EDITH4B Hele, můj muž se takhle během covidu rozhodl, že sám vybourá díru pro dveře, které jsem dlouho chtěla mezi kuchyní a komorou. Při té příležitosti narazil na odpadní trubku, která vedla napříč zdí a o které jsme neměli ani tušení. Když nás vyfakoval pátej instalateré, udělal si celou instalatérskou sám, podle návodu na youtube!
Zatím třetí rok bez úhony, tak snad dobrý! ![]()
design a architektura
Garfie muž trefil v komoře velkou vrtackou přívod k topení, trubku o průměru 1,5 cm, kdy samotný vrták má centak...smeju se mu za to doteď, holt i Mistr tesař se někdy utne. Spřátelený instalatér propukl v huronsky smích, když mu volal.
Uaaa...dneska dorazil material na podlahu a nu tu se taaak tesim, to bude krasne ![]()
(jsem si to jen narychlo zkusila, jak to bude vypadat)

Garfie no můj muž je velice zručný a spoustu prací si teď na domě dělá sám (taky často s pomocí YouTube
).Ale tamto byli najatí odborníci a navíc to bylo v roce 2008,to jsme o YouTube návodech ještě neměli šajna![]()
Lama_z_Lana To bude
. Moc se mi líbily i další fotky z bytu, cos přidávala nedávno. Držím palec k rekonstrukci a těším se na reportáž.
Lama_z_Lana Takovou podobnou máme my a vypadá to fakt dobře;-).
Lama_z_Lana taky máme asi skoro stejnou (už čtyři roky)a je moc pěkná.Byt máš krásný, ať se ti dobře bydlí
!
Díky
, mně to teď po všech těch peripetiích hrozně zvedlo náladu, když si to dovedu zase o něco líp představit. Těším se na to.
Kromě těch podlah (a dveří) tam před nastěhováním nic zásadního dělat nebudu. Další v plánu je kuchyň, tu bych chtěla do konce příštího roku mít hotovou, ale chci si to pořádně rozmyslet, zatím mám jen hodně matnou představu. Teď je tam jen taková sice nová, ale obyč papundeklová - no ale thermomix se mi tam vejde a já nijak extra nevyvavuřuju
Rok tam s ní v pohodě přežiju. To samé koupelna - ta je také nová, čistá a v pohodě použitelná. Tu teda v příštích letech v plánu předělávat nemám. Většinu nábytku si beru tady z nájmu, ten prostě bude obměňován nějak postupně, až se sžiju s prostorem ![]()
Garfie Můj manžel se provrtal do elektriky, rana jak blázen. Dle plánů tam nemělo nic být.
Lama_z_Lana kamaradka, kdyz se stehovala a nemela dodelanou kuchyn, tak to zvladla s tim thermomixem snad 2 mesice bez sporaku.
Gatita joo..je to muj milasek
jeste me ceka upgrade z tm5 na tm6, ten uz snad umi uplne vsechno.![]()
Jeste si prinesu lednici s mikrovlnkou. Na tomhle sporaku jsem nevarila tak 20 let
. Ale obklad je celkem peknej, ten premyslim ze ponecham. Jen nechapu, proc tu listu museli k tem dlazdickam na x mistech prisroubovat, je uplne obyc plastova a prilepit by bohate stacilo, ted tam budou akorat hnusny diry.

Jinak jsem se pekne nasrala po tom vsem, koupila horkovzdusnou pistoli, spachtlicky a uz druhy den opaluju, opaluji a opaluju futra. Zitra to snad bude hotove. Uff, vrstev je tam fakt pozehnane. Boyfriend to pak obrousi a zatmeli, to si ja netroufnu. Natrit to pak snad zvladnem tez. Potrebuju, aby ty futra byla hotova, nez se polozi podlaha, nad ni uz tyhle "bordelici" prace delat nechci. Dvere se daji odvest na dilnu, pripadne udelat na chodbe nad dlazbou, musi pockat.
Lama_z_Lana tak drzim palce, at rekonstrukce probehne zdarne. Verim, ze to budes mit moc hezke:)
Juhuu...tak konecne za nejaky progres ![]()
Zacina se mi to tu rysovat.
Chtela jsem stihnout ty futra, ale brouseni a tmeleni pres vikend dalo zabrat. Jeste mi chybi finalni vrstva, to budu muset bejt k**va opatrna
.

Juu to bude boziiii.
Lama_z_LanaKrásná podlaha, fakt krasna
Lama_z_Lana krásná podlaha, a ty okna a dveře ![]()
Lama_z_Lana když máš krásné dveře, okna a podlahu, tak už se ani nemusíš moc snažit se zařizováním a stejně to bude vypadat super i když to zaflakáš ikeou![]()
Pokoušel jste se doma někdo vytvořit zakrývací lištu k ikea Pax? Na eshopu mají zakrývací lišty jenom ke kuchyním. Na stěně, kde je chci mít máme úplně debilní 13 cm schodek a tím pádem mi z boku skříně zbyde mezera a nevím, co s tím![]()
monis Tak to by se mi tak hodilo, mám pax přes celou stěnu, ale nahoře asi 5 cm a bokem tak tak 9, ale z boku by to vypadalo asi divne. Nicméně truhláři když to viděli, řekli mi cenu skříně od nich asi jen o 7 tisíc dražší. No hodně jsme si drbali se sambem hlavy...... Takže až to zjistíš, dej vědět;-)
Lama_z_Lana My to tak taky mame, že je jedno prokno hrozně svítivé, skládal to sambo a fakt se snažil, že to jako rozhazoval různě z těch baliků, ale to svítivě prkno neviděl a nevidí dodnes;-). Ale je fakt, že už mi to teď po půl roce už to taky ani moc nevidím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí