continuity No jasný!
design a architektura
Evaeva Jo ale třeba kámoška vezme kluka k lesu, tam ho vypustí a pak stepuje dvě hodiny na skarpe, tak to fakt neznám:-D. To já zas velkoumalou můžu vypustit na náměstí a vím že se tam bude vybavovat s lidma, ona je taková že dělá ty mosty mezi lidma, kolikrát se bavím s fakt zvlastnima lidma. Ale v sobotu mi sbalila chlapa, jako nebyl moc extra, ale na ženskou s dvěma dětma to docela šlo. Ona bude asi po sambovi, div jsme neznaly celej jeho životní příběh a nebyly u něj na kafi, to se přesně stává jemu!
prosím te, mě ty tvoje příhody docela desej, protože někdy mám pocit, ze sdílíme samba a dost často, ze sdílíme děti....já tohle čekám od našeho ditete s docela velkou jistotou a asi mě to zabije
Potrefenáhusa Ríšova nejoblíbenější hra je "...já jako půjdu okolo, uvidím tě a seznámím se s tebou" a pak mi diktuje, co budu ve své roli říkat. No a stejně potom venku, uvidí ženskou a jde se seznámit. Nejradši bych vždycky utekla, "seznámit se" je pro mě skoro tak diskomfortní jako "zatelefonovat". ![]()
. A to po mně nikdo nic nechce, mám jen zevlovat opodál.
Pinot Noir No navíc Ríša se seznamuje s těma mladejma zenskejma viď, to je takový nejblbější s těma jako ten smalltalk je takovej divnej. S důchodcema je to fajn, ti mají i upřímnou radost a prostě něco prohodíme.
Potrefenáhusa Ale prosím tě, buď ráda, sambo je v pohodě a myslím si, že pro ty děti není špatná vlastnost nestydět se a mít rád lidi! Ale jako pozor, dcera hrozně moc mluví, já ji vypustím na zahradu a než se obliknu a přijdu už mi hlásí sousedka ,,tak všechno vím, včera jste byly u veterináře a taky na výletě vlakem,,....ale kolikrát zachází do takovych detailu, musím si dávat pozor na svoje chování doma:-D....
mám bejt rada za prozatímní ham, čiči, méé a tata, jo
Pinot Noir kamaradky dcera se takhle třeba ptala lidi v metru, co maj v kabelce a tak
Potrefenáhusa Hahaha, co mají v kabelce. Tak to dcera jako vypráví neptá se těch lidí. Prostě je pozdravi a oni se většinou chytnou. A teda všem říká ,,ahoj,, dobrý den snad ještě neřekla a o všech mluví jako o kamarádkach:-D, ať je jim kolik jim je, prostě se bavíme tak jsme kamarádky Když jsme jely k doktorce a ona se ptala jak se ta doktorka jmenuje a jak se sestřička, měla jsem z toho docela strach, aby z toho nevyzniklo , ahoj Katko, ale na určitých místech má ještě trochu respekt.
Moji kluci si tak ve věku tří, čtyř let třeba přisedávali ke slečnám. Pak starší v první třídě pozval domu spolužačky z výtvarky. Deváťačky!!! Teď už je to přešlo, ale čekám, že za pár roků pojedeme se slečnami další kolo.
ještě, že je starší takový introvert, ještě by mi sem tahal nějaké holky brrr Uvidíme, jak se vybarví mladší. Dneska se s jednou holčičkou skamarádil, ona mu chtěla upéct dort a on na ní vyplazoval jazyk a hrčel, přitom mluví už fakt dobře ![]()
Syn je taky takovy pratelsky, zvlaste k cizim maminkam na hristi. Snazim se ho krotit, protoze z vlastni zkusenosti jsou cizi vlezle deti ponekud otravne. Pamatuju jednu maminku, byla na hristi s malou holcickou a porad ji organizovala, s cim si ma hrat, kde ma sedet atd. Syn to ruzne komentoval a mamince to ocividne nebylo prijemne. Radsi jsme tehdy vyklidili pole.
Karja haha presne taký je aj starší. Všetko vyžvani, na ulici neznámym chodcom, človeka čo vidí minútu pozýva k nám na návštevu..našťastie sa to stretáva zatiaľ len s pozitívnymi reakciami, on je stále dosť detský a podarený. Ale už mi pár horúcich chviliek pripravil, keď som zašomrala na nejakého šoféra, že nám tu jazdí v zákaze a ten opodiaľ zastavil, syn naňho začal pokrikovat čo si to dovoľuje, veď je tu zákaz. Nepoznáš značky? ![]()
. No, takže musím byť menej ufrflana, on to hneď preberá a nehanbí sa povedať nahlas :))
Mrakoplas syn se takhle rozčiluje na jakékoliv auto jedoucí po chodníku, třeba když vysypává koše. A to to já nijak nekomentuju a on se jinak s cizími nebaví![]()
Chichichi, tohle jsem našla na Facebooku v jedny bydlenkovsky skupině. Stůl s mechem uprostřed? Chcete to někdo?:-D

Karja rovnou i konferenční ![]()
Karja to je asi predlevel nebo dalsi level tech mechovych sten.
Makara Zas když tam vylejes kafe tak se to vsákne. Hele jako ty bydlenkovsky skupinky jsou fakt zdrojem ruznorody inspirace, hlavně tohle fakt někdo má doma, není to žádná promo fotka ani fotka že by to někdo vyráběl....Teď jsem totiž v nějakým skandinávským stylu:-D
Candance No vidíš tam jsem ještě nedošla! Dávkuju to postupně!
Karja a zeptej se mi v te skupine odkud maji ten regal na flasky
Candance OK;-)
Karja ako osoba postihnutá materstvom v tom už vidím napichanú brokolicu a iné nežiadúce "doplnky" večere ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my