design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 13. března 2022 07:35

Candance Tak je prej vyrobenej. Pinot Noir Do sklepa, na kolikátej schod? 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 13. března 2022 07:35

Candance Tak je prej vyrobenej. Pinot Noir Do sklepa, na kolikátej schod? 

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 13. března 2022 07:37

Karja tam, kde je teplota nejstabilnější.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. března 2022 08:45

Pinot Noir a regal ve sklepe? Ja ho chci do sklepa, aby nam tam nestaly zastupy lahvi

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 13. března 2022 10:24
Reakce na Karja:

Chichichi, tohle jsem našla na Facebooku v jedny bydlenkovsky skupině. Stůl s mechem uprostřed? Chcete to někdo?:-D 

​Tohle není žádná novinka, ale staré fakt už dost let, min tak 10+. Živé květiny, přírodníny, nebo v lité akrylatem  apod. Prostě spoustu možností a nápadů. 

Mne se to dost libi, ale vždycky mě po prvním krásném  dojmu napadlo, že je to krásné, ale nechtěla bych to, mně by ten prostředek překážel asi.

Ale v designové domácnosti dospělých lidi super.

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 13. března 2022 10:30

Candance ve sklepě samozřejmě jo.

Offline Isca
4888 příspěvků moje polička 13. března 2022 11:57

Karja Jako jednorázově na pohled to  hezký to je, ale nedokážu si představit údržbu ani stolu, ani mechu :-) při vlhkosti, kterej ten mech potřebuje, by bylo dřevo, a hlavně všechny kouty v místnosti za chvíli plesnivý. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 13. března 2022 12:07

Isca Dadoo Mně se to nelíbí ani na první pohled. Mně to přijde takový na hranici bizaru už;-) 

Offline Isca
4888 příspěvků moje polička 13. března 2022 12:12

Karja Myslím jako samotnej  objekt, mech rostoucí v puklině dřeva - ale na používání bych to nechtěla ani na minutu, preferuji domácnost lehce rozebiratelnou na samostatně ošetřovatelné kousky :-) 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 13. března 2022 13:05

Isca Tak pěkný je to třeba na zahradě. 

Ty jo, nedělal jste si teď někdo terasu nebo nemáte to úplně na nic a teď byste to udělali jinak? Vybíráme povrch a jsme fakt otevření úplně všemu teď, od dřeva až po kamen či dlažbu. Bude to prostě na posezení a hraní děti, bazén tam u toho mít nebudeme aby to bylo nějaké namáhané, ani to nebude neustále na přímém slunci, svítí tam až později odpoledne, zastřešovat to ale taky nebudeme. Jdu googlit. Ty jo sambo vždycky něco vybafne a já to musím mít hnedka vybraný:-D:-D 

Offline Sweet Potato
40107 příspěvků moje polička 13. března 2022 14:00

Karja My před asi šesti lety dali Best a jsme spokojeni.

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 13. března 2022 14:33

Karja máme terasu ze dřeva massaranduba, deset let asi, žádný zápor si nevybavuju, šla bych do ní znova.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 13. března 2022 15:27

Pinot Noir Hele super, mně je to dřevo právě hrozně sympatický no! Jakože nejpříjemnější na pohled i bosou nohu, i se nám tam esteticky hodí. 

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 13. března 2022 15:30

Isca to bude takovy ten vysuseny mech, ne?

Offline Tak Betty
6079 příspěvků moje polička 13. března 2022 15:49

Karja my jsme dělali u víkendového domu kamenný koberec  Piedra je to z přírodních oblázků a pryskyřice. Dělají se v mnoha barevných odstínech.

Něco takového

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 13. března 2022 16:23

Karja my máme krásnou terasovou dlažbu, se kterou jsem fakt spokojená, a na ní designově vhodné kovové židle, které sice mají na nohou nějaké čudly, ale i tak to děsně skřípe, pokud člověk tu židli nenadzvedne. Takže bacha na nábytek taky dlažbu to neškrábe, ale zvukový bordel je to děsný.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 13. března 2022 16:40

Tak Betty Ty jo tak zrovna s tímhle moji přátelé nemají dobrou zkušenost, ony se ty kamínky z toho odroluji, ale určitě záleží na tom jak je to udělané a jak je to využívané. My to máme na balkoně a nedá se tam stát bosky, ale to by asi nějaké dalsi zalití vyřešilo.

Pinot Noir Hej tak sambo už se ptal kde bydlite, ještěze tak daleko, protože argument ,,oni by nás urcite nepozvali,, pro něj nebyl moc platnej, ale vzdálenost jo:-D

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 13. března 2022 16:43

Karja jasně že pozvali, přijeďte! Nebo vymysli výlet a jeďte jako okolo.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 13. března 2022 16:51

Pinot Noir To už je takové z ruky! Ale kdyby náhodou někdy jo, ozvu se:-D:-D 

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 13. března 2022 16:58

Karja jinak ji máme zastřešenou, ale bez stěn, takže na ni občas prší nebo sněží, máme tam vířivku, takže voda na ni jde dost. Jednou za tři roky ji natíráme olejem. Bez zastřešení prý víc vyšisuje, jde potom do šeda, což samozřejmě ničemu nevadí. A i to blednutí jde pomalu, za ten půlrok, co tam vždycky vířivku máme, není mezi tím místem a zbytkem žádný barevný rozdíl. Je to snad nejtvrdší dřevo, takže běžným užíváním, pískem, nábytkem se nepoškrábe. Ten co to dělal, ukazoval, že silné škrábnutí hřebíkem neudělá nic. Ale na sluníčku je teda dost horká, ale to asi každá podlaha teda, když i dřevo takhle pálí.