Potrefenáhusa ja hejtujem hlavne rohy bez vysuvu. ten hnus mam doma a este nemam dvierka ako pravy roh ale su sikme tj skrinka je este hlbsia a leze sa do nej fakt blbo hlavne ked je to jedine miesto na hrnce a panvice a akekolvek vacsie veci
design a architektura
Ja tam mám jen kramy, nějaké věci k akvárku, láhve na vrácení, igelitky. uklízim tam 2x měsíčně a pořád se tam generuje chaos.
Ta horní část není tam hluboká,je tak sváteční porcelán, tak to nějak jde, ale ten spodek. ![]()
Už jsem hledala jak to vyřešit, ale je tam dřez a nejde to nijak. Nemám v kuchyni moc místa, ve spodních skříňkách jen 2x60cm + 45cm sufliky a takovýho hluchyho prostoru.
Rohy budeme mít tři, jeden s ledvinama, jeden a bojlerem, poslední bude slepý, z druhe strany z pod ostruvku tam bude skříňka na tiskárnu a elektroniku.
rasaNori Jo, my máme ten slepý na dětské kreslení atp. a je to super, je to nejlepší využití!
Tak nástřel bychom měli, nicmene cena 300tis jen kuchyn bez spotrebicu, no rekneme ze muz potreboval resuscitaci...Je to mizerna kvalita ze sika, original bude jeste reseny drobet jinak.

rasaNori ta cena mi takhle velkou kuchyň přijde odpovídající, skoro bych řekla dobrá. Myslím , že ani není moc co ubrat, ne? A vypadá to pěkně!
rasaNori co budeš mít na té zdi okolo okna?
rasaNori haha co si myslel![]()
Evaeva asi omyvatelnou barvu:D v planu je technistone deska spolu s tou, co je na zdi. V pravo od okna budou tri dubove police, je tam nad linkou cca 1m dalsi okno. Ale nesmi tu toho byt moc otevreneho prostoru, protoze se tu desne prasi![]()
viktorka_od splavu vim ja?:D
rasaNori ta část k jídelně/obýváku je v jaké výšce? Já bych zvedla 1/3 do barové výšky - moc ráda tam u kamarádky sedím. Druhá kamarádka to má bez posezení, ale pěkně to schová provozní binec při pohledu od stolu.
rasaNori mame to dost podobne, jen mensi a vesli jsme se urcite do 150 i se spotrebici, Ikea a spotrebice zvlast. Pak jeste dvere na miru, ale ty jsou tak nadherne ze bych dala i dvojnasobek. Kuchyn sestavoval muz, bar vyrobil za dva vecery. Hlavne synovi se tam moc libi, ze na me dobre vidi. Hotovo nebude snad nikdy. Jinak doporucuju tu pracovni desku do prostoru. Aspon mam prehled, vidim na terasu a tak, vidim na jidelni stul i gauc...A ne pri smazeni nic neprska, desce to stejne nevadi, tu jak jsem psala muz ohobloval asi za dvacet minut.

Makara Jos jako bar zvyseny to nechceme, to mame doted a mame problem s udrzenim ciste plochy. respektive z jedne strany to ma ted tak 1,3, takze pod to z druhe strany mame zatrkane uplne vse, a to je na houby. Nam tu kuchyn bude delat truhlar na miru, v tom siku jsme to potrebovali jen ocihnout barevne.
Jos dvere mate krasne, my mame podobne do predsine, a budeme menit dole oblozky a dvere taky za dubove, jako podle me je to reko tak za milion![]()
rasaNori Nevím, jestli je to jen špatně nakreslené, ale zavazuj nad dekorem te nohy u toho poloostrova. Já bych ho ve stejném dekoru jako plochu nedávala. A budete u toho sedat že je tam ten přesah desky, nebo to je taky jen špatně nakreslené? Jinak všechno úžasný!
JosKrásne dvere, naši majú skoro rovnaké, len svetlejší odtieň dreva a trochu iný typ kľučky, trošku robustnejšiu, ako máte vy, ale tiež čiernu. Majú také dvere na kuchyni, dvoch spálniach a obývačke. Na kúpeľni a WC celé drevené, bez skla.
Karja to celo je tam schvalne, je to kamen. A jo presah tam bude, plus barovky.
rasaNori Tak to bych tam nedávala, dala bych tam to dřevo na boku. Mně to tak truhláři taky radili, že se ta noha dává stejná s deskou, prohlédla jsem si hodně obrazku všude, ale je to hezčí nechat desku jen jako desku. To ještě rozmysli, jak se ti to líbí vic;-)
rasaNori Pred rokom naši rekonštruovali komplet kúpeľnu, WC (obe pôvodný stav z konca 70. rokov) a chodbu v rodinnom dome. Pôvodný plán bol iba rekonštrukcia kúpeľne a wc, ale tým, že bolo treba meniť dvere na kúpeľni a WC, nakoniec padlo rozhodnutie zrekonštruovať aj chodbu (podlahu, nábytok) a vymeniť nielen dvere na kúpeľni a WC, ale aj na ostatných miestnostiach. V kúpeľni a WC sa dosť búralo, robilo sa podlahové kúrenie do kúpeľne, všetky obklady, sanita, čiastočne sa prerábala elektrina a osvetlenie na chodbe, na chodbe omietka, podlaha, nábytok, menili sa dvere na chodbe, vchodvé dvere (nábytok a dvere robil stolár na mieru). Všetko (materiál i práca stavbárov + stolára) stálo asi 30-tisíc eur. A to sme zďaleka nevyberali najdrahšie veci. A kúpeľňa je malá, je v nej iba vaňa, umývadlo so skrinkou. Práčku majú inde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my