design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. února 2022 16:20

continuity povodne tu boli 2 wc. Lenze u nas nastavaju dost casto kolizie sprcha/toaleta a na tom druhom wc je male umyvadlo a miesto pracky bude sprchovy kut. Osobne tiez nemusim wc v kupelni ale tu je to nevyhnutne pre normalne fungovanie. A hlavne bude jeden s doskou dole

Offline continuity
42652 příspěvků moje polička 10. února 2022 16:38

eless jeden s doskou dole nebude,ak už nie je už aj teraz, ale budeš umývať dva obcikane záchody miesto jedného. 

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 10. února 2022 16:41

Mam tri kupelne vsetky maju aj zachod, a obcikany zachod som riesila iba ked maly vnuk bol este maly. Inak neviem preco by mali byt, nemyslim ze je to pravidlo. 

Ani tu pred rekonstrukciou neplanujem bez wc, je pred nim zastena. Verim ze to nevyhovuje asi kazdemu ale tiez to kazdemu nevadi a niekto to tak chce.

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 10. února 2022 16:42

andulka01skoda ze je taxlampa privelka, vyzera nadherne. A v krasnej farbe

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. února 2022 16:45

continuity my máme dva záchody a obcikaný je jen jeden, zato často pořádně, druhý máme vedle ložnice, to je koupelna, kam děti nechodí.

Online andulka01
12781 příspěvků moje polička 10. února 2022 16:58

Janulik03 Karja Půjde do ložnice, stylově se hodí taky, barevně vlastně i víc, místa je tam habakuk. Ke čtecímu ušáku (ve kterém si zatím nikdo nečte, ehm).
Akorát budu muset znovu vypřemejšlet co do toho obýváku já tak moc chtěla tripod, ale dost jsem se omezila ve výběru barev - bílá, bronz nebo modrá. A všechny ty "průmyslový" lampy jsou černý.

Ono ze začátku je to celkem jednoduchý, najít nějaký styl a vybírat si věcičky. Ale dodržet to pak!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. února 2022 16:59

continuity no to teda nebudem  keby daco tak si zaberem a klucom zamknem ten mensi

Offline Sweet Potato
40108 příspěvků moje polička 10. února 2022 17:01
Reakce na Janulik03:

notna ani nie, je to len cez chodbicku kustik, a ako vravim najcastejsie su tie navstevy sexiace vonku na terase ta je prepojena s kuchynou je v nej tiez velky stol . My aj obedy riesime v jedalni, je to ako preniest to z linky na stol len prejdes o 3 metre dalej, dvere tam nie su ziadne.

Ono keby sme kuchynu prestahovali, nedal by sa urobit vchod na terasu odtial, blbo otoceny dom, no

​Návštevy sexiace na terase? Hmm, hmm, hmmm

Offline Sweet Potato
40108 příspěvků moje polička 10. února 2022 17:11

continuity Já jsem záchod v koupelně úplně nesnášela (v hotelích jsem trpěla), náš dům jsem kvůli tomu ani nechtěla koupit, pak s podmínkou, že aspoň z jedné koupelny ho vyndáme. No neudělali jsme to hned, takže nikdy. Už mi to vůbec nepřijde. Je tedy pravda, že jedna koupelna je velká a záchod je schovaný za příčkou.

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 10. února 2022 17:32

Sweet Potato kristepane

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 10. února 2022 18:01

eless Jo sice budeš umývat dva záchody, ale určitě je to lepší než na někoho doklepavat ať pohne! 

Jos dík, podívám se na inspiraci. Sice je to z ruky, ale oni stejně mívají všude tak nějak to stejně, těch výrobců není milion;-)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. února 2022 18:50

Karja no ved toto! Ako som uz pisala tak tu mame vzdy koliziu. Okrem toho sa teraz v niektorych domoch a bytoch druha toaleta/ kupelna preferuje do dennej zony pre navstevy

Offline Nadja Kochanski
příspěvků moje polička 10. února 2022 23:53

Karja Určitě něco vybereš! Ti chlapi jsou někdy praktičtí až moc. My máme kombinaci bílých lesklých obkladů (řekla bych spíše krémově bílá) s matnou šedou v dekoru betonu a k tomu šedou vzorovanou. Značka Arté a jsem moc spokojená. Na zemi nic nejde vidět a ten lesk na zdi vypadá dobře. Obklady jsem vybírala sama s novorozencem, aspoň mi do toho nikdo nekecal

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 11. února 2022 00:01

Nadja Kochanski Já už mám do té ,,svoji,, čisté koupelny vybráno. Bílé lesklé a takovej plastickej dekor na stěnu s vanou. Sambo mi furt ukazoval nějaké dekory se trpytkama:-D on asi zapomněl že tam není s holkama. Podlahu výberu nějakou jemnou šedou, něco jako máš ty na fotce. Ta druhá koupelna musí být trochu praktičtější ta bude určena i na takové špinavější zalezitosti... Mám představu nějaké hnědošedé kropenaté, tak uvidíme. 

Offline Tabea
8020 příspěvků moje polička 11. února 2022 04:27

Karja zkus si na ty vybrané dlaždice na podlahu přiložit pár vlásků holek. My máme podlahu asi středně šedou nejednolitou a je to super, na první pohled na ní nic vidět. 

Offline Aranel
6543 příspěvků moje polička 11. února 2022 11:17
Reakce na Sweet Potato:

Jako chtěla jsem to tiše přejít, ale je to fakt dobrý!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. února 2022 12:28
Reakce na Sweet Potato:

​Ja na to nechtela upozornovat, at nejsem za pubertacku

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. února 2022 14:01

Aranel Candance Tady ty překlepy mobilem jsou vtipný, ale nedávno jsem se fakt zarazila v jiným vlákně a vrtá mi hlavou, že jako fakt? Sprostý slovo a ještě v takovým spojení.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 11. února 2022 14:02

Kan Nebylo to moje? Já to občas používám když už nevím! 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. února 2022 14:03

Karja Já bych řekla že bylo :D A i vim který slovíčko!! A rozesmálo mě to hodně!