0zero7 Nestěhovala ses? ten krb si nepamatuju:-D
design a architektura
0zero7 pekny!
Omlouvam se! Ani jedna fotka neni Ode me. Pardon! Jsou to produktovky/instagram. Objednala jsem to dneska, Tak je jeste nemam. Obr jsou pro ilustraci zatim. Pak je sem dam. Novej obraz co mam v obyvaku jsem dala do grafickyho vlakna. Moc minimalistickej svuj prostor nemam. Budu to prave muset prolustrovat haha.
Dorazily novy kresilka. Tady pred, mela jsem bily gauc a Pak oranzovy. 

Tady jsou tu novy. Libi se mi to, je to odlehceny a jsou pohodlny (hodne, to prekvapilo). Musim probrat police atd a prolustrovat/zredukovat veci. 

0zero7 teda, musím povedať, že to vyzerá nádherne. A ten žltý gauč je super. To nad ním je ten nový obraz?
0zero7 no na produktovkách se mi ty křesílka nezdály, ale u tebe se mi fakt líbí. Hlavně, jek je to vzdušné. A ten žlutý gauč ![]()
Jak se na nich sedí? Není to pro návštěvy, aby se dlouho nezdržely? ![]()
0zero7 Ještě, že máš na křesílkách polštáře, jinak by snad ani nebyly vidět. Máš to tam moc pěkné.
Janulik03 Dekuju! Jj je. Davala jsem ho do malovaciho vlakna. Delam ted dva pro kamarady domu a teda je to na miru celkem Tak jsem zvedava jak to dopadne.
Mulen Diky. Prave jsou dost pohodlny. Takovy valeci. Asi uplne ne na holy nohy? To jsem teda nezkousela. Ale Jinak pohoda. Nesedela jsem v nich zatim dlouho. Gauc je z obchodu z upcycled nabytkem, to Byla laska ![]()
Kresilka se mi libi I ty oranzovy, ale to bych asi musela neco predelat, minimalne ty zaramovany veci na kratsi zdi. Ale laka me to zkusit aspon jedno.
brrr haha no! To rikala kamoska taky. A dekuji! ![]()
0zero7hezký to interiér odlehčilo, ale jak se na tom asi sedí mě taky hned napadlo ![]()
Když tam někoho posafis s holým zadkem, lze využít jako mučící nástroj.
Žlutá sedačka je super, chvíli jsem nad ní taky uvažovala, ale jsem prase, protože tam stopro budu jíst a pít, to by to dopadlo ![]()
Nakonec jsem vybrala tmavě zelenou, už jsem se finálně rozhodla tak ji musím koupit.
Lama_z_Lana Holej zadek bych do toho nestrkala, to je fakt. Na zlute sedacce jime i pijeme a zatim v pohode, je cela sesita dohromady, tzn. nelze rozebrat treba na prani, tak jestli se mi neco vyleje, bude to zajimavy, ale zatim fakt ok.
Uka jakou jsi koupila! Zelena zni dobre.
Máš to vymazlený ![]()
Před i po je fajn, ale je vidět, že je stále co "vylepšovat".
A tak to má být, člověk nesmí ustrnout na jednom místě = jednom designu
.
0zero7 no zatím mám vybranou tuhle asi to i klapne. Příští víkend se jedu ještě někam podívat, zrovna sedačku se mi nechtělo kupovat naslepo. Ale jak potřebuju max 150 cm, tak ten výběr nic moc (v moji rozpočtový hladině). Původně jsem chtěla rozkládací, ale tam teda výběr ještě horší, všechny hrozně mohutný, což do toho mýho malýho prostoru nelze. Tahle by podle popisu neměla bejt měkká, to nemám ráda.

0zero7 ale líbej se mi ty obrazy co máš opřené tam na jedné fotce (a ten cos dělala
) , super barvy. Časem budu potřebovat do jídelny, haha, nechceš namalovat? ![]()
Mám tam zatím takovej plakát, no je nemadtnej neslanej, idea byla trochu jinacejsi.
Lama_z_Lana Barva hezka k tobe! Plus jak pises, neni objemna, ma "nohy", to je vzdycky lepsi do mensiho prostoru. Je i takova zenska, ze se k tobe hodi :) Bude naproti jak mas jidelni stul a tu bilou vitrinu, ze?
0zero7 jojo, tam kde je teď zbytek podlahy a bordel ![]()
Samantha Diky, no me to bavi, realizuju se i v bytech a domech jinych lidi. Necham to trochu ulezet a uvidim jestli nahodou nepotrebuju novej stolek, jeden obdelnik misto tech 2 kulatych. Ale musel by byt uplne 100%.
Lama_z_Lana jeee, dik, to pro ty kamarady je takovej pocin co musi byt uplne exaktni a presnej, protoze kdyz nebude tak to bude vypadat amatersky, tak mi to asi potrva. Jsem zpet v prac procesu po operacni rekonvalescenci a vcera jsem nesla zidle a to jsem asi nemela ehm (znas to). Obraz bych ti namalovala hnedka ty jo!
Hele, koukni na Etsy, kdyz vyhledas neco co by se ti tematicky mohlo libit a zadas u toho digital dowload vyjedou ti grafiky/plakaty co muzes vytisknout v Hradci a je tam dobrej vyber. a je to za hubicku. Ta zed co mam v obyvaku (nektery asi vymenim) me stala vcetne tisku ramu asi $300, coz je super cena.
Mám dneska volněji, tak se dívám na YT na Adama Gebrina a jeho příspěvky o Hlaváku. Byla jsem tam milionkrát, strávila tam x hodin a stejně je tam plno věcí, které mi unikly a k tomu ty souvislosti. Je to moc zajímavé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí