rasaNori stará chladnička ma vysoku spotrebu. Mal by to vedieť a stolarovi povedz, nech ti to navrhne vratane novej chladničky. Pre istotu, keby sa muž umudril
design a architektura
rasaNori stara chladnicka ma velku spotrebu. keby ju straaaasne chcel nechat nech si ju nacpe do dielne alebo co ja viem kde je na take nieco priestor v dome. americania maju bezne v barakoch mimo kuchyne druhu chladnicku ![]()
kuchynu co si vybrala vyzera super len daj pozor na otvaranie okna bri baterii ak tam ozaj planujes dat umyvadlo
rasaNori Zkus na výměnu ledničky argumentovat spotřebou. My vyměnili ledničku a spotřeba elektřiny nám spadla za rok skoro o polovinu.
DruI nůžky ve vyparniku mě taky napadly, ale obávám se že by to bylo dost prvoplanove:D no jako doufám v zázrak...
eless otevíráme jen levou polovinu a spíše jen vetracku,
rasaNorimísto bojleru pod dřez můžete dát průtokáč. Máme to my a úplně v pohodě.
rasaNori s tou lednici chápu, ze by ses ji rada zbavila, argument spotřeby by mohl zabrat, ale teda osobně bych do běžného rozměru vestavěné lednice nesla, jsou dle mého strašně mrnave. To bud americkou, což je ale žrout místa, nebo nějakou větší, zkus na vestavěnou klasiku (to jsou 60 myslím) někde mrknout. Já si nechala volne stojící, mám ji taky na kraji jako ty, akorát teda muž proti pekne nové neprotestoval, i když stara je stále funkcni tez.
Malenge mě mrzí hlavně že to mohlo pěkně pasovat od kraje do kraje, takhle tam bude díra a lednice.
rasaNori nad tu chladnicku by si si mohla dat spravit skrinku navazujucu na linku, nebola by tam da diera.
rasaNori ha , ja by som ju schovala za dvierka aby bola akoby vstavaná. Tym padom aj neskoršia vymena chladnicky bude v pohode a navyše nad nou bude skladny priestor na niečo
Uz neviem h koho som to videla, len viem že mali novu chladničku, tak im bolo ľúto ju dať preč. A vyzeralo to pekne
ve chvíli, kdy jsem schovali volne stojící lednici do skříňky na vestavěnou, tak ta kuchyň neskutečně prokoukla... pokud nechat tuto, tak schovat za dvirka, jak píše Janulik... je to hrozně kratkozraky udělat novou kuchyň podle starý ledničky. takže by ta dvířka mohla být oboustranne přijatelný kompromis. držím palce!
Malenge ano, ta vestavěná je o kus menší, je to fakt znát. Nám to teda stačí, ale když přijede větší nákup, je to někdy tetris.
AprilTwelve je, ale bude to tak že se udělá nika se skrini/polici nad tou lednici, a prostě bude postavena uvnitř. Je problém i hloubka, lednice je akorát před ten sloup, aby byla vestavěná, nevyšla by do té mezery na hloubku. Stranu otevírání měnit nechci, otevřu a dávám věci rovnou na ten ostrůvek. Zítra ve 4 tu přijede soudce:D
rasaNori to budeš mať pekné
Jinak teda mám zážitek...zabiju boyfrienda, že mi přidělal polici do kuchyně úplně na ho*no ![]()
V noci rána jak sviň, já vůbec nevěděla která bije. Povolily hmoždinky (nee, nebudem tam dáááávat ch. kotvu, však tam nebudeš dávat nic těžkýho neee), police se naklonila a spadly z ní 3 květináče přímo na desku. Ta naštěstí vyvázla bez jedinýho škrábnutí, no uffff. Bylinky kupodivu tak žijou, ale květináče jsou na padrť. Zabiju ho ![]()
Lama_z_LanaZajímavý je, že to spadne vždy v noci. Mně takhle tancovala kameninová forma na bábovku po sporáku... Leta tam visela a jednou v noci ... a že to potom tím bytem zazní ![]()
rasaNori jasný... drzim palce ať to ubojujes, i když je mi jasný, že by ses radeji domluvila, než bojovala o kazdou věc.
Lama_z_Lana soucitim. Mě snad tento zážitek mine, protože když je v návodu 3 hmoždinky vel. 6, tak můj muž dá čtyři vel. 10.
Lama_z_Lana vyjeli ti šrouby z hmoždinek nebo hmoždinky ze zdi?![]()
ty blaho, na infarkt to je, to nepopírám, ale osmička hmoždinka udrží desítky kilo. Na tu polici pusobi páka, jasné, ale stejně je to divné.
Určitě to namontoval dobře? vhodnou hmoždinku do vhodné zdi a dostačne hluboká díra a dlouhý sroub? Spíš bych pátrala tím směrem.
continuity u nas v starom dome musíme takner vždy použiť okrem hmozdinky aj chem kotvu. Aj na blby hak k závesom. Nevravim o 8kg lustri, to bol fakt oriešok.
Lama_z_Lana to naštve, už bude múdrejší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my