Co bych si ale okamžitě odnesla domů je křeslo Loos. Vypadá nepohodlně, ale opak je pravdou. Je uzpůsobeno pro čtení a dalo by se v něm ležet hodně dlouho. Vyrábí se do dnešních dnů, akorát mít zbytečných 50 - 70 tisíc
. 
design a architektura
Takovou kuchyň, dva velké dřezy, škříňky, má moje teta v bytě. Byt neprošel nikdy žádnou zásadní rekonstrukcí, takže má mnoho původních prvků. Trochu se bojím, že až na to někdo jednou vlítne, všechno zničí.
Dík,to mě těší, že jsem se trefila
.
To je taková moderní verze. ![]()
Ta frankfurtska?ta je z 20.let
Já myslela, že je to moderní replika. ![]()
hrozně se mi líbí stolek essey illusion v matném provedení. k vybavení, které plánuju, by se ale asi nehodil. nicméně neviděl ho třeba náhodou někdo z vás umístěný v nikoli supermoderním interéru, aniž by tam vypadal jak pěst na oko?
a to já si ho dokážu představit i v ne-ultra moderním interieru. Právě díky tomu, že to vypadá jako klasický kulatý stolek s ubrusem. Tou formou je to dost klasika. A zvlášť v tom matném provedení. Ale je tedy problém najít nějaký obrázek.
Tyhle jste už všechny předpokládám viděla

Ten poslední stolek vypadá jako stolkový duch ![]()

![]()
Ten stolek je úžasnej. Víc se mi teda líbí průhlednej. Mám se ptát, kolik to stojí? ![]()
Na bonami zrovna v akci za 2799 Kč.
fakt se vam to libi? jak se tu nedavno Jina realita ptala na stolky, tak jsem na bonami na stolky nahledla a od te doby mi to ukazuje reklamu na stolky z bonami a mezi nimi i tyto, ktere mi prisly jako strasny kyc
Mně se to i líbí (čirý a hnědý, nikoli ty barevné). Umím si to představit i u sebe doma. Je to trhlé a odlehčí to celý interiér. Neviděla bych to jako hlavní stůl v místnosti, ale někde v pozadí, taková vtipná tečka. 
Ten poslední stolek vypadá jako stolkový duch ![]()

Mi to připomnělo kostel v Lukové.
mi osobne se nelibi, ale vcelku si ho nekde predstavit dokazu, zejmena ten pruhledny, protoze neni tak napadny. a taky bych ho instalovala spis trochu nekde stranou, protoze to je takovy trochu for, netreba ho hned cpat vsem pod nos.
mně to připadá jako geniální nápad :)
všeobecně plastové věci fakt nemusím, ale tohle se mi líbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY