design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 17:01

dorota no, nas ceka obyvakokuchyne plus vstupni prostor, metr do hloubky az na hlinu, odvetrani, nove omitky, nejaka eletrina (to zjistime az to tady rozkopem), bourani nosneho sloupu uprostred obyvaku , predelavky svetel, atd atd. Takze stary gauc asi zustane, tohle na novy kus neuhraju uz

Offline notna
9382 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 17:07

rasaNori Karja Boční desku u linky máme taky z materiálu jako je deska. Líbí se mi to i po 10 letech. Na mě to dělá takový ucelený dojem. Když se tam nedá, tak je tam jen klasický bílý korpus té skřínky, ne? To mi přijde takové nedodělané. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2024 17:08

rasaNori Karja já bych ten bok udělala bílý. Nebo ten kámen, ale bok i desku tlustší (to máš možná v plánu, když je tohle jen z toho Sika), pokud to chápu správně a bude to bar.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2024 17:09

rasaNori no ale budete mít za sebou obří kus i bez nového gauče

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 17:34

Evaeva nas gauc je ve fazi klinicke smrti, kozenka se z nej sype po kilech, smrdi plisni protoze je chyceny zespod, no same lahudky...ale podle me nebude sila, ktera by muze donutila koupit novy. Zkusim zaapelovat ze to tu bude porad plesnivet, kdyz ho tu nechame, ale asi tak

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 17:37

rasaNori tak jestli to mas za 300 a deska je kamen jakoze kamen přírodní, tak fakt nevím, co muž čekal ta kuchyň je docela velká. kamen je naprosto bozi, miluji ho a co ho ty tři týdny mám, pořad ho chodím hladit!

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. zaří 2024 18:02

rasaNori jedny za 30tis a myslim, ze dalsi budou uz za vic. Nicmene z fotky to nevynikne, ale jsou opravdu masivni, mame dvoje, jedny 100 a druhe 110ky. A truhlar bohuzel nestiha...postupne chceme skrine a tak. Delali jsme i podlahy asi v polovine prizemi a na to spolu s kuchyni padlo cele moje sporeni. 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 18:04

rasaNori plíseň v gauči? Hele já nejsem nijak náročná, bydlím ve vlhčím suterénu a i z dětství jsem na leccos zvyklá, ale

Nebylo by řešení nějaký levný přechodový kousek? Vyskakují na mě i velké rozkládací gauče cca do 12 tisíc, žádný hnusy, fakt pěkný.

Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 18:18

rasaNori s plesnivým gaucem bych nebydlela ani kdybych měla sedět na polštářích na zemi. 

Pokud nikdo nemáte astma, je to nejlepší cesta si ho pořídit. 

Offline Karja
44460 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 19:56

rasaNori

Fajn gauče mají v moeblixu za pár korun

notna Neodelane to nepůsobí, spíš říkám, co tam má ta deska na té noze dělat. Já to mám z materiálu jako zbytek linky. Ono je to spíš o konkrétním vkusu, může být to i to. 

Offline notna
9382 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 20:50

Karja Jj, psala jsem jen svůj názor. Nic proti, když to má nekdo jinak.

Offline Tabea
8032 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 22:20
Reakce na dorota:

JosKrásne dvere, naši majú skoro rovnaké, len svetlejší odtieň dreva a trochu iný typ kľučky, trošku robustnejšiu, ako máte vy, ale tiež čiernu. Majú také dvere na kuchyni, dvoch spálniach a obývačke. Na kúpeľni a WC celé drevené, bez skla.

​to si vůbec nedovedu představit mít prosklený dveře do ložnice. Strašně by mi to vadilo.

Offline dorota
1226 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 23:22

TabeaSklo je matné nepriesvitné, staré dvere mali tiež do cca polovice dverí matné sklo. Sme na dvere so sklom na spálni zvyknutí. Na chodbe je celkom 7 dverí. Plné sú len dvere na kúpeľni a wc, ostatné sú ten typ ako na fotke Jos, možno je trochu užší ten pás v strede. Ak by neboli dvere presklené, bola by na chodbe tma, nie je tam okno, je to vnútorná chodba, na jednej kratšej strane sú vchodové dvere a schodisko na poschodie, na druhej kratšej strane kúpeľňa a wc, na jednej dlhšej strane spálňa a kuchyňa, na druhej spálňa a obývačka.

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 16:20

Momentálně jsme ve fázi, že starou kuchyn i gauč vyřeší voda...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2024 16:38
Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 16:58

rasaNori ja ti to rikala, ale nevim jestli jsem to mela tak predvidat...tak snad aspon gauc odplave daleko!

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 17:02

711990 měli jsme mu aspoň otevřít dveře...

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 17:04

rasaNori to jo

Offline 0zero7
11729 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 00:51

Karja rasaNorimyslim se tomu rika vodopadove reseni? (aspon tady) je to super, cisty a jednoduchy, ja bych to urcite nechala Karja je to asi o vkusu kazdyho, vis jak, videla jsem to mnohokrat a vzdycky super. 

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 01:50
Reakce na Karja:

rasaNori Tak to bych tam nedávala, dala bych tam to dřevo na boku. Mně to tak truhláři taky radili, že se ta noha dává stejná s deskou, prohlédla jsem si hodně obrazku všude, ale je to hezčí nechat desku jen jako desku. To ještě rozmysli, jak se ti to líbí vic;-)

​Švagrová to takto měla, tu stejnou desku a bok, a vypadalo to super. Ale měla nějaký drahý materiál a hlvně to bylo tlusté, minimálně pět cm, myslím i víc, tak to vypadalo fakt cool. 

rasaNori budete tam mít pravý kámen? I deska i bok? Tak to může být hodně dobré, ale asi většina rozpočtu, ne? Ten přesah se mi líbí moc! Muž to u ostrova nechtěl, ale prosadila jsem si to a teď tam vysedává prakticky nonstop! :-)