Okna jsou za trest!
Pozvali jsme stavaře, ať si to prohlidne a řekne, jestli to půjde nebo ne. Je to stará budova a může tu být i nějaké stavební překvapení.
Okna jsou za trest!
Pozvali jsme stavaře, ať si to prohlidne a řekne, jestli to půjde nebo ne. Je to stará budova a může tu být i nějaké stavební překvapení.
Mha vždycky je při rekonstrukci překvapko!
S drobnostma počítám, ale velké bludné balvany, co by zdvihly cenu oprav třeba výš než o čtvrtinu, doufám, že najde odborník hned na začátku (jinak bude ta jurta)
Vůbec, bydlí tu někdo v jurtě? Výhody, nevýhody a tak?
Mha hele glamping je teď moderní a stojí to jak luxusní hotel kolikrát, tak to asi nebude špatný ![]()
Evaeva co to je? Další věc co potřebuji nebo je to naopak něco jako Chlad?
Mhanee, to je takové luxusní kempování, vygoogli si to
UUž jsem to našla. Líbí se mi to. Ale je to v ČR na celoroční bydlení? Jak to řeší s odpady, chemické WC? Jak takovou třeba jurtu "zamknou", když odchází?
Mha jurta ti v cz podminkach za par let shnije. ona je sice delana do zimy, ale suche. (wc taky suche, vedle;-))
Takže kuchynar je dobrý řízek, na každou námitku od muže proč něco nejde vytasil rovnou 2 až 3 varianty jak to pujde udelat:D po odjezdu se tady udělalo takové zamyšlené ticho, do kterého jsem poznamenala že teda jdu mrknout na nějaké nové spotřebiče, přičemž muž okamžitě pronesl že tam dáme ty staré, protoze fungují. A ja jsem na něj úplně stoicky že je prostě objednám, a co, jestli mě za to vyhodí z baráku nebo jako co to má znamenat! A ať se jde s tím setrilkovstvim fakt někam léčit![]()
rasaNori tak hlavně, že toho kuchynare našel on ![]()
rasaNori Tak kuchyňář zní, že by to mohlo dopadnout dobře! ![]()
rasaNori eh, trochu slyším svého muže ![]()
Pinot Noir jako ve mně nebo v muži?
Mha jurta ti v cz podminkach za par let shnije. ona je sice delana do zimy, ale suche. (wc taky suche, vedle;-))
Už jurtu nechci ![]()
Muj muz a ja. On v rozhodujici chvili zacne setrit na kravine. A pak i casto lituje (litujeme oba), kdyz nahodou boj vzdam.
a skasnul pribuzne za opravu obytnaku, nebo tam byl velkorysy? Protoze muj muz by byl.
Pinot Noir u nás mám ty šetřící sklony někdy já. Ale pak si uvědomím, s kým jsem vyrůstala a dojde mi, že může být hůř, o dost hůř ![]()
No si říkám, že v některých aspektech je ta monodomáctnost výhra ![]()
Candance zatím ne, tam to bude ještě veselé. Teď je auto v servisu, info máme že to bude za cca 30 tis, a příbuzný si vzpomněl, že má vlastně pojistku na blbost. Jenze když to dáme na pojišťovnu, zvednou nám pojistku na všechny 4 auta. Což logicky nechceme a on logicky nechce platit škodu z vlastní kapsy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.