Sairon my mame podobne rozlozeni. Gauc mame do L do prostoru a proti televizi na stene. Muzu ti poslat fotku do Sz
design a architektura
Sairon já bych ráda podotkla, že nábytkové stěny se vrací![]()
Pokud chceš něco na tuhle stěnu, asi bych volila komodu a nad ní otevřené police. Bylo by dobré, kdyby to nějak hrálo s tím stolkem pro tv. Jaké máte kuchyni a jídelní stůl a židle?
Saironjeste pozor (ono se to moc tady nenosi) ale televize se zvetsuji a zvetsuji. Aby se vam tato nebo ta pristi vesla na tu skrinku se zastenou
Saironjeste pozor (ono se to moc tady nenosi) ale televize se zvetsuji a zvetsuji. Aby se vam tato nebo ta pristi vesla na tu skrinku se zastenou
telky sice mozu byt vacsie ale vzdialenost sedacka-tv tvori limit na velkost. u nas je telka dost vyuzivana na netflix a stare rodinne fotky s videami ale uplne obrovsku by som tiez nechcela. rodicia to v tomto byte kedysi mali a to bola obrovska bedna a vyzeralo to strasne
sirka asi 1.20m a uhlopriecku si fakt nepamatam
k tomu sprchovemu kutu - hej ma to byt druha minikupelna. u nas su totiz vzdy problemy s poradovnikom na wc a sprchu/vanu takze toto by ciastocne vyriesilo problem
Myslim, ze Dadoo kdysi kupovala proutene stinitko na lustr. Vrha to moc stiny na stenu? Asi bude okolo pokoje stin, ze?
Meli jsme husty prouteny (nebo mozna spis provazkovy, uz nebim presne) lustr, a kdyz tam byla klasicka zarovka, vrhalo to stin, ale pak jsme tam dali ledku a stiny zmizely. Mozna to nekdo dovede vysvetlit technicky, zrovna o zarovkach nic blizsiho nevim
Svetla z toho teda bylo v obou pripadech dost, ale to asi zalezi i na sile zarovky.
DruI to je úplně jiný směr než jsem uvažovala, ale nezní to úplně špatně, zkusím to promyslet
Sairon No takhle jak to popisuješ to zní docela jako ideální adept na klasickou šuplíkovou komodu, na všelijaký výtvarný potřeby, drobný dekorace a jinou kreativu to mně osobně přijde nejpřehlednější. Snazšímu uspořádání věcí může prospět i výběr komody s nakombinovanou různou hloubkou/šířkou šuplíků (a pochopitelně pak i nějaký organizéry dovnitř). Taky těmhle rozměrnějším komodám pomáhá, když jsou na nohách, působí pak o něco míň mohutně. V kombinaci s komodou už by se mi na zdi líbil akorát nějakej obraz :), ale jednoduchá police by asi taky byla fajn.
Plus nevím teda kolik je tam přesně místa, ale pokud dost, mohla bys nějak využít i ten stojan na telku k ukládání věcí z obou stran, cca jako to je například tady, že bys z té strany kde je tv měla jen mělčí poličky a pak ještě skříňku z druhé strany, čímž by vznikla i plocha nad telkou na další kvítka například. :) A úložný prostory by se tím trochu rozprostřely po místnosti a nebyly nahromaděný jen v jedné části.
Candance my mame v obyvaku projektor, za me perfektni reseni.
Lilly_Ku my ho mame na terase na letni kina. V dome mame TV.
eless dnes uz neni nutnost dodrzovat minimalni vzdalenost od TV? Nevim proc, tvrdili nam to na vice mistech.
Sairon pozor na vahu te TV a zasteny, aby to udrzelo. Mysli mozna na nejakou dvojitou stenu, abys v ni mohla vest kabely. A ty policky z druhe strany nejsou zly napad.
Děkuju ![]()
Candance praveze to nutnost je. asi som to nejak blbo napisala![]()
eless Naši mají taky sprcháč se šířkou 70cm. Že je to malý jsem zjistila až teď při zařizování vlastního. Hloubku to má teda asi těch 80 a plus závěs. Já jsem sice hubená, ale mamka ne a nikdy jako nenadavala že by to bylo nepohodlné. Ty větší sprchace jsou dobrý hlavně když pominu nějaký sprchování ve dvou (no upřímně každej preferuje casto jinou teplotu a když na to přijde i do té sedmdesátky se na vejit) na pohodlné mytí při nějakých úrazech či pohybovych omezeních
Karja dakujem za poznatok. ten nas sprchac bude asi 80x70 ale zalezi od toho kolko miesta zozeru vodovodne trubky a izolacia. kludne sa moze stat ze bude nakoniec 75x70 ale spolieham sa na ten zaves ze ten da dost priestoru na manipulaciu a trebars pri umyvani vlasov sa nikto neomlati o stenu. v kazdom pripade bude to murovane bez klasickej vanicky tak to dava priestor na nestandartny rozmer
eless Tak snad to vyjde dobře, ale jak píšu, nikdy mi to nepřišlo malé a rozhodně jsem se nikdy nebouchla:-D
Můj truhlář měl uraz, šla jsem hledat jiného, přeskočim různý etapy a selhání, výsledek je až z posledních dní, kdy jsem jednomu dvakrát volala, psala zprávu, nakonec tam můj kamarád poslal kamaráda, jestli by se mi neozval. Tak mi to prej udělá, když jsem kamarádka kamaráda. Jako dneska ty lidi si asi vydělávaj sami nebo já nevim!:-D.
Karja s truhlářema a dalšími profesemi je to teď strašlivá prekerka. Už léta, ale teď je to ještě horší.
Máš štěstí, že jsi sehnala. Muž na dva dobré kamarády truhláře a stolek jsem si musela nakonec pořídit v Asku, protože ani jeden se měsíc neměl ani k naceneni. Asi mala zákazka.
continuity Jo, ty malé zakázky prý vůbec nedělají. Jako jeden mi nasliboval hory doly a jak to kuchyní nekončí a co všechno spolu ještě uděláme a pak nezavolal. No my máme štěstí, že aspon známe někoho, kdo nekoho zná....jinak by to bylo špatný.
continuity ja po kuchyni a obyvaku uprosila truhlare na skrinku pod umyvadlo. 9 mesicu to trvalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my