Teď přemejšlím, co jsem za prase, když mě jakživa nenapadl problém spolužití bot s kabátama!
A já naopak přemejšlím o tom, že jsem snad v životě neviděla boty spolu s kabátama
pro mě je to novinka ![]()
Teď přemejšlím, co jsem za prase, když mě jakživa nenapadl problém spolužití bot s kabátama!
A já naopak přemejšlím o tom, že jsem snad v životě neviděla boty spolu s kabátama
pro mě je to novinka ![]()
Taky D. A původ slova? Viděla bych to jako synonymum k bordelu.
Edit: tohle by mohlo sedět.
Jo, to sedí.
Přičemž jsem si ihned vzpomněla, jak mě kdysi velice velmi pobavilo v nějakým slovenským překladu (veskrze neškodný knížky), když tam někdo mrdnul ramenom ![]()
barbucha Jako to jsou slova, která jsme dřív používali naprosto běžně a dneska to nikdo nezná? Před časem jsme hlídali synka od synovce, přijeli i minikolem. Máme u nás mírný sklon a jsme slepá, tak jezdil hore/dole a vždycky hulákal: Divéj já jedů a manžel : teda to jsou fišty, dávej pozor! Koťátko zabrzdilo o obrubník a zpoza helmičky se ozvalo: Strejdo, jaký ryby?
Světlo svítí, police visí.
To světlo je fakt boží ![]()

Akorát co teď k němu ![]()
Lama_z_Lana teda fakt dost dobrý !
Lama_z_Lana světlo super
Dobře jsi vybrala, vypadá to super ![]()
Jen by mě zajímalo, jak intenzivní to světlo je, z fotky to není tak poznat - dá se pod ním i číst?
Lama_z_Lana nádherné je to svetlo, perfektne sa ti tam hodí. Čo ako myslíš k nemu?
Janulik03ještě mi chybí světlo do jídelny. To co jsem chtěla původně mi přišlo rezavý, tak se mi akorát pěkně znechutilo. A teď když to vidím, bylo by asi obrovský.
barbucha jako na to vaření to svítí úplně dostatečně plus je osvětleného celek výklenek za ostrůvkem), na mě až moc, budu k tomu muset dokout stmívač. Číst by se asi dalo, ale takhle na stojáka by to asi pohodlný nebylo
mám u gauče bodovou lampu.
Jako teoreticky si říkám, jestli to světlo nad stůl vlastně potřebuju, protože já mám radši šero a ostrý světlo úplně nesnáším, takže by mi tam stačilo nějaký "náladový". Hm ![]()
Lama_z_Lana tak pokiaľ uplne nepotrebuješ svetlo priamo nad stôl, tak daj stojacu lampu. Ty určite vyberieš výborne
Jasně, číst je lepší vsedě, mně šlo víc o to, jaký je to světlo na práci - když tam budeš připravovat jídlo a tak, aby na to bylo pořádně vidět a neuřízla sis prst.
Hezky se to tam hodí!
Lama_z_Lana světlo perfektní !
my doma nemáme jediné svítidlo visící ze stropu a funguje to skvěle. Taky nemám ráda intenzivní světlo uprostřed všeho.
Lama_z_Lana Vymyslela jsi to perfektně, to svítidlo se tam skvěle hodí.
Takže potrebuju tipy na předělání kuchyně, co nesmí chybět, vychytávky atd. Dekuji![]()
supliky všude, kde jdou, široké cca 100 cm, tři nad sebou, do některých horních ještě vnitřní na méně používané náčiní a milion drobnosti(pečicí papír, gumicky, čajové svíčky, vánoční zdobidka....)
- potravinovou a nápojovou skříň s příznačným šuplíky do tvé viditelné výšky, nahoře dvířka
rasaNori kování Blum - ta nejvyšší řada
- do rohové spodní skříňky obyčejné police. Do toho zadního segmentu dáš formu na babovku a podobně často používané věci ( kolegyně tu v minulosti propagovaly ty otočné a vysuvne haraoanty, ale tím se zmenšuje využitelná kubatura
- horní rohovou skříňku mám s jedněmi 60 Cm dvirky a s korpusem "za roh" - na zásoby a málo používané sklo
- jestli máš robota, tak nás něj počítat zvýšenou horní skříňku (nebo žádnou)
- dobře vymyslet odpadky, pokud třídite
- do rohové spodní skříňky obyčejné police. Do toho zadního segmentu dáš formu na babovku a podobně často používané věci ( kolegyně tu v minulosti propagovaly ty otočné a vysuvne haraoanty, ale tím se zmenšuje využitelná kubatura
Tohle se odvíjí od velikosti kuchyně. Já to tak udělat, tak nemám kam dát hrnce - formu na bábovku a podobné věci mám ve skříňce těsně pod stropem.
Já bych teda v první řadě myslela na návaznost činností - skladování -> mytí -> vaření. Největší souvislou desku mít mezi dřezem a varnou deskou a dostatečnou odkládací plochu mít i ideálně z obou stran sporáku. A dobře přístupnou myčku jak v kuchyni, tak od stolu, a pozor na křížení s košem, obvykle potřebuješ mít otevřené oboje najednou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.