridila tak velky dubovy stul, ze s nim nehnu a musom nechat usit nejaky ubrus. Aspon jeden

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. února 2022 15:59

Dekuju za tipy k predsini, ono to smeruje k te kombinaci skrin a vesak v jednom nebo skrin a naproto lavice s hacky

Offline rasaNori
8822 příspěvků moje polička 09. února 2022 16:14

eless a ted si tu digestor predstav v nerezu, kachle vic do bezova, a dvirka vic do posrane hnede a voala, mas nasi kuchyn:D mame stejne i ty minisuplicky

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 09. února 2022 16:25

rasaNori toto je kuchyna z roku 2002. nenavidim ju. ja mam rada presny opak toto co tu je - svetle a rovne linie

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. února 2022 16:30

eless Mame dost podobnou, jeste horsi, taky ji nesnasim. Nastesti uz docela dosluhuje, postupne odchazeji spotrebice, tak poleti z domu...

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 09. února 2022 17:41

Ja aom povodne pri planovani rekonstrukcie domu chcela tiez kuchynu prestahovat aby bola spolocna z obyvackou, ale tym ze sme tam este rok a pol fungovali tak ako to bolo , sme zistili ze kuchynu nechame samostatnu a pred obyvackou bhde jedalen s nou prepojena. Tak mame fakt velky stol a v kuchyni len barove sedenie, skor take len ranajkovy pult. Ale mame terasu pripojenu ku kuchyni takze letnu jedalen.

A co sa tyka odsavaca par, tak som podlahla ciernemu sklu, ehm,ehm. No cistit to je trosku opruz, ale paci sa mi, aj ked tu podobna prebehla ze teda je to nepekne. 

Vlastne oddelena kuchyna za mna super, a vsetky navstevy sa dalej ako do jedalne ani nehrnu, rovno k stolu. 

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 09. února 2022 17:42

Jo a skrinky az po strop uz su zadane k vyrobe, neskutocne mi to chybalo.

Offline notna
9361 příspěvků moje polička 09. února 2022 17:48

Janulik03 Asi budeš typ hostitelky, která má při příchodu návštěvy už vše připraveno. Já právě naopak. Dost ještě chystám, vařím, když u nás už návštěva je. Bych byla naštvaná sama v kuchyni :-) Ale chápu, že to někomu vyhovuje.

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 09. února 2022 17:56

notna ani nie, je to len cez chodbicku kustik, a ako vravim najcastejsie su tie navstevy sexiace vonku na terase ta je prepojena s kuchynou je v nej tiez velky stol . My aj obedy riesime v jedalni, je to ako preniest to z linky na stol len prejdes o 3 metre dalej, dvere tam nie su ziadne.

Ono keby sme kuchynu prestahovali, nedal by sa urobit vchod na terasu odtial, blbo otoceny dom, no

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2022 18:21

Janulik03 mě tohle řešení přijde nejlepší, mě ten hluk z kuchyně dost vadí.

Offline Garfie
28421 příspěvků moje polička 09. února 2022 18:22

Já si vlastně uvědomila, že to obyvákové sezení jako návštěva ani nemám ráda. Sedačka je super, když se tam rozvalíte, ale když tam mám jako host nějak úpravně sedět, navíc třeba to občerstvení na konferenčním stolku, to úplně nesnáším, všude to padá, je to nízko.... A navíc mám vždycky, když mě někdo usadí na sedačku do obyváku, pocit takové oficiality, jakože jsem "návštěva", jakoby si hrály malé děti, nebo jak to říct, neumím to přesně vysvětlit.

Ale prosím vás, až k vám přijdu na návštěvu, posaďte mě kam chcete, hlavně když bude káva, víno a legrace!!! :-)

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 09. února 2022 18:24

Garfievies ze aj ja moc tie sedackove nemam rada, nohy si vylozit nemozem, pohodlne sa rozvalit tiez nie je mozne, to sedenie za stolom je take lepsie. Vsetci na seba vidia, zmesti sa tam hodne veci,...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2022 19:05

Garfie já asi taky radši sedám na návštěvě u stolu, ale ty panelákové jídelní kouty jsou dost malé, tak to není moc pohodlné většinou. Takže u nás sedají návštěvy v obýváku.

Offline rasaNori
8822 příspěvků moje polička 09. února 2022 19:17

eless my se ji zbavime nejdriv za 3 roky. Ted se holt stavi stodola. 

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 09. února 2022 19:22

Garfie že jo! Já taky nejradši sedím u stolu, ty sedačky jsou kolikrát takové spíš na ležení, moc dobře se na tom nesedí... Máme stůl pro deset lidí a kuchyň spojenou s obývákem. Pohoštění automaticky chystám na ten kuchyňský stůl, my jsme zvyklí při různých akcích hodně jíst, hodně pít, stůl je plný. V obýváku by to vůbec nešlo. Ale už jsem zažila takovou jako nenápadnou výčitku, že sedíme u stolu na židlích, že jako nejsme v křeslech a na gauči.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. února 2022 19:25

Garfie Pinot Noir tiež som tím za stolom . Hlavne večerné návštevy majú tendenciu na gauči zakvasit a zaspávať.