design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. února 2022 14:30

Karja ze to preziju az 2 roky to si dobra :D

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 20. února 2022 15:52

eless 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. února 2022 16:00

ta prva je super. zvazovala som aj bateriu takto do steny lebo sa mi to velmi paci.

inak mate to niekto? ako velmi je to ne/prakticke v kupelni?

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 20. února 2022 17:03

eless my máme a přijde mi to naopak velmi praktické. ta baterie se skoro nemusi čistit, pokud ji někdo nepoplive pastou. Zato baterie z umyvadla, po kterych teče voda, která je tady tvrdá, tak musím čistit pořád a stejně to nepouští. Akorát bych si pohlídala plochu kolem umyvadla, bud takové jako na druhém obrázku nebo nějakou plochu, kde nevadí, že stojí voda. My máme desku dřevěnou a ta voda na tom stojí.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 20. února 2022 17:04

eless a teda ještě k těm bateriím, na těch jsme nešetřili, protože výměna by znamenala díru do zdi (my nemáme za umyvadlem dlaždičky) nebo díru do dlaždiček. Nevím, jak moc to může být poruchové. Ale třeba u vestavného záchodu, všichni radí vzít Geberit, že se to nekazí tolik jako levné. Tak my postupovali stejně i u baterií.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. února 2022 17:47

MaeGandal dakujem za tip. prave to cistenie mi pride super ale obavam sa pripadnej poruchy co potom. inak ten vstavany zachod co je tu 20 rokov je geberit a funguje

Online Karja
44427 příspěvků moje polička 20. února 2022 20:43

MaeGandal A jakou značku baterie jste brali? Já chci dát právě k vaně tu podomitkovou, ani nevím teda zda to tam půjde snad jo! Tak ať je to taky pořádne. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 21. února 2022 15:09

Karja my máme od Hansgrohe Axor. Nejlevnejsi byli na německém Amazonu.

Online Karja
44427 příspěvků moje polička 21. února 2022 15:15

MaeGandal Děkuji, uložím si to. 

Offline chocholka
118 příspěvků moje polička 25. února 2022 23:58

Tady se vi vsechno, mate prosim nekdo zkusenost s kolaudaci domu? Nebo spise s ukoncenim stavby, protoze nas spadovy stavebni urad nam nevyda potrebne dokumenty, dokud neudelame venkovni zabradli na takove vyvysene terasce pred domem. Na internetech jsem se docetla, ze kolaudace se uz nevydavaji, pouze se oznamuje dokonceni stavby. Vsechny potrebne dokumenty, ktere stavebni urad chtel, jsme dodali. Jeste ale trvaji na tom zabradli. Taky se pry v novostavbe muze bydlet, kdyz ma vsechny revize, zkousky atd, ale nase pani urednice mi rekla, no spravne byste tu bydlet nemeli. Kdyby tu byl nekdo kompetentni, klidne do SZ, moc dekuji.

Offline rysamona
1104 příspěvků moje polička 26. února 2022 08:54

chocholka máte stavební povolení nebo ohlášení a datum vydání? Od toho se to počítá. Ve zkratce pokud je opatření SU vydáno dle zákona c. 183/2006 tak se nic nekolauduje a SU se MUSI doložit pouze geometricky plán.  Užívat můžete aniž by SU cokoli vydal. Záleží ale na datu vydání povolení.

Online Karja
44427 příspěvků moje polička 26. února 2022 09:45

Já ve všem tomhle marastu mám aspoň jednu malou povrchni radost. Byli jsme se sambem v obchodě a vybrali jsme všechny ty dlažby a obklady, co já jsem chtěla a on se tchanem se proti tomu bejcili, že moc práce a tak:-D. Tak dobrý! 

Offline andulka01
12781 příspěvků moje polička 26. února 2022 09:56
Offline Garfie
28420 příspěvků moje polička 26. února 2022 10:28

Malvin Mně ten záchod hned vedle umyvadla přijde strašně nehygienický a to nejsem moc pinktlich. Taky bych tam raději nějakou příčku dala. 

MaeGandal Nechci strašit, Hansgrohe jsme vyměňovali během deseti let 2x!  Ale snad jsme měli jen opravdu smůlu. 

Karja  Super, bojuj dál! 

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 26. února 2022 10:48

Garfie v naší malé koupelně se při sezení na míse mohu opírat loktem o umyvadlo. Zatím všichni zdravi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2022 10:54

Karja super! Je to i velká položka k výběru, tím pádem máš velký kus za sebou.

Offline Garfie
28420 příspěvků moje polička 26. února 2022 10:55

Malvin Já vím, možná je to jen můj pocit, ale prostě je. :-) Zrovna nedávno mě pobavil rozhovor s jednou Francouzkou žijící v Itálii, probíraly jsme rozdíly mezi oběma zeměmi a co ji překvapilo a tak-a záchod v koupelně byla jedna z prvních věcí, co zmínila!  

Online Karja
44427 příspěvků moje polička 26. února 2022 13:43

Evaeva No jasně! Jen do té jedné koupelny mám i část takovej dekorační obklad a tam moc nevím, kam to vrznout přesně. To tady asi večer nějak postnu a rozsoudite mi to:-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2022 13:50
Offline chocholka
118 příspěvků moje polička 26. února 2022 18:07

rysamona mame spolecny souhlas s provedenim ohlaseneho stavebniho zameru, podany dne 30.12.2019 a datovany SU 5.2.2020. Na kontrolni prohlidce predlozene vsechny pozadovane dokumenty a ne, nevydaji mi to. Muzou vubec takto postupovat? Docela me tohle jednani nadzvedava, protoze kdybysme ty terenni upravy nemeli, tak by to vydali bez problemu.