design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2022 22:15

eless do sprcháče nebyla úplně jiná možnost. Ale dělá se i matné sklo nebo nějaký "vzor", na tom by to nemuselo být tak vidět. Mě to nějak nevadí.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 27. února 2022 22:21

Karja tak daj potom vediet ako si sa rozhodla a my tu budeme cakat na fotky ako sa to u vas rysuje

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 27. února 2022 22:26

eless No hrůza, řeknu ti, to co jsem si tam vymyslela já, se ukazuje jako ty největší blbosti;-). A ani na samba to nemůžu svést.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 27. února 2022 22:54

Karja neboj az budes stavat dalsi barak tak tie chyby uz budes mat vychytane

Offline brrr
12299 příspěvků moje polička 27. února 2022 23:05

Karja Hlavně si nedávaj na tu kantku nad hajzlíkem vázu s tou suchou větví

Jinak jsem pro pruh na a nad vanou.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 27. února 2022 23:35

brrr Mě třeba doposud nikdy nenapadlo, že se dávají na WC a do koupelny dekorace:-D. Úplně novej svět ty bydlenkovsky skupiny, jako ty pokojovky v koupelnách, a někdo má třeba i dvě dekorace na tím malým hajzlíku:-D. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 28. února 2022 07:17

Karja my teda kytky v koupelně máme nesvítí tam prime světlo a je tam voda, takže je to dobré místo. V ložnicích třeba kytky nemáme vůbec, tam by je nikdo nezaleval

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 28. února 2022 07:19

A teď mi došlo, že na spodním wc máme obrázky děti ze školy, někam je bylo třeba dát, tak jsou na česnek místě ale tedy za sklem a záchod zavirame

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 28. února 2022 07:24

MaeGandal Jo tak my máme a vždy jsme měli koupelny malé, tak mě to nikdy prostě nenapadlo, dát tam něco navíc:-D Ale teď se to něco navíc cpe i do malých koupelen 

Online Garfie
28420 příspěvků moje polička 28. února 2022 07:52

Karja Já bych je dala nastojáka za umyvadlo (tak aby jako orámovaly tu skřínku), tos nechtěla slyšet, co?  

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 28. února 2022 08:15

Garfie Ne vuuubec! Kus satane! No dneska tam asi zajdu a omrknu to naživo:-D Jakoby od zhora nahoru třeba metr dvacet co. Podle skříňky.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. února 2022 08:35

Karja na vanu a za vanu.

Wc od umyvadla oddelene nebude? Plus nevyzadana rada. Neuvazovala jsi nejak protahnout obezdeni geberitu, aby tam nebyl jen takovy vycnelek? Smerem k umyvadlu, nebo police/skrinku nad geberitem az nahoru?

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 28. února 2022 10:42

Candance Bude vedle umyvadla, mně ti to nějak nevadí, už jsme to v jednom bytě měli, na zídku tam vůbec není místo. Ty jo, směrem k umyvadlu vůbec, zase to vezme prostor nebo to bude takové disproporční a nahoru asi nic, ty vyzděné niky nad WC se mi nelibi a police nevím jaké....to zas zavání téma dekoracema a ještě to budu muset uklízet!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 11:16

Karja můžeš tam mít mělkou skříňku, hodí se to třeba na čističe nebo toaleťáky. Ale to můžeš dodělat vždycky. Jako mě trochu překvapilo, že to v baráku nemáte ve zdi, ale nevím, co je za tím.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 28. února 2022 11:27

Karja ked ti ta stena na zavesenom wc vadi tak este vzdy mozes mat wc klasicke stojace s nadrzkou. 
ale skrinku nad wc na ten murik vies dat dodatocne dorobit

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 28. února 2022 11:33

Karja este mi k tej skrinke nad wc napadlo ze niekto si nechava maly priestor medzi murikom a tou skrinkou na dekoracie napr rastliny alebo male plastove fejky z ikea a este nejake pekne vone v sklenenej flaske s takymi namicenymi tycinkami v tom. 
su aj varianty kde si spravia policky otvorene na vysku a take dekoracie daju tam ale neviem ci to v tomto pripade bude vyzerat dobre

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 28. února 2022 11:57

eless Ne ten geberit je tam už udelanej a to WC s nádržkou se mi fakt nelíbí,mně právě takhle jak to je to vůbec nevadí, že tam bude ta zidka, ani nebudu šikanovat samba aby to dozdil:-D .. Evaeva Ty jo, to má nějakej důvod, ale už ti nevím jakej, myslím, že jsme na něco zapomněli nebo z nějakého důvodu to tam už nešlo,myslím, že jsem klasicky prostě něco zazdili (v přeneseném slova významu:-D). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 12:08
Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 07. března 2022 12:00

V těch popiscích interiéru se to hemží superlativy jako - přepychový, luxusní apod. Nevím, na sedačce, která mi teda rozhodně pohodlná nepřipadá, se válí polštáře a v podání autora článku by jeden řekl, že jsou přinejmenším z hedvábí. A že je to unikátní nápad.

https://www.living.cz/prepychova-renovace-interieru-brnenske-vile/?utm_campaign=abtest183_vzhled_vyh_pole_na_tel_varC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Offline andulka01
12781 příspěvků moje polička 07. března 2022 12:48

rozarka všimla jsem si správně, že na sklenkách na martini jsou nálepky výrobce?