design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline notna
9460 příspěvků moje polička 07. února 2024 12:30

monis My na té polici mame to nádobí, tam by se to nevlezlo. Ale pod tu polici na linku se toho vleze! Znám to moc dobře.  Tyhle odkládací místa proste vznikají všude. Jak nekdo ve vedlejším vláken poznamenal, i z těch hrotu proti holubum jde vytvořit odkladiště, věšet to na ty hroty

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. února 2024 12:38
Reakce na moora:

Lama_z_Lana tmavsi sedou

​Myslíš? Zkusím vygooglit, zatím si to neumím představit. 

Akorát jsem ještě včera přemýšlela nad jednou věcí. Pokud bych se rozhodla pro ten styl "krabice", tak jestli chci zachovat dlažbu, která je do prostoru, tak jestli mi tam ty skříňky těch komínů dobře dosednou. Protože u těch krabic (nevím, jak jinak tomu říkat) bývá linka a stěny skříňky z jednoho materiálu s tou obkladovou deskou

No těch výzev tam bude víc, i přes snahu to vyrovnat jak nejlíp to šlo, tak jsou na pár místech na podlahách boule (jak jsou OSB desky na trámech). No sranda to bude. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. února 2024 12:43

Garfie No mně by se ty barový židličky mooc líbily, jenže to místo je fakt blbý a zas by to ubralo ten úložnej prostor, kterej potřebuju mít dole, nahoru kam nedosáhnu dám různý ne tak často používaný věci.

Ale naplnilo by to mojí nejlepší představu o používání kuchyně - boyfriend by vařil a já mu s vínem v ruce koukala na z...k, eeh pod ruce

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. února 2024 12:49

Lama_z_Lana my mame k bilo dreveny kuchyni takovou svetle sedou jakoby s betonovym poskrabanym dekorem desku a muzu doporucit, nejsou na tom videt fleky. Bilou bych fakt nedavala. Totez teda drez, vybrala bych nejakou ne-bilou barvu, pokud bude granitovej.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2024 12:56

711990 souhlasím, šedá by určitě šla a hlavně souhlasím s tím dřezem!!! My máme takový světle béžový, rozhodovala jsem se mezi tímhle a trochu tmavším a dodneška lituju, že jsem vzala ten světlejší. Zanáší se to úplně vším a pořádně vyčistit to lze akorát savem. Lama_z_Lana 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. února 2024 13:00

711990 Evaeva tyjo, na dřez jsem si myslela na bílej keramickej

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. února 2024 13:01

Evaeva presne, my mame svetlejsi sedy, mamka bezovy a ten jeji je mnohem jetejsi. Ale i ten nas se hned zaspini, staci aby se tam vylil zbytek caje z hrnku a hned se to nesplavhlo vodou a uz je tam flek. Kamaradka ma bilej a to je uplny peklo.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. února 2024 13:01

Lama_z_Lana tak keramickej je v pohode

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. února 2024 13:04

Lama_z_Lana Tehle styl jel asi v devadesatkach. Kamaradka ma stejnou a vymenila "jen" skrinky za svetle a i to strasne prokouklo. Ale ja strasne nenavidela ten rohovy drez a ty rohy, co ani nebyly pravouhle. Do tech skrinek se nedalo dozadu dostat. Plus jsem nesnasela tu podlahu, asi dva roky jsem bojovala za zmenu. Muz nechtel. Alw ono se to nezda, ta tmava barva udelala ze sine strasnou kobku, malo svetlo, vsechno bylo takove pochmurne. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. února 2024 13:06

711990 jo šlo o materiál já měla vždycky jen nerez, tak mi to nedošlo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2024 13:08

711990 mně přijde, že to nedělají jen klasické barvící věci jako čaj nebo víno, ale úplně naprosto všechno

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 07. února 2024 13:11

Evaeva my máme granit středně šedý a taky je pořád špinavý a dolů to jde pořádně jenom nanohoubičkou. To jsem si rovnou mohla koupit ten keramický, který jsem strašně chtěla a nakonec ustoupila a šla do granitu kvůli údržbě. Znovu bych ho už nechtěla.

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. února 2024 13:17

Lama_z_Lana

Na ten bar bys dala jen desku s vetsim presahem a uz by se tam dalo sedet ne? To mi beprijde jako blby napad....

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. února 2024 13:18

Jos ony jsou tam hned dveře

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. února 2024 13:20

monis Cerny granit docela ok, jako taky se zaspini, ale neni to tak moc videt a myju normalne houbickou, jednou za cas ocet+soda a vydrhnu. Co je ale peklo, je nerezova baterie. Uz koukam po cerne Grohe, ale potrebuju s vysouvacim ramenem (jako je ta puvodni nerez) a je to celkem palka. Ale ta nerezova je tak silene optatlana porad, navic mi neladi. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. února 2024 13:20

Lama_z_Lana Aha, aha. Hm tak to by asi nevyslo, to mas pravdu. Ale mas to moc krasne

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2024 13:24

Ja uz som to tu raz pisala, mam granitovy drez, farba skoro biela (teraz som ju nasla ako soft bielu ale myslim, ze nas je troska tmavsi) a vobec nemam problem s cistenim. Co nejde cifom, zlezie octom, staci ho na minutu naliat na spodok drezu. A to mi v nom stoja spinave riady kludne aj cely den (sambova specialita). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2024 13:38

Mrakoplas tak to nechápu. Ten můj klasickou houbičkou nejde skoro vůbec, celkem funguje ta nano, ale je to hrozný vopruz.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. února 2024 13:50

notna Nemáme ani ty police, všechno musím mít z povrchu uklizeno, talířů a talířků mám od každého 10, misek 7. Myčku taky pouštíme jen na noc.

Fotka smazána

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 07. února 2024 14:01

notna my používáme mnohem víc talířů a misek a hrnků, mám velkou myčku. Takže kdybych měla 6 ks na polici a pro zbytek musela denně někam chodit, tak by mi to trn z paty nevytrhlo. A hrnky se někdy použijou všechny, někdy skoro nic. Mě by teda trápila dost i ta lampička