V rámci zachovania duševného zdravia, prosím už nedávajte nikto ďalšie výtvory toho štúdia.
design a architektura
Jiná Realita videla jste novy katalog Ikea? na obalce je zluta pohovka a sede kreslo :) ted to bude chtit kazdy... stolky bile
ach jo
a tak jsem byla originální
(kecám, fskutečnosti to bylo v kdejakém katalogu, ale fakt se mi to líbí).
POhovka a kreslo fajn, nelibi se mi ten jejich styling s merunkovou stenou etc uff
mně taky ne, chci zbytek bílo-dřevěný. jejich pojetí je už moc barevné. žlutá nejlíp vynikne s něčím jednoduchým.
jo a dneska posilaaaaaaaam ![]()
![]()
![]()
Další příklad onoho skvělého "architektonického" studia. V centru Kladna

To je naproti soudu???
och!
ten výhled a terasa...
Jsem chodila vedle na gympl, Duncan bar znám velmi dobře ))
terasa moc pekna, ale je fakt, ze to chce teplejsi podnebi, jinak to clovek nema cas vyuzit.
znama, u ktere jsem bydlela ve spanelsku, mela byt s terasou 30m2, ale fakt tam 9 mesicu v roce snidala, odpocivala a tak... ve stredni evrope to neni uplne proveditelny.
No neke.. Kladeňačka. Vidím to na přestávky v Duncanu ![]()
případně U Dvořáků![]()
My trávíme na terase 4 - 5 měsíců v roce, teda aspoň letos a minulý rok, předtím jsme terasu neměli. Léta teď bývají teplá a suchá. Je to jak další místnost a na tolik času už se to myslím vyplatí.
otrebuju dokoupit zidli a to se takhle drsne fejkuje vitra?
https://www.designovynabytek.cz/3109-culty-designova-zidle-dar-oranzova/
Musim pochvalit stockist, omylem jsem na jedne lampe mela cervene stinitko misto cerneho, a bylo to tak uz v objednavce, proste chyba, ktere jsem si nevsimla, a vymeneno uplne bez problemu. Lampa stala zabalena v krabici skoro 4 mesice a pak se nainstalovala a teprve pak jsem ze stinitka stahla ochranny kryt a videla ten omyl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY