barbucha Souhlasím, tmavé barvy jsou OK. Ale musí být za velkými okny, které propouštějí hodně světla. To jsem tím v té mojí myšlenkové zkratce chtěla říct.
Růžová není můj favorit, ale dělá pěkné pozadí pro lidi na fotkách ![]()
barbucha Souhlasím, tmavé barvy jsou OK. Ale musí být za velkými okny, které propouštějí hodně světla. To jsem tím v té mojí myšlenkové zkratce chtěla říct.
Růžová není můj favorit, ale dělá pěkné pozadí pro lidi na fotkách ![]()
barbucha mě se růžová v interiéru líbí. Už několik let mám růžovosmetanovou ložnici s doplňkovou tyrkysovou barvou a stále se mně neomrzela.
mitford sister Ukaaaa! Mas ty stukovy stropy i? Ja na tu kuchyn strasne rada koukam, hnedka bych si tam (za)varila.
Já jsem strasnej bordelar :)) vyfotila jsem to teda se vším bordelem včetně nádobí (jsem ten exot, co nemá myčku, byť na ni mám místo i přípravu)

Štukový stropy bohužel teda. Zato police vlastní výroby! :)
mitford sister tenhle drez jsem vzdycky moc chtela!
711990 já taky, moc by se mi tam hodil, ale není na něj místo ![]()
Jé, kuchyň s poličkou!
Super i s bordelem, prostě se tam bydlí, no ni? ![]()
Lama_z_Lana taky se mi nevesel:)
Lama_z_Lana taky se mi nevesel:)
Lama_z_Lana 711990 no vidíte a já ho mám z nouze cnost. deska je žula a potřebovala jsem ji něčím rozdělit, jinak by to byl na tý dýlce strašně dlouhej kus kamene.
barbucha moje řeč :))
Já jsem se teď v Koreji potkala se dřezy podobného typu jako je na obrázku a dost mě to fascinovalo, kdy kuchyně byla malá a přitom skoro polovinu pracovní plochy zabíral dřez. Takové multifunkční pracoviště.

mitford sister ty jsi moje holka ![]()
mitford sister barbucha Máš to moc hezké .Já vám to vůbec nerozporuji tu filozofii "života v kuchyni",ale ono tam, kde je i ta sterilní uzavřená linka se v plné domácnosti tohle taky vytvoří:-D. kdybych takhle s naší rodinou začínala s vašimi dispozicemi - otevřených polic, věcí venku...ty vogo, tam po 14 dnech už nic nenajdu a za tři tejdny ani sebe:-D:-D. To pak chce snad větší smysl pro pořádek něž s tou holou kuchyní
Mně se to i líbí, ale u sebe bych to psychicky nedala ![]()
Třeba police, kde mám dekorace jsou OK, protože tam nesahám a můžu tam udržovat přesné pozice věcí. Ale teď jak mám ten otevřenej regál a furt tam pro něco chodím a nic prostě není na svojí souřadnici ![]()
Co blbneš - jde to naopak samo. Přece vidíš na první pohled, kam co patří!
Přece nebudeš dávat mezi ty sklenice talíř, nebo misku cpát k hrnkům! Kořenky taky neodložíš na odkapávač.
Kdoví co se spíš stane, když v tý vzorně uklizený pitevně jednou otevřeš skříňku... ![]()
barbucha jo no, ke sklenicím dám sklenice a k miskám misky...a pak mezi to narvu sirup na kašel, účty, gumičku, hračku, protože to já s vodorovnými plochami dělám (teď to mám na lince)
Zatímco do skříňky dám jen to, co tam skutečně patří.
barbucha co já, ale co ti ostatní:-D, do pitevny odložíš, tu výkres, tu pětikorunu, klíče, pyžamo, flétničku....a pak to najdeš:-D
mitford sister to je hezky, libi se mi to barevne, ten sutr je super, drez taky. A to drevo linky je bezva, se to ted vali zpet mocne.
Jimik Japonci mají podobně velký dřezy, pracovní deska nula, dřez obrovskej.
mitford sister A jak ti vyhovuje ten nasazenej dřez? Já ho mám taky, ale jakoby vsazenej pod desku, měla jsem strach, že se tam bude dělat hroznej bordel-a takhle jdou navíc drobky smést do dřezu.
(kuchyň je ve fázi rozpracovanosti, je to focené hned po nasazení kamene. Dvířka budou jiná, tíhnu k tmavě modré, ale ještě se rozmyslím, budu to řešit až po návratu z JP, zatím jsem tam rychle potřebovala něco dát, takže je to nejlevnější Ikea).

mitford sister ale to je super kuchyňa. Aj farebne.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.