Janulik03 ty to máš právě v pohodě, ale kdybys měla zkosený roh, v něm dřez, pod ním koš a vpravo od dřezu myčku, tak nemůžeš zároveň otevřít koš a myčku. 
design a architektura
Tabea ahhha som to predtým nepochopila. No my sme nechceli menit miesto pre kuchyňu, tak mame zvlášť kuchyňu a zvlášť jedáleň. Nemáme v kuchyni ani stôl, len maly barovy pultik. A vlastne neviem či som niekedy mala naraz otvorenú umývačku a skrinku s košom. Asi nebol dôvod.
Janulik03 Jo, takhle, jak to máš ty, je to "správně"
, a já mám ještě ten koš ve výsuvu, takže úplně v poho. U rodičů to je, jak nakreslila Tabea , akorát myčka je vpravo od koše a při sebeméně pootevřených dvířkách myčky (i třeba když dosychá nádobí) už nejdou otevřít ta dvířka ke koši otevíraná vlevo... ![]()
Aranel no přesně. Ještě pod tím dřezem jsou obvykle i tablety do myčky
To byla asi nějaká móda před patnácti lety nebo co? Ještě ta rohová skříňka pod dřezem je podle mě úplně zabitý prostor, taková černá díra.
Evaeva rohova skrinka fakt nie je bohviečo. Mam tam veci ktoré pouzivam raz, dvakrát, za rok. A ten smetný kôš.
Tablety do umývačky tam nemám ![]()
Za tych 10 rokov su fakt lepšie možnosti
Janulik03 no a ještě ta zkosená, to je o chlup horší. A kde máš tablety? Já už jinou takovou provozní skříňku nemám, malá kuchyň no, tak bych je musela mít u příborů nebo misek, to mi přijde zvláštní.
Z druhej strany tej rohovej mam uzku skrinku, tam je robot s príslušenstvom, utierky, cistiace potreby, kapsle do Brity konvice a pod.

Evaeva stejnou co mame, ale zustane na stejnem miste.

Jinak misto tohohle

bych si predstavovala plnou stenu az do rohu, s troubou ve vysoke skrini, misto tohohle

bych chtela vysoke skrinky do stropu po cele delce, dole supliky misto skrinek, misto topeni pod oknem

linku se drezem, a v pravo nechat ten ostruvek spojeny s linkou pod oknem.
Neco jako tahle kuchyne https://www.gabon.cz/prostorna-kuchyn/
Jinak ted jsem si uvedomila, ze kos pod drez asi nedostanu, protoze jsme zavisli na bojleru na teplou vodu v kuchyni, mame ho prave v te rohove skrince pod drezem.
rasaNori jo, to bude dobrý! Akorát já osobně bych zvážila, jestli nedat ten dřez až na ten ostrůvek, budeš tam mít dva rohy mezi celkem málo místa. A kde bude myčka? Měla by být někde poblíž.
rasaNori koš dej blíž kraji. Představ si, že tam něco vaříš a zbytek pořád courá něco vyhodit.
rasaNori tyjo, teda ta lednice by šla jako první! hele a nejde u ní minimálně - když už to teda musí bejt - prohodit otvírání? takhle by mě to hrozně vytáčelo...
rasaNori ta vybrana kuchyňa bude super. Uplne celú ju môžeš mať. A radiator uz nebudete potrebovať? Date podlahové kúrenie? Sestra ma v kuchyni drez pod oknom a ma vyhrievany parapat.
rasaNori teraz čítam že chladnicka zostáva? No to nechápem, že prečo. Tu by som fakt dala niekam preč. Ved to bude vyzerat divno pri tej novej zostave
Janulik03 bude, nicmene muz je neoblomny. Vyborny, vid? Nebude podlahove, bude odvetrana podlaha, jedno topeni zustane v obyvaku, je to spojene, a od podzimu do jara tu topime krbem, topeni jede jen kdyz tu nejsme.
Evaeva mycka bude vlevo, jak je ted trouba, protoze rozvody.
Jsem vlastne akorat nastvana, protoze predelat to je nutnost, pujdeme metr do hloubky vcetne vstupni chodby a vyklenku vedle spodni koupelny, ale tvl o kazdou vec musim svadet souboj jak lev, aby bylo aspon neco podle me. Ty rozvody budou zrejme nutnost, ale muzi se do tomu nechce, ja se mu teda nedivim ale i tak...
Vlastne doufam v truhlare, ze mu to zitra vysvetli. Jinak nevim.
rasaNori Ten radiátor pod oknem určitě nechte jinak vám to bude plesnivět zas. skříňky se normálně předsadí kousek před něj na to se položí hlubší deska s větracím mřížkou nahoře nad tím radiátorem.
rasaNori a jaký je argument pro tu starou lednici?
Tabea ze jeste funguje
uz se tesim na valku ohledne desky a trouby. Mycka kterou bych si jako jedinou klidne nechala uz jede svou labuti pisen bohuzel.
rasaNori vrazis nuzky do vyparniku a vyreseno![]()
jinak pruduchy musi byt i v soklu dole aby ten teply vzduch mohl cirkulovat a zed neplesnivela, ale to by truhlar mohl vedet

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my