design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karja
44460 příspěvků moje polička 28. zaří 2024 21:42

Tak se mi nějak zalíbil stul, kde ta deska je jakoby spojená z několika prken, že to není jeden kus, ale prostě několik prken u sebe. Neviděl, nemáte to někdo z jestli to není nějak hodně blbý? Jako já se na ten stůl pojedu podívat, ale není to úplně blízko, takže pokud to z principu stojí za nic, tak bych to ráda věděla:D

Offline Tabea
8032 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 07:42

Karja vzpomněla jsem si na brigádu v hospodě, kde ty prkna na stolech nelícovaly. Na stolech byl ubrus a parkrat se mi povedlo postavit panáka špatně a vylít ho.
To by ale u vás nemusel být problém.

Offline Makara
3613 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 07:58

Karja určitě bude hezky, ale blbě se na něm bude holčičkám malovat.

Offline continuity
42716 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:44

Karja

mě to přijde nepraktický jen si to představím. 

Hlavně kdo bude ty spáry čistit?

Online Pinot Noir
29768 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:06

Karja a já vůbec nevím, jak si ten stůl představit. Nemáš obrázek? Nás taky čeká obměna stolu (rozuměj: dojte k tomu tak za sedm let) m, tak ať jsem v obraze.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:14

Karja my mame 2 spary (obrovsky stul chceme nechavat roztazeny, aby byl jeste vetsi) . Je v nic spousta drobku a asi spiny(?). Vysavam to vysavacem. Takze to asi nechces

Offline Karja
44460 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:27

No tak jo, při bližším zkoumani jsou tam spáry poměrně dost patrne. Do domácnosti s dětma to není. To mě vůbec nenapadlo 

Takže jsem tam kde jsem byla a to, že pokud za stůl nechci dát 40 tisíc, tak jsem nikde:D

Offline Karja
44460 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 11:43

Pinot NoirZáleží, co chceš. Já mám ráda dřevo a nelíbí se mi ty kovove nohy, takže celodreveny stůl, ve velké velikosti, co vypadá tak nějak jako hezky, moderně, je finančně mým možnostem dost vzdalenej. :D

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 12:16

Karja Je to nepraktický, mám tak vsazený nohy a zůstávají tam drobky. Když nám odjel kontejnerem nábytek do Japonska, používala jsem venkovní stůl s dírama a taky utrpení, hlavně psát a kreslit se na tom fakt nedá. Ale pokud se ti to líbí, tak co Ikea? Mají tam stoly s tou dírou uprostřed, naživo se mi jeden z nich moc líbil, ale už nevím který. :-) tady a tady,  tento je asi malý,

mám pocit, že tento je ten, co se mi líbil.

Offline Karja
44460 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 12:47

Garfie V IKee jsem vůbec nevybrala. Nene, mně se ta díra nelíbí, líbil se mi ten jeden konkrétní stůl, ale nic dalšího nepraktického domu nechci. A i teda budu dávat pozor na ty vsazene nohy;-)

Offline notna
9382 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 19:29

Karja Desku jidelniho stolu mame z několika bukových prken. Jsou u sebe slepené, zdálky to vypadá jako jednolitá plocha. Mezery tam nejsou vůbec žádné, nemá nic kam padat.

Offline Karja
44460 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 20:48

notna

No bukovej mám přesně vyhlidnej a myslíš, že bys mi to mohla vyfotit? Já si těch mezer nevsimla, až když jste mi to psaly, tak jsem to tam jako našla na fotkách. Ale jen když se ti bude chtít a nechvátá to, a máš ho z nějakého obchodu, co je i na netu? Já si ho vyhlídka v jednom eshopu, rozměry udělají na míru a i povrchovou úpravu...

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 04:53

notna Karja Tak ale dřevěná deska je asi normálně z několika prken, ne? Bez mezer je to právě úplně normální. Já vždycky myslela, že naopak z jednoho kusu je to drahé, protože se vlastně musí vzít celá šíře toho stromu a pokud chceš stůl šířky 80 a víc, už to není žádná sranda...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. zaří 2024 07:16

Garfie taky bych řekla. 

Offline DruI
5561 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 07:28

Garfie Tak já bych řekla, že právě normálně jsou masivní stolní desky poslepované z mnoha menších kousků, tak pokud je deska jenom z několika prken tak je to neobvyklé.

Karja  A teda měla jsem desku psacího stolu sestavenou z několika prken od truhláře, ale bylo to na pevno a beze spár, takže to ani nějak zvlášť nebylo vidět. Na údržbu to bylo stejné jako každý jiný stůl. Pokud má ten tvůj vybraný stůl ty spoje mezi prkny nějak zdůrazněné, tak bych do toho spíš nešla, protože to se mi zdá nepraktické.

Offline Karja
44460 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 07:51

DruI No máš pravdu, šéfe. Ono by to nemělo být poznat, když je to vidět na první pohled na fotce, tak tam ty spoje budou. No to si tak přemýšlím nahlas, jestli má cenu tam vůbec jezdit:-D. 

Offline DruI
5561 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 07:56

Karja A mají tam těch stolů vystavených víc typů? Třeba tě naživo zaujme některý, který bys na fotce přešla ;o)

Offline Karja
44460 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 08:00

DruI Právě ani ne, že se mi to typově vůbec nelíbí...Ale to je fuk, aspon jsem typově něco vyřadila:-D

Offline DruI
5561 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 08:05

Karja I postupné vyřazování je cesta k cíli ;o) 

Offline RoSa
10095 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 09:05

Karja tady v tom rozhovoru maj pěknou desku stolu - je vidět, že je to z víc prken, ale bez mezer