rozarka mi ty fotky po renovaci pripadaj jak pred renovaci, rozhodne bych to neoznacila za soucasny styl.
design a architektura
Rozdil dvou dnu:D

rasaNori To je ta stodola?
Lilly_KuJa bych ani neměla připomínky k tomu stylu, co se líbí mě, nemusí se líbit jinému. Ale to přehnané áchání nad tím vybavením
.
Kan jj, na prvni fotce uz ji kus chybi do vysky, byl na ni komin jak ve spalovne![]()

rasaNori Haha, hele já si to představovala jako fakt stodolu, vyzděný kamenný sloupy a dřevěný stěny z prken a místo půdy trámy. Tohle bych zbourala taky. Ale mákli jste si.
rasaNori Ten komín je divnej. Jak si napsala spalovna, začaly mě napadat hororové příběhy ![]()
Kan cela ta stavba byla divna, ale tak uz je minulosti:D

Garfie ten obývací prostor před rekonstrukcí mě okouzlil. Udělala bych teda pár úprav, ale ten výsledek je určitě horší.
rasaNori To té museli doma už hodně nasrat, jestli si to takhle rozkopala!
To jo, dobře že jste do toho šli, taky jsem si představovala jinou stavbu;-)
Karja on nad tim rostl velky orech, byla na tom zelena stena z brectanu a trubace, bylo to ze vsech stran oblozene vecma co by se mohly hodit a boulderovkou takze moc nebyla videt. A ta druha bude vypadat jak nas dum, i velikostne.
Takovy slepenec 3 mistnosti, chlivku, garaze pro 125, rozpadla puda, plesnivy sklad plny mysi a pavouku, no krasa. Kdyby to byla ta stodola jak pise kan, tak si ji nechame.
A chudak zahrada...

rasaNori Nezahálíte, už máte vylitý nový základy. Zahrada se zvetí, je to příroda, hlavně se dívej, kam ti vylejvají poslední vodu z míchačky.
rasaNori náhodou ty různý materiály....ráj pro děti:-D. No to bude kupa práce.
Karja To jsi mi připomněla, jak kamarád šílené naštval své děti a jejich kamarády, když nechal ze zahrady odvézt hromadu hlíny po stavbě. Říkal takový prachy ten odvoz stál, děcka naštvaný a teď se ještě ke všemu na zahradě nudí. Že jsem se na to nevykaslal ![]()
notna jojo, největší zábava na příbuzného zahradě byla loni obří díra v zemi a k tomu ta hromada hlíny
syn by se tam klidně odstěhoval.
notna My jsme měli na zahradě takovou spíš hromádku hlíny a děcka ji zbožňovaly. Starší třeba pozval celou třídu ze školky, aby k nám šli hrabat díry (naštěstí nepřišli).
Kan ti co to delaji nad tim nastesti uvazujou:)
A ta hromada konci presne u skluzavky z domecku, holky uz to obrecely
uchranila jsem akorat flek na trampolinu:D
Evaeva Jo jako synovec se taky u téhle hald zabaví,to jsou úplně obří projekty co tam dělá, naštěstí švagr furt něco buduje. Moje holky to nebere vůbec, žádné vrtání v zemi, šťouráním klackem v lese. Ony jsou městské společenské typy, bohužel, to nám moc nevyšlo to přestěhování:-D. Druhej synovec nám jednou prolitnul nějakou haldou na stavbě v nějakým hodobozovym oblečení, když ho máma sundávala, tak ji říkal ,,a co asi tak jsem dítě ne, vidím kupu hlíny, tak na ni asi vylezu ne, to je asi přirozený,,. Jsme byli mrtvý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my