design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 17:14

Děkuju

Myslím, že jednou to bude fakt pěkné. Potenciál to rozhodně má, ty důležité věci tam jsou, podlaha bude a ten zbytek budu postupně dolaďovat, jak to půjde. 

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 12:51

Lama_z_Lana krásný byt a ty okna a dveře

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 15:12

Hahaha...tak nam to pekne zacina. Vyrazila jsem delniky na dvere, to se nedalo. A to vypadali fakt schopne

Jeste ze ten podlahar je na osobni doporuceni a tudiz vyzkousenej

To bude prdel :)

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 15:35

Lama_z_Lana když jsme chtěli ty naše velké, dvoukřídlé dveře zadat firmě, tak chtěli 25.000, takže bruska, šmirglpapír, 5 vrstev barvy a jedeš...přeji dobrou ruku při výběru.

A docela by mě zajímalo co prováděli, že letěli tak brzy

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 15:36

Lama_z_Lana Co provedli? A určitě jsi dobře udělala. Než se nechat něco poškodit, je lepší se jich zbavit. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 15:45

No proste nedelali co jsem chtela a jak jsem chtela. Vcera i dnes rano jsme se na necem domluvili a v prubehu dne si to zacali po "svym" (a blbe) a ne jak jsme se domluvili. Ted to zni, jako ze ja vim lip a nejlip, jak se to dela, ale kdyz jsem videla jakym stylem lemtaji ty futra, to fakt neee. V tu chvili clovek pozna, ze to nepujde. Ty dvere by asi zvladli, ale to je malo. 

Pro me je to, ze nekdo nedodrzi domluvu dost no go. A nezacli to delat "po svym" ve smyslu "v prubehe prace jse zjistili to a to, takze jsme usoudili, ze lepsi bude udelat jinak. To je v poradku. Proste jen hledali cesty, jak to vochcat a ja si toho nevsimnu. 

Nekdy clovek sahne vedle, to je zas zkusenost.  Ja necekam zazrak na pockani za 5 korun, ale o fuserinu nestojim

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 15:49

Timto doufam, ze po Pinot Noir hrde preberu stafetu nesnesitelne furie

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 16:40

Lama_z_Lana A co teda udělali špatně? Vzali blbou špachtličku? Jako laik o tom nemám ani páru, tak se ptám, co se dá na obroušení futer udělat špatně, tak abych to poznala v průběhu práce.

Offline Akras
243 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 16:49
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 08:44

Kan treba to, ze se na to brouseni prakticky vyserou, zatmeli to jako cune a zkusi to rychle zatrit, ze si toho treba jako nevsimnu. Kdyz jsem se tedy vyjadrila, ze se mi to nelibi, zacla konverzace ve stylu "ses blba zenska, nicemu nerozumis". No. Mne staci rozumet tomu. Ze to nechci hnusny V tu chvili mi doslo, ze bych se mohla na hlavu stavet, tak to nikdy neudelaji pekne. Proste to chteli ochcat s minimamalni namahou.

Tak jsem to stopla v momentu, ze ktereho je navratu. Kdyz to vcera videl boyfriend, tak se za hlavu chytal. 

Ja jsem byla cely zivot takovy ten blbecek, co se boji ozvat, ale vcera se to nejak zlomilo a ten vnitrni hlas, kterej rikal "tohle proste nechci" uz jsem nedokazala ignorovat. Jako vcera mi z toho bylo fakt nanic ale dneska vim, ze to bylo spravne rozhodnuti, hrozne se mi ulevilo. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 09:37

Lama_z_Lana rozhodně jsi udělala dobře a ve správnou chvíli. my jsme takhle nevyhodili firmu, co dělala omítku na baráku, protože se to už táhlo moc dlouho a už jsme to fakt chtěli mít hotový, no chyba to byla veliká, veliká

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 09:55
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:06

Lama_z_LanaTak to chápu, nešli na dřevo, to bych viděla taky, ten kyt musí asi na čistý povrch. 

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 11:21

Lama_z_Lana tak to si urobila dobre, my sme tak vypojlo kovalu murara. Omietka, ktoru nahodil, na druhý deň cela spadla. Doteraz sa vidim, ako sedim na zemi, hľadím na tú spúšť a mam slzy v očiach. Muž na cestách. Tak len dobre savaj pozor a neboj sa ozvať. 

Budeš to mať podľa seba

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 12:43

Třeba tihle "řemeslníci " ani neví jak to má být správně. 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:04

Tak Betty když jsme před lety rekonstruovali byt, měli jsme tam dělníky, kteří zdili s příručkou v ruceProzradil nám to soused.Ale asi měli přirozený talent, rekonstrukce dopadla výborně.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:08

EDITH4B jenom jestli nečetli spíš Vergilia! 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:09

Pinot Noir a v originále!

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:14

Pinot Noir Vilemina dozajista

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 15:46

Lama_z_Lana tak presne takhle jsem si vzdycky predstavovala byt mych snu. Takze jsem samozrejme skoncila v novostavbe s plastovyma oknamabudes to mit fakt krasny!