rasaNori hele, my prave finisujeme, ve ctvrtek přijedou Kamenici s deskou a končím, fakt ty rekonstrukce nesnáším. Ale, začni nějakým logickým rozvrzenim, stejne ti nezbude nic jiného, nez se vejít do prostoru, který mas určeny. Za mě je důležité mít prostor okolo varné plochy (doteď jsem neměla a je to děs běs), takže dřez-místo na krájení, odkladani atd.-sporák. Do spodu supliky, vysuvy jsou nejvíc. Naopak rohové skříňky jsme nechala zcela obyc, proste tam "za roh" nastrkam věci, co potrebuji vyndat jednou za uherský rok. Všechny ty otočné nesmysly mi prijdou na nic, truhlář mi to potvrdil, ale každého vkus samozřejmě. A skříňky do stropu, pekne to vypada, spousta místa tam je a hlavně! - už nikdy drhnuti toho kuchyňského curbesu smichaneho s prachem. Dost zásuvek a dobre rozmístěných. Doporučována dvířka pod drezem na kopnuti bych si nejdřív někde zkusila, pokud teď nemáš. Já u mámy zjistila, ze mi ukrutně lezou na nervy, trochu se natahnes pro něco, otřes se a už do tebe šuplík strka, to nedám
Spajzovou skříň s vysuvy, ne drátěné, tim spagety projedou jedna báseň. A pak už jen štěstí na řemeslníky, z nich jsem já totalne na prasky a desne se tesim, az se jich zbavím, plus teda důkladnou kontrolu jejich práce, my oba chodíme do práce, stát jim za zadkem proste nelze a je to vidět