jestli ono uz ty nektere kusy nepozbyly ochrany kvuli uplynuti lhuty po smrti autora, me tak napada... nevim, ale nekoupila bych to
design a architektura
jestli ono uz ty nektere kusy nepozbyly ochrany kvuli uplynuti lhuty po smrti autora, me tak napada... nevim, ale nekoupila bych to
Jo jo, presne. Dlazbu v obyvaku bych nechtela.
Tak to mě vůbec nenapadlo...
no já ani v ložnici (pokud jsem se dobře dívala).
Taky se mi to docela líbí. Jako Mutziputzi bych vyházela pár (zejména těch orientálních) serepetiček, resp. všechny, a cajk.
mne se libi tento, evokuje mi italii a apartmany ve starych palacich
ten byt od dadoo se mi nelibi, prijde mi, ze sam nevi, v jakem stylu by mel byt. A to proti orientalnim doplnkum nic nemam, kdyz je to dobre udelane, je to skvele.
Uaa, v loznici uz vubec ne, to jsem prehlidla.
Jo, to je jiny kafe ![]()
Ten je hodně dobrej. Hlavně ty náderný dveře!
Osobně bych v menší koupelně dala přednost bilý barvě, ale celek je super.
no ale bacha, Olča to ma doma este hezci!
![]()
z takove davky nevkusu by me rozbolela hlava. A ma tam vec, kterou uplne nesnasim, a sice nahormadene hnusne kytky v hnusnych kvetinacich v rohu.
neco mi rika, ze diskuse by byla vyzivna. Obcas to masochisticky ctu a nestacim zirat, co z tech lidi pada za h... hlouposti.
(edit: to bylo k té šípkové...)
jj, slusne, tam je vsechno
no praave:-)
a nevim kde presne v brne je tohle, ale chtela bych tam bydlet:-) https://bydleni.idnes.cz/rekonstrukce-bytu-v-cinzovnim-dome-adam-rujbr-architects-pm4-/rekonstrukce.aspx?c=A170825_170255_rekonstrukce_rez
Podle některých fotek to vypadá, že už asi bydlíš
Všechno hotovo?![]()
Šípkový byt mi k ní sedí. Úplně slyším,jak se tam nese to její zpěvavý žvatlání.
sipkova je vdana ne? by me zajimalo kde bydli manzel...
jj, od minuleho tydne a da se rict, ze vsechno hotovo
, jen truhlar jeste dodela police do kuchyne, uz na tom pracuje a bez nich se da vydrzet. A pak takove ty veci, ze budu 2 az 3 mesice cekat na pohovku, stolek... apod, ale to se neda nic delat.
Ja ti hodim do mailu nejake fotky z prubehu rekonstrukce, jen na to vzdycky zapomenu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY