design a architektura

09. října 2016 22:17
Online Candance
5633 příspěvků moje polička 21. března 2022 14:18

Sairon my mame podobne rozlozeni. Gauc mame do L do prostoru a proti televizi na stene. Muzu ti poslat fotku do Sz

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2022 14:21

Sairon já bych ráda podotkla, že nábytkové stěny se vrací

Pokud chceš něco na tuhle stěnu, asi bych volila komodu a nad ní otevřené police. Bylo by dobré, kdyby to nějak hrálo s tím stolkem pro tv. Jaké máte kuchyni a jídelní stůl a židle?

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 21. března 2022 14:23

Saironjeste pozor (ono se to moc tady  nenosi) ale televize se zvetsuji a zvetsuji. Aby se vam tato nebo ta pristi vesla na tu skrinku se zastenou

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 21. března 2022 15:52
Reakce na Candance:

Saironjeste pozor (ono se to moc tady  nenosi) ale televize se zvetsuji a zvetsuji. Aby se vam tato nebo ta pristi vesla na tu skrinku se zastenou

​telky sice mozu byt vacsie ale vzdialenost sedacka-tv tvori limit na velkost. u nas je telka dost vyuzivana na netflix a stare rodinne fotky s videami ale uplne obrovsku by som tiez nechcela. rodicia to v tomto byte kedysi mali a to bola obrovska bedna a vyzeralo to strasne sirka asi 1.20m a uhlopriecku si fakt nepamatam

k tomu sprchovemu kutu - hej ma to byt druha minikupelna. u nas su totiz vzdy problemy s poradovnikom na wc a sprchu/vanu takze toto by ciastocne vyriesilo problem

Offline Myrtila
5262 příspěvků moje polička 21. března 2022 15:58
Reakce na Candance:

Myslim, ze Dadoo kdysi kupovala proutene stinitko na lustr. Vrha to moc stiny na stenu?  Asi bude okolo pokoje stin, ze?

​Meli jsme husty prouteny (nebo mozna spis provazkovy, uz nebim presne) lustr, a kdyz tam byla klasicka zarovka, vrhalo to stin, ale pak jsme tam dali ledku a stiny zmizely. Mozna to nekdo dovede vysvetlit technicky, zrovna o zarovkach nic blizsiho nevim  Svetla z toho teda bylo v obou pripadech dost, ale to asi zalezi i na sile zarovky. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 21. března 2022 16:29

DruI to je úplně jiný směr než jsem uvažovala, ale nezní to úplně špatně,  zkusím to promyslet 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 21. března 2022 16:35

Candance ano prosím . S TV problém nebude, i kdyby byla pak časem větší,  ale já chci nějakou rozumnou velikost ,  ta zastena slouží primárně k navrtaní toho vesa drzaku,  spíš než aby zakryla televizi 

Evaeva a taky se vrací roztrhane bokovky, ale to neznamená že je budu nosit

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 21. března 2022 16:39

Sairon No takhle jak to popisuješ to zní docela jako ideální adept na klasickou šuplíkovou komodu, na všelijaký výtvarný potřeby, drobný dekorace a jinou kreativu to mně osobně přijde nejpřehlednější. Snazšímu uspořádání věcí může prospět i výběr komody s nakombinovanou různou hloubkou/šířkou šuplíků (a pochopitelně pak i nějaký organizéry dovnitř). Taky těmhle rozměrnějším komodám pomáhá, když jsou na nohách, působí pak o něco míň mohutně. V kombinaci s komodou už by se mi na zdi líbil akorát nějakej obraz :), ale jednoduchá police by asi taky byla fajn.

Plus nevím teda kolik je tam přesně místa, ale pokud dost, mohla bys nějak využít i ten stojan na telku k ukládání věcí z obou stran, cca jako to je například tady, že bys z té strany kde je tv měla jen mělčí poličky a pak ještě skříňku z druhé strany, čímž by vznikla i plocha nad telkou na další kvítka například. :) A úložný prostory by se tím trochu rozprostřely po místnosti a nebyly nahromaděný jen v jedné části. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2022 16:41
Offline Lilly_Ku
4507 příspěvků moje polička 21. března 2022 16:47

Candance my mame v obyvaku projektor, za me perfektni reseni.

Offline letolet
742 příspěvků moje polička 21. března 2022 17:21

dynda tady je takový maly přehled otevirání

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 21. března 2022 17:34

Lilly_Ku my ho mame na terase na letni kina. V dome mame TV.

eless dnes uz neni nutnost dodrzovat minimalni vzdalenost od TV? Nevim proc, tvrdili nam to na vice mistech.

Sairon pozor na vahu te TV a zasteny, aby to udrzelo. Mysli mozna na nejakou dvojitou stenu, abys v ni mohla vest kabely. A ty policky z druhe strany nejsou zly napad. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. března 2022 17:44

letolet 

Děkuju

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 21. března 2022 18:46

Candance praveze to nutnost je. asi som to nejak blbo napisala

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 21. března 2022 20:37

eless Naši mají taky sprcháč se šířkou 70cm. Že je to malý jsem zjistila až teď při zařizování vlastního. Hloubku to má teda asi těch 80 a plus závěs. Já jsem sice hubená, ale mamka ne a nikdy jako nenadavala že by to bylo nepohodlné. Ty větší sprchace jsou dobrý hlavně když pominu nějaký sprchování ve dvou (no upřímně každej preferuje casto jinou teplotu a když na to přijde i do té sedmdesátky se na vejit) na pohodlné mytí při nějakých úrazech či pohybovych omezeních 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 21. března 2022 21:28

Karja dakujem za poznatok. ten nas sprchac bude asi 80x70 ale zalezi od toho kolko miesta zozeru vodovodne trubky a izolacia. kludne sa moze stat ze bude nakoniec 75x70 ale spolieham sa na ten zaves ze ten da dost priestoru na manipulaciu a trebars pri umyvani vlasov sa nikto neomlati o stenu. v kazdom pripade bude to murovane bez klasickej vanicky tak to dava priestor na nestandartny rozmer

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 21. března 2022 21:34

eless Tak snad to vyjde dobře, ale jak píšu, nikdy mi to nepřišlo malé a rozhodně jsem se nikdy nebouchla:-D

Můj truhlář měl uraz, šla jsem hledat jiného, přeskočim různý etapy a selhání, výsledek je až z posledních dní, kdy jsem jednomu dvakrát volala, psala zprávu, nakonec tam můj kamarád poslal kamaráda, jestli by se mi neozval. Tak mi to prej udělá, když jsem kamarádka kamaráda. Jako dneska ty lidi si asi vydělávaj sami nebo já nevim!:-D. 

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 21. března 2022 21:39

Karja s truhlářema a dalšími profesemi je to teď strašlivá prekerka.  Už léta, ale teď je to ještě horší.

Máš štěstí, že jsi sehnala. Muž na dva dobré kamarády truhláře a stolek jsem si musela nakonec pořídit v Asku, protože ani jeden se měsíc neměl ani k naceneni. Asi mala zákazka. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 21. března 2022 21:44

continuity Jo, ty malé zakázky prý vůbec nedělají. Jako jeden mi nasliboval hory doly a jak to kuchyní nekončí a co všechno spolu ještě uděláme a pak nezavolal. No my máme štěstí, že aspon známe někoho, kdo nekoho zná....jinak by to bylo špatný. 

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 21. března 2022 21:46

continuity ja po kuchyni a obyvaku uprosila truhlare na skrinku pod umyvadlo. 9 mesicu to trvalo.