Pojďte se odreagovat k nám do baráku!
Takže máme vybrané do jedné koupelny vybrané tyto obklady. Je to taková špinavá bílá v lesku společně s dekoračním obkladem k tomu, je to trochu plastický, ale ne zas moc. Koupelna odpovídá dispozičně cca tem dvoum návrhům dole, jen my máme okno,co jsem tam domalovala, neplánujeme tam kromě podlahy žádnou šedou a obklad bude jen do výše futer nikoliv do stropu, příčka u sprchy je taky nižší plus za vanou bude ještě taková nižší užší zídka, prostě takovej schod 20 cm nad vanou. A taky mi to v reálu zase nepřijde tak malé, ale asi vážně je!

A ted otázka, kam dát ty pičičurinky čtvercové. Stoprocentně to chci dát na vanu, já to obšlehávám podle jedné známe a to to měla na vanu, plus celou stěnu za vanou, jenže ona měla tu vanu tak jako v centru té koupelny, tam jak máme to okno, takže to mělo tak jako hlavu a patu. Tak mě napadlo, dát to: 1) na vanu, plus takovej horizontální širokej pruh až k ukončení tech obkladu nahoře, na té celé protější stěně, viz obrázek. 2)dát to na vanu plus jednu stěnu sprchy (z toho bude tchán nadšenej, az tam bude přidelávat baterii) 3) dát to na vanu a za vanu 4)vykašlat se na to a dát to jenom na vanu.