No tak teď ho fakt chci ![]()
![]()
design a architektura
oči si domalujete sama, žejo? ![]()
Já myslela že to budu mít i s autorským podpisem ![]()
mne se na tech fotkach libi. ale neporidila bych si kus nabytku ktery dam do rohu a postavim na nej vazu. no a pri beznem pouzivani si to neumim moc predstavit
v mých představách by to mělo sloužit jako odkládací stolek ke křeslu...ale spíš z toho nic nebude, opravdu nejsem schopna to příčetně sladit.
nee? to ja si zas klidne poridim, treba tu komodu vlevo mam vylozene jen tak, ze je pekna (musim z ni vyklidit ten binec, pak to smaznu - edit, smazaa fotka)
Tak presne tu potrebuju! Je krasna.
tu mam z vrakoviste :D no ne, nekdo ji postavil do prujezdu, panc uz se mu nehodila. este k ni mam spodni dil, ale en je velkej jak krava, tak zatim ceka na dalsi osud na spolecne chodbe.
nj. moc hezka ale kdyz je neco uvnitr nevypada to dobre... presne vec kterou bych doma nechtela. ale ja su proste nechutne prakticka, navic vyskolena z malo prostoru+moc lidi
jj, vylozene prakticky to neni, to je fakt ...
a proč by v tom nic nemohlo bejt? Já bych do toho dala třeba knihy/vyžehlený utěrky/ubrusy/hezký sklo/kuchařky?
Tywoe no neke! Tak najit neco takovyho v prujezdu, to mne se fakt nestane. Je vazne moc pekna ![]()
dekuju ![]()
(v duchu dekuju hlavne cloveku, co me na ni upozornil, po tom, co jsem kolem ni cely tyden chodila, a pomohl mi ji odnyst do bytu)
Ta je krásná. Zaplnila bych jí knihami a případné maličkosti bych dala do pěkných krabic.
pokud ny to byl sekretar vcelku a ta prosklena cast nahore tak si to predstavit umim. ale takhle by se mi to nelibilo, ani s uterkama v kominkach, jenze vim presne co by tam bylo za zmet. vim podle fotek ze to takhle doma mate, ale me to proste rusi, mam az dost provozniho bordelu, nepotrebuju ho mit hned v zakladu:-)
Ta je nádherná.
Ty máš ale šťastie, najprv komoda potom šijací stroj ![]()
nemáme, já mám dvě klasický kredence i s tim spodkem, ta jedna má mléčný sklo nahoře, takže není dovnitř vidět a ta druhá tam má nějaký vitráže, takže dovnitř taky není vidět, máme akorát bordel na těch deskách, protože já bohužel fakt nejsem minimalista.
Ale mít doma skříň, která je vevnitř prázdná, mi přijde divný, já bych tam dala aspoň ty knihy
knizky by sly, ale mam je radeji na ocich, na ty mi to zas prijde paradoxne prilis uzavreny:-)
no ale je to prosklený, ne?
Já mám teď po letech zasklenou knihovnu a jsem nadšená, nikdo v tom nehrabe a nevrací tam knížky halabala (já) a nepráší se do toho
kdyz ja si prosklenou knihovnu predstavuju spis takhle:-)

a v knizkach se chci hrabat! :P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY