design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Jos
příspěvků moje polička 13. února 2022 12:47

Na esteticke veci jsem hodne slepa, ani nevim, kde znami maji drez. Mama i tchyne maji kuchyne resene hrozne. Mama ma minikuchyn (stary dum) a centralne bez oken, hlavne ze mame obri jidelnu s drevenymi kabinety a obrim oknem . A tchyne pro zmenu misto ma, ale lednicku vystehovala do spajzu a kuchynsky stul pro vic nez 3lidi nema (jen takovy prtavy) a radsi tam maji gauc a televizi. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 13. února 2022 12:51

Jos Já to mám teď obráceně ze mam odkapávač nalepenej hned vedle sporaku a taky mi to vyhovuje. Jsem si právě říkala, jestli si to tak napříště neudělám schválně. Ale on se spíš člověk s tím tak naučí pracovat. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 13. února 2022 12:57

Jos a tam se neda hnout s trubkama ani kousek? My to prekopali uplne. Je tam malo mista a ten drez v rohu je taky takovy zvlastni.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 13. února 2022 12:59

Karja jak to myslis - odkapavac nalepeny vedle drezu? Jakoze drez nema odkapavaci plochu a mas tam jen "externi" odkapavac.

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. února 2022 13:04

Lamicka S trubkama asi jo, ale neposkladam ty spotrebice vedle sebe. Nebude tam 60cm na spotrebic treba. Drez ted mame uplne rohovy, s odkapavaci na obe strany. Trouba a mikrovlnka budou na sobe a skrinky az do stropu nemam kam jinam dat (troubu dole uz nechci a chci mit vic spodnich skrinek). Naproti je sice volna linka, ale to otevrene do mistnosti. Ale me porad nejak nevadi nemit metr mezi drezem a linkou, ja bych tam asi stejne nepracovala, ze mi spis vyhovuje, ze muzu plotynku hned otrit a tak. Vizualne jste mi asz tady vysvetlili, ze by to melo vadit. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. února 2022 13:05

Lamicka Podle me ma karja drez z odkapavacem ale ten odkapavac navazuje na varnou desku. Ze to ma obracene nez ja na obrazku

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. února 2022 13:09

Jos kdyby drez byl , kde je ted mycka, tak ta odkapavaci by mohla byt tam v tom rohu mezi drezem a sporakem. Drez by byl stale v dosahu.

Jinak je ta kuchyn pekna. 

My vybrali vse od Electrolux. Desku, digestor,mycku i troubu a MW 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. února 2022 13:10

Josjeste jednou jsem se vratila k obrazku, mas pristup k celemu drezu pri tvem usporadanim ? Prijde mi, ze ne a to by mne vadilo uplne nejvic

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 13. února 2022 13:18

Jos zkusila si jít do kuchyňského studia? Já měla představu jak to u mne v kuchyni bude vypadat, ale stejně jsem ve studiu byla, z většiny zůstal můj návrh, ale ty dalsi změny byly k lepšímu a nikdy by mne nenapadly a to jsem o kuchyních četla rok předem, byla v kolika skupinách,  na pintarestu... 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 13. února 2022 13:25

Lamicka Jos Jo,napsala jsem to špatně, mám odkapávač hned u sporau. No myslím si, že i na drez vedle sporaku se dá zvyknout. Máš to tam fakt dispozičně hodně nešťastný to okno a ten roh, to je těžké nějak s tím pohnout 

Malvin Vazne jsi byla spokojená? Já byla ve dvou, jedno bylo Oresi a druhé bylo takové noname. A nebyla jsem spokojená právě jsem si říkala, že na to kašlu a věnuju tomu čas a promyslim to celé sama. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. února 2022 13:32

Candance mam, drez bude mensi, 35cm nadobka. Mycka se misto nej nevejde, je to rohove a 60 tam nedam. A mame ji mesic novou. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. února 2022 13:32

Malvin navrh je ze studia

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 13. února 2022 13:35

Karja já si vybrala na základě recenzí dvě studia, Katalpa a Pelc. Katalpa byla i jen schůzka zdarma a Pelc chtěli 1000 Kč za návrh. V Katalpe v Holešovicích jsem byla v úterý,  Pelc jsem měla objednaného na čtvrtek. Z první schůzky v Katalpe jsem byla tak spokojená, že Pelce jsem zrušila. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. února 2022 13:35

Karjanam udelali nejlepsi navrh v Sykora u naseho prvniho bydleni. Udelali par zmen: museli jsme presne malicko potahnout privod vody, to jsme jinak udelali i ted pri stehovani, s nechali jsme udelat snizeny podhled nad sporakem, abchom mohli posunout digestor a byla to ta nej kuchyn, co jsme meli. Nikdy by nas to nenapadlo a tenkrat to sambo odmitl, protoze se mu zdalo moc prace. Podhled trval den a voda 3 hodiny? 

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 13. února 2022 13:40

Jos tak ze studia by měli vědět, že do dřezu pohodlné dosáhneš.snad

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 13. února 2022 13:49

Candance Jo, no já mám tyhle hrubé práce už "za sebou". Bud hotové nebo už domyšlené. Takže fakt jen tak nějak poskládat ty skřínky aby mi to sedělo, třeba dřez je taková perlička, aby to nějak vypadalo a tak, a pak mi chybí takovej ten finální vzhled kuchyně. To už stejně nějak musim došašit sama. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. února 2022 13:55

Karja tak u nas to byl poprve cerstve dokonceny byt a ta kuchyn se mi nelibila, jak byla naplanovana (byl tam jen obklad a voda ) a ted jsme to resili v ramci rekonstrukce domu a tam jsme vlastne pridali stenu (zrusili pruchod) aby se mohla posunout voda z rohu vedle sporaku.

Ja ten pruchod stejne chtela rusit protoze jinak to byl divnotvar. Ve studiu mi to potvrdili, ze ano a malicko dotahly rozmisiteni. Protoze uz jsem trpela slepotou. Ted bych potrebovala tu predsin s chodbou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2022 13:57

Jos vodu a odpad by mělo jít zasekat do zdi, i nosné. Nemáš půdorys té kuchyně? Ideálně by mezi sporákem a dřezem mělo být to největší pracovní místo, ale může být i na druhé straně, jestli to máš pár kroků. Hlavně, aby to vyhovalo tobě.

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. února 2022 13:59

Malvin Siko a zatim uvodni schuzka, jeste doladime, jestli nepujde posunout neco jineho. Ale    I tak je to palka, kdyc clovek potrebuje jeste snizene skrinky pod okno naproti hlavni U lince. Ja to beru jako dan treba za to, ze mame sklepni prostory bezneho domu a uzasnou terasu. A ted me napadl argument, vecne u nas jede 10l papinak pro psa. To je tak super si hadici od drezove baterie napustit ten kram az na plotynce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2022 14:02

Jos jestli musíš mít hodně skříněk na míru, zvážila bych menší kuchyňské studio/truhláře, cenově to možná vyjde líp.