Karja No bylo, no. Jako sorry, zadek Kerndlové je strašný peklo, ale co děláš doma ty? ![]()
design a architektura
Kan Ježíš! Nebyla jsem to já?! Nedávno jsem psala v rychlosti sms klientovi a naštěstí! jsem si to před odesláním přečetla, což nedělám vždycky, když spěchám. Normálně uprostřed textu bylo slovo čur.k
Vůbec to slovo nepoužívám a jsem si jistá, že jsem ho na telefonu ani nikdy nepsala. Nechápu.
Karoleena Ježíš a co to bylo? Já možná používám občas něco místo slova vosolichat!
notna Mně taky, jako já si něco zpětne vybavují, asi něco skrz ty kozy té Kerndlove!
Karja Děvče, děvče. Pojď do stěhovací vlákna, ale chci vědět, zda si opravdu čistíš zuby š.....m.
Kanmyslis stehovaci nebo stezovaci
Kan Já si tím čistím zuby až tak poslední rok, co mě hygienistka pěkně zmrdala! ;-)
Aranel a nemozem to teraz ani opravit ![]()
Kan Já si tím čistím zuby až tak poslední rok, co mě hygienistka pěkně zmrdala! ;-)
![]()
notna ježiš, a tomu se teda taky musím strašně smát ![]()
Ty jo, něco takovýho odeslat! ![]()
Candance Promiň, stěžovací.
Pinot Noir Teď už se tomu taky směju, ale když jsem si to přečetla, málem mě kleplo. A teď jak tu napsala Kan , úplně se mi ten pocit vybavil a úplně se zhrozila, jestli jsem to nebyla já a nemám ten Tourettuv syndrom či jak se jmenuje to vykřikování sprostých slov ![]()
![]()
Karja zabilas
Karja teď sem jdu ze stěhovacího vlákna a tam jsem trošku nechápala, tak už ok, už tomu rozumím ![]()
![]()
![]()
andulka01 Ano, mě sprosťárny jsou tady napric vlákny! Už to tady zamknu a zhasnu!
Karja Za mě v klidu, nejsem nijak outlocitna a dobře se bavím ![]()
Normálně uvažuju, že děti v Japonsku pošlu do jiné školy, než jsem měla původně v úmyslu (a kam jsme poslali zápisné) jen abychom mohli bydlet tady. No není úžasný? :-)
Garfie Ty jo, to vypadá luxusně. Takže už se zdá, že Japonsko klapne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my