design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2022 20:45

Karja jste měli koupit byteček ve Vršovicích. On si opravdu vyhraje s kdečím, no. Venku je pořád zaneprázdněný, pořád někde pobíhá, v něčem se vrtá, nikdy nemá hotovo. Ale na tu haldu tam vylezly všechny děti, nemohly odolat

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:49

Evaeva No jako ale vopravdu, vždyť mi furt jezdíme do města, ale tohle maloměsto už je jim malý:-D. Ale tak na byteček ve Vršovicích jsme neměli peníze a hlavně  ty první dva roky by to tam holky buď vybydlely nebo bychom tam měli obden sociálku;-) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2022 20:52

Karja to asi budou v pubertě dost trpět, na vesnici

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:56

Evaeva Jo ale třeba kámoška vezme kluka k lesu, tam ho vypustí a pak stepuje dvě hodiny na skarpe, tak to fakt neznám:-D. To já zas velkoumalou můžu vypustit na náměstí a vím že se tam bude vybavovat s lidma, ona je taková že dělá ty mosty mezi lidma, kolikrát se bavím s fakt zvlastnima lidma. Ale v sobotu mi sbalila chlapa, jako nebyl moc extra, ale na ženskou s dvěma dětma to docela šlo. Ona bude asi po sambovi, div jsme neznaly celej jeho životní příběh a nebyly u něj na kafi, to se přesně stává jemu! 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 07. března 2022 20:57

Evaeva No jsem na ně zvědavá! Asi nebudou se sambem chodit k vodě, jak si on naivně myslí. Ale mají tu hodně vrstevníků, to zas jo. A od příštího roku chodí na házenou, to je taková velká parta lidí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2022 21:01

Karja to je dobrý s tím chlapem:) Já můžu takhle bohužel vypustit jen jednoho, ten druhý se zatím tolik nechytá:( Ale to pude! S lidma se teda nebaví ani jeden, ale starší je hlavně takový šťastný typ, on je nadšený i ve městě, o každém kostelu nebo čemkoli říká, jaké je to krásné. A na každém náměstí se nakonec najde aspoň malá spára mezi kostkama, kde může rýpat prstíkem:) Házená je teda super, tyhle kolektivy jsou důležité!

Online Tabea
8019 příspěvků moje polička 07. března 2022 21:12

rozarka zaujala mě fotka v rámečku jako dekorace na záchodě.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 07. března 2022 21:14

Evaeva Jo, my teď chodíme po zámkách, říká jim království. No toho chlapa jsme nemohly vůbec setřást, on se na velkoumalou úplně pověsil, pořád s náma dával nějakej smalltalk a my jsme jely do hrozny prdele, vyloženě v lese, jen zastávka na znamení. Na nádraží jsem pochopila, že jede do města, ale když jsme si kupovaly ve vlaku lístek, tak slyším že si kupuje lístek taky tam. Tak už mi prolitly hlavou různé plány, co a jak. Naštěstí pak nám vysvětlil, že tam skutečně nedaleko bydlí a celkově byl prostě sympatickej. No asi bych měla min číst noviny;-). No ale jak myslíš že to dopadlo? Ten životní příběh neznám,protože se mi furt v hlavě honilo komu zavolám a vůbec jsem se nesoustředila na hovor, a teď mi to hlodá dva dny v hlavě, že to nemám dokonceny.....! Pak jsme to večer samozřejmě vyprávěly sambovi. V neděli jsme šly k bratranci na návštěvu a velkamala říkala večer doma, že Táňa si tam hrála s pánem (panáček z lega) a sambo jen říká ,,krucinál s jakým zase pánem?,,. No má jezdit s náma!:-D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2022 21:17

Karja no, když to takhle půjde dál, tak s vámi jezdit začne!

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 07. března 2022 21:20

Evaeva Může jezdit klidně sám s holkama!:-D:-D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2022 21:25

Karja já původně chtěla napsat, že tě zamkne doma a pojede sám, ale přišlo mi to už moc:D

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 07. března 2022 21:32

Evaeva Sam by jel asi moc rád;-D. Jednoho zamykace znám, to je hrozný tohleto maloměsto. Pak s ním začala chodit sestřenice kamarádky a dělaly jsme si srandu, jestli jim nedonesla domu náhradní klíče, kdyby náhodou;-)

Online continuity
42650 příspěvků moje polička 07. března 2022 22:25
Reakce na Karja:

Evaeva Může jezdit klidně sám s holkama!:-D:-D 

​Bacha na to! Sám muž s dětma to je jak med na vosy.

Teda muž mi včera svěřil poznatek, že v jistém věku má ženská mnohem víc šancí zbaliť chlapa, když už má děti. Že mu to z toho pozorování, co dělá mezi kamarádama, tak vychází. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 07. března 2022 22:57

continuity No to já dobře vím, ale nějak nemám zrovna z tohodle strach, je to velké břímě na bedra!:-D to nevím na základě čeho tvůj muž vycházel? Že už děti nebude chtít nebo....? Sambo říkal, že ten chlap byl jasně čtyřprocentní, že jako kdo si všimne ženské s dětma, tak mu říkám, že možná za 10 let az si bude on všímat ženských bez dětí tak mu možná ty mladice budou chtít leda tak pomoct s nákupem! Že pak nebude mít zbytí. No uznal to. 

Online continuity
42650 příspěvků moje polička 07. března 2022 23:36

Karja on ma několik kolegů kamarádů, co si našli baby s dětma. Jednomu je 25! A našel si maminu s pětiletou holčičkou. 

A pak má kamaráda, co jede v 50 letech druhé kolo, dvě děti s mladou holkou a to je pro něj velké memento!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2022 00:35

Karja já bych řekla, že právě už jí netikaj ty hodiny. Že i kdyby nakonec ty děti chtěla, nebude tak urputná. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 08. března 2022 07:39

Evaeva Jo tak to já mám nějaké své tipy proč, ale zajímalo mě, na co přišel chlap;-) continuity ;-)

Offline notna
9361 příspěvků moje polička 08. března 2022 07:56

Karja Kamarád říkal, že úplně nejlíp jdou ulovit ženy s dětma. Většinou jsou doma už neobletovane, tak stačí málo a chytnou se. A mají děti, nebudou chtít rozbít rodinu a ani nebudou chtít další dítě. On teda lovil milenky, ne vztah.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. března 2022 09:48

Manžel se nedostal kapacitně do svojí skupiny jogy 50+, tak vzal večerní cvičení, kde jsou matky na mateřské a říkal, že už tam zůstane, sice mu některé cviky nejdou tak hladce, ale je tam větší sranda.

Online continuity
42650 příspěvků moje polička 08. března 2022 11:56

notna tak to nebylo o milenkach.

Karja no jak píšu. To je stejné i naopak,když nad tím přemýšlím. V jistém věku je lepší chlap po nějakém karambolu, než svobodný.