design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Pinot Noir
29770 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 08:10

Evaeva já i 2x týdně. Formy mám 3 a střídám je. Ty u nás musí být snadno přístupné. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2024 08:13

Pinot Noir já jí mám snadno přístupnou, v horních skříňkách. Z nich část věcí vyndám ze země, na část potřebuju stupínek, ale na formu mi to přijde v pohodě. Ale kdybych neměla ty ledviny, tak bych tam.asi musela mít hrnce

Offline Aranel
6550 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 09:20

rasaNori Připojím se k předřečnicím: jsem malá jako ty, ale vyhovují mi ta "zvedací dvířka" na horní skříňce. (Mimo jiné se člověk nepraští do čela o roh otevřené skříňky.) A zadruhé - je NEJVĚTŠÍ BLAHO, když se všechny skříňky, koše, myčka... dají otevřít zároveň a žádná dvířka se nekříží. Za to majiteli našeho bytu blahořečím skoro denně.

Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 09:23

Aranel

rasaNori urcite nahoru vyklopne skrinky s kovanim Blum, nic se nekazi a kdyz ano tak to slusny kuchynar proste prijede opravit, dole supliky a pokud mozno zadny rohy:-)) jo a jak bude kuchyn usporadana, o tom by mel rozhodovat ten, kdo ji pouziva - pokud muz vari, ma do toho co mluvit, jestli ne...

Offline Aranel
6550 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 09:35

viktorka_od splavu a vlastně to tak ani 100% nemám, protože kuchyň je do U, ale už jen to, jak jsou tam na milimetr udělaná dvířka od košů a myčky...

Teď jsem u rodičů, dřez je v rohu, koš pod ním a myčka vedle. Takže ta dvířka se kříží a kolikrát bych je nejradši urvala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2024 10:23
Reakce na Aranel:

Teď jsem u rodičů, dřez je v rohu, koš pod ním a myčka vedle. Takže ta dvířka se kříží a kolikrát bych je nejradši urvala

​To měla tchýně, naprostý peklo 

Offline Janulik03
20155 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 10:59

Aranel Evaeva som sa normálne museli ísť pozrieť, akosi som nepochopila, čo je tam zlé? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2024 11:04

Janulik03 ona to má přímo v zkoseném rohu, a ty tam nemáš koš, to by ses k němu vůbec nedostala při otevřené myčce. U nich koš a myčku ani neotevřeš zároveň. Takže musíš nejdřív vyhodit zbytky jídla, zavřít koš, naskládat myčku, oak zjistíš, že si na něco zapomněla,...

Offline Janulik03
20155 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 11:16

Evaeva kôš tam práve mám 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2024 11:30

Janulik03 aha, tak to bych nechtěla ani za boha

Online Tabea
8032 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 11:31

Janulik03 ale ten zkosený roh ne

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 11:41

Aranel no to mame my, a ted jsem navic zjistila ze jak tu mesic nikdo nebyl, ze nam komplet zplesnively veci ve spodnich patrech

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 12:00

Janulik03 já to mám stejně a přijde mi to úplně v pohodě. Mně se s otevřením dvířek koš vyjede a otevře se. Přemýšlím, kdy potřebuju mít otevřenou zároveň myčku i koš Asi když bych vyhazoval odřezky z prkýnka a to hned do myčky. Ale i tak můžu mít oboje otevřený najednou a to mě z druhý strany ještě blokuje ostrůvek

Offline Janulik03
20155 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 12:17

Evaeva Tabea tak moja kuchyňa ma 10 rokov, stále som s nou spokojná, jediné čo by som menila, su skrinky až po strop. To bola chyba neurobiť. 

Tabea myslíš skoseny roh na dvierkach? Lebo inde nie je ziadny skoseny roh .

Lama_z_Lana tiez v tom nevidím žiadny problém.

No vlastne ešte jednu vec by som vymenila. Materiál. Mám niečo drsnejšie, dotykom ako koža na všetkých dvierkach a veľmi zle sa to čistí.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 12:19

rasaNori no tak teda já bych klidně i přizabila... kvaltovat na kuchyni je hrozná škoda, to generuje fuckupy, které tě pak denně vytáčej.

Jinak asi předřečnice vzpomněly na všechno. Určitě doporučuju zásuvky i u sporáku, nejlíp ty schované do desky. A osvětlení, aby sis nestínila v žádné fázi vaření.

A přeju hodně dobrých nápadů

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2024 12:33

Lama_z_Lana já potřebuju mít otevřený koš a myčku najednou, když sklízím ze stolu. Chytnu talíř, zbytky shrnu do koše a talíř dám do myčky.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 12:39

Evaeva aha, já nemám zbytky, no

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2024 12:41

Lama_z_Lanas dětmi, to je víc zbytků než snědého

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 27. srpna 2024 12:54

andulka01 u nas je fakt nutnost uz tu podlahu resit, smrdi tu plisen strasne strasne moc, jinak by ta kuchyn vydrzela jeste dlouho. Ale jako jo, ja mam par veci co chci aby byly, skrinky do stropu, hluboky drez, vysokou baterii, a kos pod drezem, a zbytek vcetne barvy je mi jedno. Vestavenou lednici jsem si bohuzel neprosadila, to uz me stve ted, proste to mohlo byt v jedne lince, no bohuzel.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2024 12:59

rasaNori a jakou budete mít? Jestli bude hlubší, tak doporučuju udělat ty skříňky okolo hlubší, pokud je místo a vlastně jí celou schovat do výklenku ze skříněk. Eventuálně posunout stěnu za ní, ale to už je větší stavení úprava.