design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 20:02
Reakce na :

mne ty veci od nich bral architekt, takze ja s nimi moc do kontaktu neprisla, krome jednoho ne prilis ochotneho chlapce, kdyz jsem si neco chtela nechat predvest. Ale jinak jsou fakt asi ok. 

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 16:44
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 16:48
Reakce na Dadoo:

Moc hezký, pár serepetiček bych asi vyhodila, ale krásný, kde to je?

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 16:50
Reakce na Mutziputzi:

Vůbec netuším, ale je to odtud.

nejlepší ovšem je komentář paňi pod příspěvkem, že byto chtělo něco udělat s tou zdí kolem krbu. Prej je hnusná 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 17:04
Reakce na :

To tam teda nevidim, navic za provozu, ne pro foceni do katalogu, by to melo jeste jinyho ducha.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 17:14
Reakce na Dadoo:

Sice bych si asi v některých místech omlátila hlavu, ale jo, líbí se mi to. Jen nechápu, proč je dřevo na oheň až v „třetím patře"?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 18:11

Mně se to na první pohled líbilo, ale na druhý mi nějak nejde dohromady, třeba ten otevřený oheň s bílými potahy na gauči a světlým kobercem s poměrně vysokým vlasem. To dřevo na přikládání ve výšce, kam dosáhne jen Bledule a pár dalších vyvolených, mi taky nějak nedává smysl. Leda by byl ten oheň takový ten v televizi, pak by to smysl dávalo :-D. 

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 18:24
Reakce na Bledule:

To dřevo mě praštilo hned jako první, protože jsem hledala, kde mají na přikládání a neviděla..  dřevo by mělo být dole.

Bílá sedačka a koberec snad nevadí, vždyť je to normální krb. Navíc v něm určitě netopí nějak intenzivně, to by jim dřevo ve 3. patře určitě nevyhovovalo. Krb bude mít  asi spíš dekorativní funkci.

Online 999
19886 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 18:39
Reakce na jinx:

Tak jsem klikla na ten tvůj odkaz a mám v tu chvili na stránce reklamu na celou jejich nabídku... Až budu dokupovat židle, tak vím, kam jít.. Tohle se fakt může? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 18:57
Reakce na Dadoo:

na atmosféru je to dost dobrý, ale jsou tam nepohodlnosti, třeba ta tv tak vysoko, dřevo v patře nechápu ani pro účely dekorace. taky je divný ten kabel, co vede k něčemu v koupelně pod umyvadlem.

ale jako jsou horší byty, já bych se nechala přemluvit 

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 19:17
Reakce na Jiná Realita:

v podkroví bych už bydlet nechtěla, mít peníze na tohle tak v žádným případě. jinak přeplácaný, ale pěkný

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 19:30

Byt se mi nelibi vubec. Ta podlaha, ta sterka na krbu, ty pohovky, vazy, kytky a jiny blbosti. Je to hrozne nesourode a mismas stylu, ktery nefunguje. Jedine, co se mi libi, jsou tramy.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 19:36
Reakce na Unnamed:

Mně se ta podlaha líbi, ale dala bych ji jinam

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 19:53
Reakce na Zina:

„To dřevo na přikládání ve výšce, kam dosáhne jen Bledule "

Já bych přikládala jen, když byste byli hodní. 

Online Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 19:56

mně to přijde takový strašně na efekt a do katalogu, viz to dříví u stropu, taky asi by měli tu zeď pěkně vočouzenou od otevřenýho ohně. Hezká je barevnost, ale skandinávskýho na tom asi neshledávám nic? 

Online Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 19:56

mně to přijde takový strašně na efekt a do katalogu, viz to dříví u stropu, taky asi by měli tu zeď pěkně vočouzenou od otevřenýho ohně. Hezká je barevnost, ale skandinávskýho na tom asi neshledávám nic? 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 20:01
Reakce na Potrefenáhusa:

No skandinávský vůbec, vyloženě takovej orientální nádech to má, proutí, ten bohatej dekor všude... :)

Mně se líbí podlaha i koberce na ní, koupelna pěkná, kuchyň brrr a tady ty "visací" plátěný potahy na sedačky/křesla já osobně nemám ráda, dělá to takovej konstantně neuklizenej dojem. A televize je teda WTF úplně, to je přesně jak se tu kdysi řešilo - architekt navrhl byt bez telky, ale obyvatelé ji chtějí a tady zrovna nad tou sedačkou je kus volné zdi...